St. John’s University School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szent János törvény

A Szent János-törvény befogadó, elfogadó és barátságos közösség, amely tükrözi szülővárosunk, Queens, NY, a „The World's Borough” gazdag sokszínűségét. Az osztálytermektől kezdve a gyakorlatig és a klinikai munkaig, a külföldi tanulmányokig, hallgatóink fejlesztik az ügyvédi készségeket, a célzott szaktudást és a szakmai kapcsolatokat, amelyekre a gyakorlat készen állásához szükséges, mindezt kiemelkedő oktatóink, dedikált karrier-tanácsadók és globális öregdiák-hálózat. Foglalkoztatási és sávvizsga eredményeink következetesen rangsorolnak bennünket a legfontosabb New York-i jogi iskolák között, és függetlenül attól, hogy milyen karrierpályát választanak, hallgatóink magukkal hordozzák a Szent János Vincent-féle értékeket, megértve, hogy a törvény olyan hivatás, amelyen keresztül igazságosan és jobban élhetnek. világ.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgSzent János Egyetemi Jogi Iskola / St. John Egyetemi Jogi Iskola

Küldetés

A Szent János Egyetem Vincentian Missziójával összhangban a Szent János Jogi Iskola célja: a tudományos kiválóság elérése a szigorú oktatás, tudományos kutatás és az ismeretek innovatív alkalmazása iránti elkötelezettség révén; Sokszínű közösség előmozdítása, hangsúlyozva minden ember jogainak és méltóságának tiszteletben tartását; A tanulók bevonása a gazdasági és társadalmi igazságtalanság okainak felkutatására, valamint alkalmazkodó, hatékony és konkrét megoldások megtalálására; Biztosítson diplomákat a globális jogi szakmában való sikeres részvételhez szükséges készségekkel és értékekkel.

A mi történelmünk

A Szent János Egyetemi Jogi Iskola 1925. szeptember 28-án nyitotta meg kapuit. Az 55 évvel azután, hogy a Vincentian közösség megnyitotta a Szent János Egyetemet, az iskola eredetileg azon személyek gyermekeinek oktatására szakosodott, akiknek megtagadták a gazdasági hozzáférést. és oktatási lehetőségek. A Jogi Iskola első évében az osztályokat a Brooklynban, a Court Street 50-ös terminál épületében tartották. Az osztályok olyan gyorsan kitöltődtek, hogy szinte azonnal szükség volt a kibővítésre. 1926 augusztusában az iskola további helyet bérelt a szomszédos épületekben. Hamarosan még túlcsordultak, és az iskolának új létesítményre volt szükségük, amelyben növekedni lehetett. Később egy új tizennégy emeletes épületbe költözött a Brooklyn belvárosában, a Schermerhorn Street 96-ban.

Ahogy a főiskolai és a posztgraduális iskolai pályázatok az 1960-as évek végén rohamosan növekedtek, az egész Egyetem ismét korlátozottnak érezte magát. 1970-ben a Jogi Iskola úttörő ünnepséget tartott új épületének a Queens Campuson, ahol ma az egyetem nagy része áll. A Jogi Iskola 1972-ben költözött új otthonába - helyet találva további tantermekhez, kiterjedt jogi könyvtárhoz és irodákhoz a növekvő kar számára. A Szent János-törvény később ismét kibővült, köszönhetően Leon Finley fa29, ʼ85HON jóindulatának, amely létrehozta a Finley Hallot. Jerome ʼ48, 84HON és Maxine ʼ98HON Belson nagylelkűsége révén felújították a régebbi épületet. A kombinált épületek, a Belson és a Finley Halls vonzó és tágas létesítményt nyújtanak a Jogi Iskola számára.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgSzent János Egyetemi Jogi Iskola / St. John Egyetemi Jogi Iskola

A Jogi Iskola jelenleg több mint 15 000 végzős hallgatóval büszkélkedhet, és a világ több mint 200 főiskoláján és egyetemen hallgatókat vonz. A jelenlegi mintegy 800 hallgatói testület számos háttérrel rendelkező hallgatókat képvisel, akik mindegyike kitűnő az egyetemi intézményekben, és akik közül sokan a jogi tanulmányaik megkezdése előtt foglalkoztak.

A Szent János-törvény kivételes oktatást nyújt, amely a jogi érvelés, az írás, a készségek és az etika alapjain alapul. A hallgatók tapasztalatokat szereznek az iskola 19 központján és klinikáján keresztül, olyan élvonalbeli tárgyakat tanulnak, amelyek elősegítik számukra a mai globális és technológiai szakma sikerét, külföldi tanulmányokat folytatnak az európai St. John-i egyetemen, és hozzájárulnak a jogi ösztöndíjak előállításához és terjesztéséhez folyóiratok útján. és kiadványok, mindazonáltal egy erre szakosodott kar, adminisztráció és munkatársak irányítanak és mentorálnak.

A Jogi Iskola könyörtelenül azokra az eredményekre összpontosít, amelyek a legfontosabbak a hallgatók, családjaik és az öregdiákok számára. A Szent János az államban magas rangú helyet foglal el az átjárhatóság és a foglalkoztatás szempontjából, és az öregdiákok nagylelkűen adják idejüket és forrásaikat a jelenlegi hallgatók segítésére. A 43 éves teljes munkaidős oktató közzéteszi az ország legfontosabb folyóirataiban, és különféle témákról írt könyveket, mindazonáltal elismerést nyert a diákoktól oktatásuk és mentorálásuk minőségéért. A kiegészítő oktatók, amelyek több mint 100 ügyvédből és bíróból állnak, élvonalbeli tantárgyokat tanítanak, és készségek továbbképzésével ösztönzik a tantervet.

Brooklyni szerény kezdetektől kezdve a Szent János Jogi Iskola továbbra is oktatási lehetőséget kínál, végzős hallgatók számára, akik jól alkalmazkodnak a 21. század kihívásaihoz.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgSzent János Egyetemi Jogi Iskola / St. John Egyetemi Jogi Iskola

Helyszínek

New York

Address
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket