UConn School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A UConn School of Law az egyik vezető közjogi iskola az országban. A campus, aki szerepel az Országos Képzési Jegyzék a történelmi helyszínek, talán a legszebb bármely jogi egyetemre az Egyesült Államokban. A Law Library az egyik legnagyobb a világon, és nemrég nevezték között a 50 legcsodálatosabb egyetemi könyvtár a világon a legjobb mesterek programok. Két mérföldre van a központja a Hartford, a Law School található a környéken a nagy viktoriánus házak, ahol sok diák, a személyzet, és a tanárok élnek.

1921-ben alapított, a Law School által akkreditált American Bar Association és tagja az Association of American Law iskolák. Ez egy szakmai oktatás a legmagasabb minőségű, amely felkészíti a diplomások egy életre teljesítése szolgáltatást bármely olyan karriert választják, köztük a bár, a kormány, az üzleti és az oktatás. Az iskola program nagy hangsúlyt fektet a szellemi fegyelem és a fejlesztés a szakmai elemző készség szükséges, hogy hatékonyan reagáljon a kihívást, folyamatos változás a törvényben, és az általa kiszolgált társadalmat.

UConn törvény jogi oktatás vetett hitet tükrözi, hogy az élet a tudat legjobb serkenti a magas színvonalú civil diskurzus közötti diákok és a tanárok végzik kis léptékben. A tananyag gazdag kurzusok, De az osztálynak is meglehetősen kicsi. Minden tanulónak a lehetőséget, hogy vizsgálja meg jogi és elméleti légkörében, amely elősegíti szellemében együttműködést és az együttműködés. Szellemileg ambiciózus, UConn törvény diák élvezheti az előnyeit a személyes adok-kapok osztálytársaival és a kari által lehetővé tett kis csoportokban.

Az iskola készíti fel a tanulókat, hogy jogászként bármely joghatóság, és nem külön hangsúlyt fektetve a Connecticut-i törvény. A különböző háttérrel, specialitások és szellemi megközelítés a kari Biztosíthatom sokféle tanítási stílusok és formátumok, beleértve a klinikai oktatás, szakképzés, interdiszciplináris munka, valamint tanfolyamok és workshopok foglalkoztató probléma módszer. A Law School fogadott el Akadémiai terv, amely meghatározza a stratégiát az elkövetkező években, kiemelve mind erősségeink és terveinket erősítő és építjük, ahol a legnagyobb különbséget.

Négy tudományos folyóiratok az egyetemen, minden sikerült, szerkesztette és kiadta a diákok. Ők a Connecticut Law Review, a Connecticut biztosítási törvény Lapjában, a Connecticut Journal of International Law, és a Connecticut Public Interest Law Journal.

A campus egy pár percre a State Capitol, a bíróságok és ügynökségek, valamint az irodák Hartford ügyvédi irodák és vállalatok. A hallgatók közvetlen hozzáférést biztosít ezen intézmények a tanulmányi, externships, klinikai oktatás és a gyakorlat, és a foglalkoztatás.

Helyszínek

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 860-570-5172

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket