Hivatalos Leírás

Ez könnyű beszélni kiválóság. De ez egy másik dolog teljes valójában kötelezzék el magad, hogy minden egyes nap. Élni. Hogy inspirálja, hogy mindenben körülötted. A Trine University, ez az elkötelezettség a kiválóság alakult az alapkőzet a tapasztalatunk több mint egy évszázada. Látni fogod, és érezni fogod, a második lépsz gyönyörű, 450 hektáros campus Angola, Indiana.

Kevés iskola tudja mondani, hogy már egyre csinálják ilyen magas szinten közel 130 éve. Tudunk.

Elkötelezettség a Kiválóságért

A mi programokat, hogy a kar, hogy a létesítmények, az pozitív hatással munkánk van a közösségekben mindenütt, mi meg a szabványok Trine csak egy kicsit nagyobb. Mi nem tehetek róla. Ez kik vagyunk. Ez az, amiért US News & World Report és a Princeton Review következetesen rangsorolják minket között a Midwest legjobb egyetemek, és ez az, amiért több mint 1900 vállalat világszerte keresik a diplomások.

Páratlan Campus

Az elmúlt évtizedben egyedül, most már töltött több mint 75.000.000 $ a felújítás és az új létesítmények egész campus. Mindegy, hogy a túl egy új, state-of-the-art orvosbiológiai mérnöki épület; futballstadion, hogy lenne bármilyen magán főiskola az országban büszke; páratlan apartman-stílusú campus ház; vagy felújítások előadó-művészet, üzleti, oktatási, és több tucat egyéb létesítmények; A Trine campus, egy szó, kivételes.

Egy újító szellem

Az innováció a mi DNS-at Trine. Ez mindig is így volt. Tény, hogy a mai golf labda szabadalmaztatta a Trine diplomás. Diákjaink élvezze az aktív és vonzó tanulási tapasztalat, megnyerte a nemzeti díjat a gyakorlati munkát, véghez. Már befektetett több mint 8 millió dollárt a Division of Innovation and Technology. És nemrég bemutatta új, high-tech projekt alapú tanulás Center for Excellence.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Housing - Golf Course Apartments

Rick L. & Vicki L. James University Center

Fawick Hall of Engineering

Student Design Center

Taylor Hall of Humanities

Best Hall of Science

Trine University
Address
Trine University One University Avenue
IN 46703 Angola, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 800-347-4878