Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a St. Thomas Egyetem Jogtudományi Karán

1984-ben alapították, a St. Thomas Egyetemtudományi Törvényt az American Bar Association teljes mértékben akkreditálta, és tagja az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének. Egy katolikus egyetem és egy jogi iskola része, ahol az értékek számítanak.

St. Thomas Law vonatokat és diplomás ügyvédeket képes jogi alapelveket alkalmazni az egyre összetettebb és változó társadalom problémáinak kezelésére és megoldására. A jogi iskola szigorú tudományos programja hangsúlyozza az egész életen át tartó tanulás és az ösztöndíjat egy személyre szabott, gondos környezetben. Ennek érdekében továbbra is elkötelezettek vagyunk a tanítás, az ösztöndíj és a közösségi szolgálat kiválóságában.

A St. Thomas Law kiterjedt klinikai, externship és szakmai lehetőségeket kínál a hallgatók jogi képzésének továbbfejlesztése érdekében.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

tények

Alapított

A St. Thomas Egyetemet 1961-ben alapították meg a Biscayne College-nak az augusztusi frakciók rendje szerint. Amikor az egyetemi státuszt elérte, az intézmény nevét a St. Thomas Egyetemre változtatták, hogy tükrözze kubai örökségét. Az Egyetem az 1944-ben Havana-ban, Kubában, az amerikai augusztusiak által létrehozott Santo Agustinianus falubeliek által alapított Santo Tomas de Villanueva egyetemre nyomot húz.

A St. Thomas Egyetem Jogtudományi Kar egyike azon két akkreditált katolikus jogi egyetemnek, amely a Georgetown Egyetem Law School of Washington DC-től délre található.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Diák-kar arány

15-1

Tanulmányi folyóiratok

  • A St. Thomas Law Review
  • Az interkulturális emberi jogi törvény felülvizsgálata
  • Napilap a Complex Litigation (online)

Diákszervezetek

Több mint harminc diákszervezet, sokan nagy mértékben részt vesznek a közszolgálati projektekben.

Könyvtár

A Jogi Információs Központ a St. Thomas Egyetem Jogtudományi Intézete szellemi központja. A Jogtudományi Könyvtár elismert gyűjteménye és élvonalbeli erőforrásaival, széleskörű szolgáltatásaival, valamint tantermeinek meghívásával mélyen elkötelezett a jogi egyetem kutatói és oktatói küldetései iránt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

St. Thomas University School of Law

Üdvözöljük az LL.M. Az Interkulturális Emberi Jogok Programja a St. Thomas Egyetem Jogtudományi Karán! Ez az innovatív LL.M. program célja, hogy mélyreható tanítást nyújt ... [+]

Üdvözöljük!

Ez az innovatív LL.M. program célja, hogy mélyreható tanítást nyújtson a korunk kritikus kérdésére: az emberi méltóság védelme a politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális vonalak mentén. Az igazságügyészek, kormányzati tisztviselők, tanárok, emberi jogi aktivisták, valamint az emberi jogok és a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettséggel bíró üzletemberek és a nők felkérést kapnak a Miami St. Thomas Egyetem Jogtudományi Iskolájára, hogy fejlett diplomát folytassanak a nemzetközi jog: interkulturális emberi jogok.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének világhírű tanszékeiből és az elismert ösztöndíjakból származó oktatás kiválósága rendkívül ösztönző tanulási környezetet teremt, és ígéri a karrierjének legnehezebb akadémiai tapasztalatait. Figyelemre méltó vendégelőadók:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Miami Gardens
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Address
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Miami Gardens, Florida, Amerikai Egyesült Államok