Hivatalos Leírás

A Mississippi Egyetem School of Law lett a negyedik államilag támogatott jogi egyetemre, a nemzet 1854-ben, csaknem tíz évvel az egyetem nyitotta meg kapuit 1848-ban. Az állami törvényhozás elismerte a szükségességét formális jogi oktatás Mississippi, valamint a "Jogi Tanszék", ahogy azt címmel jött létre.

2011 januárjában, a törvény programot költözött új otthonba elnevezett Robert C. Khayat, egy jogászprofesszor, aki szolgált Egyetem kancellárja 1995-2009. A LEED-tanúsítvánnyal épület található a déli végén a campus és a tervezett hallgatói igények szem előtt tartva, az építészet keveredik jól a szépség, a Ole kisasszony campus.

Miért UM törvény?

Felkészít a gyakorlatig

Szakmai tudásunk Training Program kínál teljes spektrumát lehetőségek, így Ön megtervezheti a jogi oktatás, hogy illeszkedjen a jövőben. Kínálunk a következő összetevőkből áll:

Központok és klinikák: Az iskola hét program gyakorlati tapasztalatok és a tudományos képzés területétől kezdve gazdasági jog, hogy a szolgáltatásnyújtás a rászorulóknak.

Publikációs lehetőségeket: The Mississippi Law Journal, a Journal of Space törvény és a Sport Law Review lehetőséget, hogy élesíteni jogi írás. A National Sea Grant Law Center is otthont három fő lehetőséget diák kiadói: a homokpadon, víz log, és a tenger Grant Law & Policy Journal.

Moot Court Ellátás: rangsorolják a top 25 országosan az elmúlt négy évben, Moot Court intenzív képzés fellebbviteli érdekképviseleti, küld csapatokat interscholastic versenyek egész nemzet. A tárgyalás érdekképviseleti fórumon és a tárgyalási csapat mindkét hez elit verseny lehetőséget iránt érdeklődő diákok ál tárgyalás és alternatív vitarendezés. A környezetvédelmi törvény Moot Court csapata nyerte a nemzeti versenyhatóság két egymást követő évben!

Készségek Session: Ajánlatok intenzív képességek fejlesztése során a első két hetében minden tanév tavaszi félév széles skáláját választani Trial készségek a Business elkészítése, Tranzakciós gyakorlat és Jogi spanyol.

Externship Programok: A diákok kerülnek a kivételes ügyvéd és szerezzen tantermi oktatási támogatást. A programok között Közszolgálati Externship, Büntetőeljárás Externship, Igazságügyi Externship és üzleti szabályozási Externship.

Pro Bono kezdeményezés: összpontosít épület szolgája vezető szerepét a jogi szakma és a képzés résztvevői különösen jogi ismeretek. Legutóbbi projektek közé tartozik a gondnokság, gyermek-támogatás átalakítása, a gyermekelhelyezés és a fejlesztés egy adó-támogatási program.

Solo Gyakorlat Program: A program biztosít a hallgatók a készségek és bizalom, hogy nyit egy ügyvédi iroda azonnal a diploma megszerzése után. Tanfolyamok, mentorok és a folyamatos támogatást felszerelni érdekelt hallgatók a szükséges szakmai ismeretekkel és az üzleti érzéket, hogy sikerül.

Kiváló Akadémikusok: A tanulmányi programok célja, hogy a diákok piacok a kutatás és az írás. Részvétel kiscsoportos szemináriumok és szimulációs tapasztalatok biztosítja a diákok vesznek részt, és megérteni a fejlesztés, a jogi intézmények és etikai kérdéseket. Kínálunk Juris Doctor, a Juris Doctor / Master of Adózás és Juris Doktor / Master of Számviteli, valamint a bizonyítvány program a büntetőjogban. Tekintse meg teljes tananyag.

Karrier Szolgáltatások: A Career Services Office segít a diákoknak fejleszteni egyéni karrier tervek, ad utasítást az álláskeresési készségek és megkönnyíti a munkaadók és a foglalkoztatási forrásokat, valamint aktívan toboroz ügyvédi irodák, bírák, kormányzati szervek, közérdekű szervezetek és más leendő jogi munkáltatók, hogy interjút és bérbeadása a diplomások. Pályakezdő mentek, hogy magánpraxist, és azt is megállapították, jövedelmezőbb munkát, a NASA, Stennis Space Center, az amerikai szenátus, a KPMG, az amerikai Adó Bíróság és az amerikai kerületi és Mississippi állam bíróságai.

Diák Vezetés: Több mint 20 hallgatói szervezetek, mint például a Law School hallgatói szervezet Association, az amerikai alkotmány Társaság, Fekete Joghallgatók Szövetsége és a Környezetvédelmi Jogi Társaság, az egyensúlyt a tudományos, társadalmi és szolgáltatási lehetőségeket, segít fejleszteni a vezetői képességek, hogy segítse Önt jogi szakma.

Cool College Town

Nevezett a Travel & Leisure magazin egyik "top 10 legmenőbb főiskolai városok Amerikában" Oxford büszkélkedhet látványosságok, mint például azok, a törvényszék téren, William Faulkner Rowan Tölgy és az éves Double Decker Művészeti Fesztivál, hogy ez az ideális kombinációja a történelmi és a hip. Ha szereted a szabadban, találsz horgászat, kemping és vízi sportok a Sárdis tó. Ha élvezik részt sporteseményeken, majd utoléréses a Grove nem lehet megverni! Tény, hogy a Sports Illustrated értékelte száma 3 100 dolgom az érettségi előtt.

Megfizethető

Megfizethető tandíjat Mississippi lakosok is működik, a diákok diplomával a jogi egyetemre alacsonyabb adósság teher, mint az országos átlag, amely lehetővé teszi számukra, hogy menjen be a közszolgálati vagy más szakterületek könnyebben. PreLaw magazin sorol minket ötödik a nemzet a maga listáját Best Value törvény iskolák.

State-of-the-art létesítmény

Célja, hogy fokozza a klinikai tapasztalatok a diákok, a törvény központ az egyetlen LEED-tanúsítvánnyal épület az állam. Tartalmaz egy társalgót és udvar, a hallgatói szervezetek lakosztály, csoport dolgozó szoba, karrier Szolgáltatások interjú szoba, Moot Court suite, kávézó és étkező. Tantermek, fejlett technológia kínálnak kiváló tanulási környezet diákjainknak. A központ is tart lakosztályok számára különböző jogi klinikák, a Mississippi Law Journal, és egy színházi előadás befogadására 220 fő.

Erős Alumni Networks

A csaknem 7000 élő öregdiák gyakorolni a világ minden tájáról, amely szilárd hálózati rendszert a diákok munkát keres, egy mentor vagy valós tapasztalat. Figyelemre méltó öregdiák közé író, John Grisham, Memphis polgármester AC Wharton, amerikai szenátorok Roger Wicker és Thad Cochran, és az asszisztens jogtanácsosa NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Kar: Scholarship alapján valós tapasztalat

Mert a tapasztalat, mint gyakorló ügyvédek és élvonalbeli kutatás, a kar tagjai excel hallgatók felkészítése a joggyakorlat. Ők is eltérő érdekek és tapasztalatok szolgálja a diákok és a környező települések, valamint a globális közösség. Túl az osztályteremben, a jogi egyetem kari élen jár a feltörekvő ösztöndíj több tudományág.

Global Reach

Nem csak a diákok szerezni nagyszerű munkahelyet az egész dél, sok a diplomás mentek, hogy magánpraxist és a közszolgálati egész nemzet és a világ. Körünket húzódik a keleti parton a nyugati parton, és azon túl.

Vendégszerető Kultúra

Folyamatosan hallani a jogi kar, az adminisztráció és a diákok néhány legbarátságosabb körül. Mi szentelt a diákok sikere, és az alacsony diák-kar aránya, a diákok minden lehetőséget, hogy segítséget és támogatást, amire szükségük. És az új létesítmény, amelyet kifejezetten ösztönző közösségi interakció mind a diákok és a hallgatók és oktatók.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

The University of Mississippi - School of Law

A Mississippi Egyetem School of Law világelső a levegő és a tér jogi oktatás, a kutatás, és a közszolgáltatást. ... [+]

A Mississippi Egyetem School of Law világelső a levegő és a tér jogi oktatás, a kutatás, és a közszolgáltatást.

Ez LL.M. szak célja az amerikai és a külföldön képzett törvény iskolai végzettséggel érdekelt alapos jogi tanterv az Egyesült Államokban, a nemzetközi és összehasonlító levegő és a tér jog. Ez az első és egyetlen LL.M. program az USA-ban kínál kombinált levegő és a tér jog posztgraduális jogi diplomát egy akkreditált ABA jogi egyetemre.

Elfogadott pályázatok folyamatosan.

LL.M. Program előnyei Egyedi hangsúlyt az amerikai légi és űrkutatási törvény. Kiterjedt levegő törvény szakértelem és több mint 45 éve az űrben törvény. On-campus és online, teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Részt, ha képzett, a Journal of Space Law. Átfogó légi és űrkutatási törvény gyűjtemény. Hozzáférés a Mississippi Egyetem tér törvény Levéltár. American Bar Association akkreditált jogi egyetemre. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Oxford
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

The History of the University of Mississippi School of Law