Hivatalos Leírás

A University of Tulsa College of Law, saját intézmény összesen beiratkozási kevesebb mint 400, a jogi oktatás kínál lehetőségeket JD, LLM, közös diplomát, és a tanúsítvány jelöltek vezetői és a tudományos kiválóság.

TU College of Law nyújt tudományosan szigorú, mégis kellemes légkört, ahol a diákok a gyakorlat lesz kész részvétel révén pro bono programok díjnyertes törvény folyóiratok, hallgatói szervezetek, versenyképes vitás bírósági csapatok, és egy on-campus jogi klinika. TU College of Law büszkélkedhet kis diák-tanár arány, mely a diákok személyre szabott oktatást és fejlesztésének ösztönzése erős szakmai hálózatok. A hallgatók is hozzáférhetnek az egyik legjobb szakmai fejlődés irodák a nemzet, akinek diplomás elhelyezés aránya következetesen magasabb, mint az országos átlag.

TU College of Law büszke arra, hogy a fogadó egy aktívan részt alumni közösség több mint 6000, akik közül sokan nagyon fejlett kiváló karriert, mint az ügyvédek, bírák, törvényhozók, vállalati tanácsadás, és a közösségi vezetők. Alumni részt vesznek a jelenlegi hallgatók számos program, többek között a mentori program, amely szakmai és externship lehetőségeket, és bemutatja az on-campus előadások.

A University of Tulsa College of Law kínál:

10.5: 1-diák-to-kari arány Az egyik legkisebb jogi iskolák a US News and World Report Top 100 törvény iskolák listája Elkötelezettség a szolgáltatás segítségével pro bono programok, hallgatói szervezetek, valamint a jogi klinika Az egyik legalacsonyabb térítési díjak az ország között magánjogi iskolák Garantált lehetőségek gyakorlati tapasztalatok kezdve az első évben Vezető a fenntartható energia és erőforrás jog és indián jog programok

Karrier gyorsulás része a tanfolyam a TU Law. A diplomások "sikerek unparalleled.Join minket! Tulsa Law ajánlatok 5 különböző diplomás jog és politika fok2 nem jogászok (Master of jogász) és a 3. az ügyvédek (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - In Person Study TU Law végzős LL.M. tanterv középpontjában az energia és a természeti erőforrások jog, olaj és gáz jog, környezetvédelmi jog, törzsi gazdasági fejlődés, indián (Native American) önrendelkezésre, őslakosok jogainak és a védelem a törzsi szuverenitás.

Mestere Jogtudomány - Online Study 40 éves tapasztalattal rendelkezik az indiai, az energia, a természeti erőforrások és a környezeti jogi oktatás, a University of Tulsa energia és a természeti erőforrások törvény tananyag ösztönzi Master Jogtudományi Energia Törvény (MJEL) a pályázók, hogy vizsgálja meg a jogi és politikai megközelítéseket elérésének fontos célja energia megbízhatóság, fenntartható ellátás a természeti erőforrások és az egészséges környezet.

Karrier stratégiák Mester vont karrier stratégiák

Sikeres mesterfokozatú hallgatók proaktív megközelítést a saját karrierjét stratégia kidolgozása. A TU Jog, mesterfokozatú hallgatók, támogatást és iránymutatást a következő programokat, szolgáltatásokat és forrásokat, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy maximalizálják lehetőségeket szakmai előmenetel során hivatali ideje velünk:

Karrier Stratégia Szolgáltatások, források és programok magiszteri hallgatók A diploma megszerzése után Az energia és az indiai Jog és politika Jobs (Országos)

Felvételi Masters Jogtudományi Jelentkezési határidők Tavasz 2015: december 8, 2014 (Osztály indul január 12, 2015)

Nyár 2015: május 1, 2015 (Osztály kezdő dátum TBA)

LLM Jelentkezési határidők Tavasz 2015: október 31, 2014

Őszi 2015: április 1, 2015

Három különböző LLM fokozatot. Kérjük, válassza ki milyen mértékben érdekli a megfelelő felvételi folyamat:

LL.M. az Energia és Természeti Erőforrások Törvény LL.M. az amerikai indián és bennszülött törvény LL.M. az amerikai törvény a külföldi ügyvédek

Jöjjön el hozzánk személyesen! - Ellenőrizze a Recruitment naptár

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

College of Law - The University of Tulsa

Az indiai LL.M törvény program rugalmas. A konzultációt a kar, a diákok személyre szabott tanulmányi nemcsak indiai jog általában, hanem konkrét szakterületeken kívánnak ... [+]

LL.M amerikai indián őslakos Law &

Az indiai LL.M törvény program rugalmas. A konzultációt a kar, a diákok személyre szabott tanulmányi nemcsak indiai jog általában, hanem konkrét szakterületeken kívánnak fejleszteni. A program elérhető, mint akár egy tudományos pálya (hangsúlyozva természetesen a munka), illetve a kutatási pályán. Mindkét pálya igényelnek sikeres befejezése legalább 24 óra hitel az indiai törvény tananyag.

A diákok arra ösztönzik, hogy egy előzetes választás, amely követni kívánnak folytatni, amikor belépnek a programot. Ez az előzetes választás, azonban nem kötelező a diák. A kar elkötelezett aziránt, hogy külön-külön minden diák, hogy megfeleljen bizonyos tudományos igényeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tulsa
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
College of Law - The University of Tulsa

Az amerikai LL.M törvény külföldi Pályakezdő program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév. Hogy megfeleljen az igényeinek a nemzetközi LLM hallgató, a Colle ... [+]

A LL.M amerikai törvény a külföldi ügyvédek program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév augusztustól májusig. Hogy megfeleljen az igényeinek a nemzetközi LLM hallgató, a College of Law kínál speciális kurzusok az Egyesült Államok jogi oktatás és az amerikai jogi írás, elemzés és módszertan a nemzetközi jogász.

A hallgatók a teljes további hat-nyolc osztályt, és kapnak tanácsot és útmutatást a kiválasztás során. A diákok felkérik, hogy választani minden a sok választható kurzusok által kínált TU College of Law és a többi végzős osztályok a University of Tulsa.

Ezen túlmenően a program felajánlja külföldi ügyvédek a lehetőséget, hogy dolgozzon, hogy értik az amerikai jog és a lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen a jog, mint a nemzetközi gazdasági jog. A diákok a program élvez nagyobb foglalkoztatás rugalmasságának saját országukban, valamint a lehetőséget, hogy jogi gyakorlatot államokban, amelyek lehetővé teszik a külföldi ügyvédek ülni a bárban vizsgálat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tulsa
August 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
College of Law - The University of Tulsa

A LL.M Energia és Természeti Erőforrások Törvény program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév augusztustól májusig minden évben. A diákok várhatóan teljes t ... [+]

LL.M az Energia és Természeti Erőforrások Törvény

A LL.M Energia és Természeti Erőforrások Törvény program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév augusztustól májusig minden évben. A LLM diploma minimum 24 kredit egy minimális kumulatív fokozatú pont átlaga 2,0 egy 4 pontos skálán. A diákok várhatóan teljes tanfolyamok Energy Research, elemzés és írás; Olaj-és Gázipari Jog (Basic és Advanced); Környezeti vagy a nemzetközi környezetvédelmi jog; Közigazgatási Jogi és éghajlatváltozás.

Ezen felül a diákok választhatnak más tanfolyamok a College of Law Fenntartható Energia és erőforrás Jog (SERL) tanterv, mint például az Energy rendelet; Vízügyi törvény; A nemzetközi energiaügyi és a természeti erőforrások Jog; és a természeti erőforrások és környezeti jog szövetségi Lands. Külföldi képzett LLM fokos jelöltek is beiratkozik egy félév célja az, hogy az amerikai jog.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tulsa
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100