Tekkie Uni

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mai játékosok feltalálói Tomoro a világ változik gyorsuló ütemben. Arra törekszünk, hogy a növény a magok egy játék-váltó, a befektetők és vállalkozók holnap így a gyerekek jártasságot szerezzenek jövőben a szórakoztató tanulási módszerek és gazdag.

Technology Education: ahol a kreativitás, és nem az élet minden készség.

Tanulási kód tanítja, hogyan kell megoldani a problémákat, és együtt dolgoznak kreatív módon.

Ez segít építeni alkalmazásokat, amelyekkel az ötleteiket. Úgy gondoljuk, mindenki tanár által vezetett osztályok szerintünk legfontosabb tanára. Ezért dolgozunk, tapasztalt tanárok és oktatási szakemberek szerte country.the lehetőséget teremt valamit, ami megváltoztathatja a világot.

Forrás projekt alapú tanulás egyik eszköze a kreatív kifejezés. Mi képessé hallgatók építeni alkalmazásokat, amelyek fontosak számukra, és aktívan vezeti a projekt z.

Személyes elkötelezettség dolgozó személyzet csapat erőfeszítés - ez az, ami a csapat munkáját. Felhívjuk figyelmét a csapatmunka során osztályok és üléseket követően.

Online oktatási ágazat vezetői részeként ETeacherGroup, Tekkie Uni hoz több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik egyedi és áll az online tanulás, a messze, messze.

16 éves tapasztalattal az online tanfolyamok 500 alkalmazottja van világszerte 190 országban világszerte 100.000 elégedett örömmel oktatás és az oktatási legjobb tantestület egyesíti a technológiai vezetők ismert és tapasztalt tanárok!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol
  • Francia

Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés Tanfolyamok »

Kapcsolat
Cím
Thousand Oaks, California, US