Hivatalos Leírás

Programozás - Egy tudatos, univerzális nyelv

A technológia életünk szerves részét képezi. Ezért egyre több szülő érti ma, hogy mennyire fontos, hogy gyermekeik programozási készségeiket biztosítsák. A tanulási programozás megnyitja az ajtót a kreativitásnak és az önfejlesztésnek, a technológia és a mindennapos eszközök használatával.

Eredeti alkalmazás, fejlesztett ... Myself!

„A kódolás nagyon hasznos eszköz, ezért miért ne próbálj meg saját alkalmazást létrehozni?”
Több száz Tekkie Uni diplomáját, a gyermekeket és a tizenéves Tekkie Uni gyerekek saját ötleteiken alapuló komplex technológiai projekteket vezettek be. Ez a folyamat magában foglalja az elképzelést, a kódot, a tervezést és a programozást. A munkát kis csoportokban, támogató környezetben végzik.

Tekkie Uni egyedi módszere

„A high-tech világának tanulási készségei csúcstechnológiás környezetet igényelnek.” Tanulási üléseink egyedi környezetben zajlanak; online, dinamikus és szórakoztató. A gyerekek belépnek az osztályterembe egy gombnyomásra az otthoni számítógépükön. Az osztálytársaikkal együtt online (élő videó segítségével) látják a tanárukat.
Kedveljük az osztályainkat, hogy biztosítsuk a tanár személyes figyelmét minden egyes tanuló számára. Tehát, ha keres egy módot, hogy a képernyőn megjelenő időt minőségi időbe hozza, hagyja magával az adatokat, és hamarosan visszatérünk hozzánk.


  • Ez a program alkalmas az 5. és újabb besorolású gyermekek számára. Most siess, hogy regisztráljon a következő programra, a helyek korlátozottak.

    Hogyan működik

    Nagyon egyszerű videokonferencia-szoftvert használunk, melyet Zoom-nak hívunk. Ez nagyon hasonlít a Skype-hoz, de nem aktiváljuk a webkamerát az órákban. Ennek az az oka, hogy a gyermekoktatásban szerzett tapasztalataink olyan tanulási környezetet hoztak létre, amely a fiatal felnőttek iránti bizalmat támasztja alá, és felhívja a figyelmet a tanárra és az anyagra. A diákok beszélni tudnak a mikrofonnal és használhatják a csevegést, mint a legtöbb gyerek, és ma minden órájukat élőben, automatikusan rögzítik, és a tanfolyam során használják. Arra bátorítunk minden szülőt, hogy nézze meg a felvételeket, és ossza meg visszajelzéseit.

    Miért a Tekkie Uni

    Tekkie Uni egy online nemzetközi Tekkie Uni . Hisszük, hogy a tanulási kódolás fontos, mint az olvasás és az írás, de nem csak a kódolásra tanítunk, hanem kódolást használunk a kreatív gondolkodás, a problémamegoldás és a csapatmunka eszközeként. Szóval hogyan csináljuk? Befektetünk a tanárokba. Minden tanárunk nagy tapasztalattal rendelkezik a gyermekekkel való munkában és intenzív képzésen megy keresztül. A saját nyelvükön beszélnek a gyerekekkel, új módszereket keresnek, hogy motiválják őket a játékokon és a projekteken való munkán keresztül. De ami a legfontosabb, olyan szórakoztató tanulási környezetet teremt, amely a fiatal felnőttek iránti bizalmat támasztja alá.

Programs taught in:
Angol
Spanyol
Francia
Arab
Héber
Német

App Developement for Kids - Online Coding Course from Tekkie Uni

Interview with Scratch developer Dr Oren Zuckerman

Student reviews

Q&A with Dr Oren Zuckerman

Location address
Thousand Oaks, California, US