The Fletcher School, Tufts University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vállaljon egy globális hatás egy élettartama alatt

A Fletcher Jogi és Diplomáciai Iskola több mint 85 éve foglalkozik az egyének oktatásával és felkészítésével nemzeti és nemzetközi vezetői és befolyási pozíciókra. A világ sürgetõbb kihívásainak mély és sokrétû megértésével, valamint a kölcsönös haszon, a biztonság és az igazságosság irányadó elveivel közösségünk arra törekszik, hogy fenntartsa a 21. századi összetett és egyre globálisabb társadalom stabilitását és jólétét.

A jövő alakítása együtt

A Fletcher Iskola hallgatói, oktatói és végzettségei annak érdekében járnak el, hogy elősegítsék a világ tartós és értelmes változásának bevezetését. Átfogó perspektívával és igazságosabb és méltányosabb holnap elérése érdekében kapcsolatba lépnek a kormányokkal, üzleti és nemzetközi szervezetekkel.

Speciális készségek az állandóan változó világhoz

A Fletcher programjait és tanterveit a nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó szakemberek kurálják és tanítják, élettapasztalattal - nemcsak az osztályban, hanem a terepen is. Az erősen interdiszciplináris végzettség, amelyet a helyszíni betekintés támaszkodik, és széleskörű tapasztalati lehetőségek ösztönöznek, a Fletcher hallgatók számára biztosítja azokat az eszközöket és perspektívakat, amelyekre szükségük van, hogy megváltoztassák még a legviharosabb globális éghajlatot is.

Befektetés a potenciáljába

A nemzetközi színtéren folytatott karrier és a nagyobb javak szolgálata nem kis vállalkozás - és a Fletcher oktatás sem. De azok, akik felkészültek az ujjaik felcserélésére és a szigorú és magával ragadó tapasztalatokra való elkötelezettségre, hamarosan rájönnek, hogy a világszínvonalú, készségalapú oktatásnak olyan előnyei vannak, amelyek messze túlmutatnak a diplomán; új lehetőségeket nyit meg a tartós globális hatás elérése érdekében a kivételesen értelmes karrier teljes élettartama alatt.

Misszióvezérelt oktatás

Mióta a Fletcher Iskola 1933-ban nyitotta meg kapuit, a világ jelentősen megváltozott. Fejlődésünk és fejlődésünk is megfigyelhető, de alapvető küldetésünk változatlan: a szakemberek felkészítése olyan komplex, kihívásokkal teli és egyre globálisabb stabilitásának és jólétének fenntartására elkötelezett szakemberek oktatására. társadalom. Folytatjuk a hallgatók felkészülését arra, hogy kiválóságra tegyék a befolyásos pozíciókat, új teret mutassanak ki olyan karrierekben, ahol a helyi, nemzeti és nemzetközi közösségeket szolgálják, és hogy igazságos és kölcsönösen előnyös megoldásokat keressünk a világ leginkább kifogásolhatatlan kihívásaira.

Küldetés-vezérelt, hallgatói irányítású

Fletcher tudományos filozófiája arra a meggyőződésre épül, hogy a hallgatók a legmegfelelőbben képesek meghatározni, hogy milyen konkrét ismeretekre, készségekre és kompetenciákra van szükségük a sikerhez. Minden hallgató egyedi tanfolyamát úgy alakítottuk ki, hogy illeszkedjen az egyes érdekekhez és karrier célokhoz.

Évente több mint 175 kurzuson és 22 tanulmányi területen (beleértve az önálló lehetőséget) a Fletcher hallgatói ritkán mutatják be pontosan ugyanazt az akadémiai útvonalat. A Fletcher lehetőségei olyan változatosak, mint a hallgatóink érdekei és törekvései.

Ismerje meg a világot

A globális kölcsönös függőség az élet alapvető valósága a 21. században. A konfliktus utáni társadalmak rekonstrukciójától és a feltörekvő gazdaságok piacának előmozdításától a biztonsági fenyegetések elemzéséig és az emberi jogok előmozdításáig korunk kihívásai túllépik a határokat és a tudományágakat. ezeknek a problémáknak a közös kihívásai - megvizsgálva őket a globális szakmai táj minden szempontjából.

A jövő alakja

Akár a nemzetközi politikai kihívások kezelésére, mint például az éghajlatváltozás, vagy egy olyan koncentráltabb kérdésre fókuszálunk, mint például a transznacionális bűnözés békefolyamatokra gyakorolt hatása, a Fletcher-oktatás a valós problémák megoldására irányul. Ez azt jelenti, hogy gyakorlati megközelítést kell alkalmazni, amelyet gyakorlati ismeretek és tapasztalatok szolgálnak, de egyúttal vissza kell lépni a mélyebb kérdések tükrözésére és feltevésére.

Oktatási filozófiánk, bár hatásorientált, több, mint pusztán a jól meghatározott problémák megoldásának megtalálása. Arra is törekszünk, hogy megértsük, miért vannak a problémák, és kinek a szempontjából váltak problémává. Kihasználva ezt a megértést és az interdiszciplináris keretet, hallgatóink kifejlesztenek egy valóban globális perspektívát, amely lehetővé teszi számukra, hogy felelősségteljes és hatékony nemzetközi ügyek gyakorlóivá váljanak.

Sokszínűség és integráció a Fletchernél

Csatlakozz egy közösséghez, amely ünnepli a különbséget

A sokféleség és a befogadás képezik a Fletcher tapasztalatainak lényegét, és alapvető szerepet játszanak abban, hogy felkészítsük hallgatóinkat a globális perspektívára, amelyre szükségük van változáshoz és vezetéshez. Közösségi közösségünk a kölcsönös támogatás, a tisztelet, a befogadás és az együttműködés alapjára épül, és úgy gondoljuk, hogy a perspektíva, kultúrák és tapasztalatok aktív felkutatása a saját referenciakeretünkön túl kritikus jelentőségű a világ előtt álló kérdések valódi megértése szempontjából.

A Fletchernél úgy gondoljuk, hogy a különbségeink erősebbekké tesznek minket, és ezek a különbségek új lehetőségeket nyithatnak meg a globális szintű tartós, értelmes változások létrehozására.

Legyen része a beszélgetésnek

Egész évben számos tevékenységet és rendezvényt rendezünk, amelyek elősegítik a különböző hangok és ötletek előmozdítását az egész egyetemen. A hallgatói és oktatói szervezetek lehetőséget teremtenek értelmes kapcsolatok kiépítésére, és olyan irányelveket dolgoztunk ki, amelyek biztosítják, hogy a Fletcher biztonságos hely legyen közösségünk minden tagjának.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Helyszínek

Medford

Address
Packard Avenue,160
02155 Medford, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket