Hivatalos Leírás

Különbözőek, elkötelezettek, inspirálóak - ez a Southwestern Law School - a közszolgálat, az innovatív tanárok, a zseniális tudósok és a régimódi öregdiákok története. Készüljünk el sikerünkre innovatív tananyagunk és tapasztalati tanulási lehetőségeink révén. A vibráló középvárosi kampus ideális környezetet kínál a törvény tanulmányozásához, előtérbe helyezve a közösséget, a sokszínűséget és a közszolgálatot.

Több mint 100 évvel ezelőtt alapított Southwestern jó hírnevet szerzett az ügyvédek számára, akik jól felkészültek, vállalkozói, és felkészültek a sikerre.

A délnyugati diákok erős közösségérzetet élveznek. Gyakorlatilag minden államból, több mint egy tucat országból származnak, és több mint 200 egyetemi intézményt képviselnek . A legutóbbi beiratkozási osztályban a nők 53 százalékot képviselnek, míg a kisebbségek 49 százalékot képviselnek, és a diákok több mint 20 idegen nyelvet beszélnek. Az átlagéletkor 27, 21 és 50 év közötti. Az elmúlt években a Southwesternek volt a legmagasabb képviselete az afroamerikai diákoknak és a kaliforniai jogi egyetem legmagasabb latino / hispán diákjainak. A Diákcsarnok Egyesülete szponzorálja a díjnyertes hallgatói jóléti és közösségi tájékoztató programokat, és több mint 50 hallgatói szervezetet, köztük jogi közösségeket felügyel; kisebbségi, kulturális, politikai és vallási csoportok; és az egyes jogterületekre összpontosító társadalmak.

Inspiráló akadémiai környezet

A Southwestern barátságos diákközpontú oázist teremtett Los Angeles nyüzsgő belvárosában, és magában foglalja a város egyik legjelentősebb építészeti látványosságát - az ikonikus Bullocks Wilshire épületet. Ez a művészeti-deko remekmű a campus szívében áll, amely a Los Angeles-i "közszolgálati folyosó" közepén helyezkedik el. A délnyugati diákok évente több mint 20 000 órát szentelnek a közösség pro bono szolgáltatásának.

Trailblazing Alumni

A Southwestern 15 000 diákja közé tartoztak kiemelkedő köztisztviselők - a kongresszus tagjai közül polgármesterekhez és több mint 400 bírához -, valamint a legfontosabb ügyvédi irodák alapítói és a multinacionális vállalatok általános tanácsadói. A jogi iskola szoros kapcsolatban van a jogi, üzleti és állampolgári ágazatokkal, és a Biederman Entertainment and Media Law Institute szorosan kapcsolódik a szórakoztató iparághoz Hollywoodban és nemzetközi szinten. Míg a délnyugati végzettségűek többsége kaliforniai gyakorlatot választ, az alumniak gyakorlatilag minden államban, két területen és több mint két tucat országban találhatók. A dél-amerikai diákok az Amerikai Szenátus és a Képviselőház tagjai, a Kaliforniai Állami Szenátus tagjai és a Közgyűlés és a Közgyűlés elnöke, a kaliforniai államtitkár, a kaliforniai állam kincstárnoka és a Los Angeles megyei kerületi ügyész. A Southwestern sok lelkesítő alumnija a Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság történetének leghosszabb szolgálata, a Los Angeles első afrikai-amerikai polgármestere, az első kínai-amerikai kerületi bírósági bíró a kontinentális Egyesült Államokban, az első női afrikai-amerikai fellebbviteli bíróság igazságszolgáltatása a nemzet, az első Latina bíró az Egyesült Államokban, és az első indián bíró Kaliforniában, számos más elsők között.

Innovatív jogi oktatás

Southwestern az egyetlen jogi iskola, amely négy JD programot kínál, amelyek mind az ütemezési, mind az oktatási megközelítésben különböznek. A Southwestern vezető szerepet tölt be a tantervi innovációban és szakértelemben, különösen a szórakoztatás és a médiajog, a nemzetközi jog, a büntetőjog és a próbaügyek / perek területén. A szükséges tananyagot mintegy 200 választani, 150 externship elhelyezést, 6 klinikát és 4 gyakorlatot gazdagítják. A felsőbb szintű továbbfejlesztések több mint 50 szakmai képzési tanfolyamot, januári interkultúrát, felsőoktatási kurzusokat és nemzetközi jogi szakemberek által szervezett speciális mini-tanfolyamokat tartalmaznak.

A Southwestern három és négyéves JD / MBA diplomát is létrehozott a Claremont Graduate Egyetem Drucker Graduate School of Management-jével. A BA / JD 3 3 programokat a California State University, Northridge és a California Állami Egyetem, a Dominguez Hills együttműködésével kínálják fel. A Southwestern LLM programokat is kínál egyedi jogi tanulmányok, szórakoztató és médiatudományban.

Southwestern volt az első jogi iskola, amely egy szórakoztató- és médiajogi központot hozott létre. A nemzetközileg elismert Biederman Szórakoztató és Médiatudományi Intézet előkészíti a diákokat a kreatív iparágak - például a film, a televízió és a zene - jogi gyakorlatára.

Jogi Iskola az Ön Feltételein

Diákjaink vonzódnak a Southwestern gyönyörű campusához egy kozmopolita város központjában, a bíróságok, a közszolgálati folyosó és a szórakoztatóipar közelében. Otthonosan érezzük magunkat a befogadó közösségünkben, és bátorítjuk a megközelíthető karunkat. Ők szeretnék nyomon követni nyomozó alumniunkat, miközben egyénre szabott jogi iskolai tapasztalatot alakítanak ki saját feltételeik szerint. Nézze meg a videót, hogy megtudja, hogy a diákok közül nyolc úgy döntött, hogy a megfelelő jogi iskolát választotta.

Southwestern az LA Law School

Southwestern Los Angeles-i jogi iskola. Több mint 100 évvel ezelőtti alapításunkból, a Los Angeles-i Nyilvános Közlekedési folyosó szívében, a Koreai-völgyi Wilshire Boulevard mentén, a szórakoztatóiparhoz és a kerületi ügyészséghez való kapcsolódásainkig a Southwesternek szoros kapcsolatban van az angyalok városaival. Nézze meg a videót, hogy lásson gyors statisztikáinkat a nyomozó alumnijainkról, az innovatív tanulmányi és tantervi programjainkról, a kiválóságainkról és a klinikákról, valamint a sokszínűségről.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Southwestern Law School

Southwestern kínálja a legátfogóbb poszt-JD tanulmányi programot vezet a Master of Laws (LL.M.) fokozat a szórakozás és a média törvény az országban. A jogi egyetem Donal ... [+]

Southwestern kínálja a legátfogóbb poszt-JD tanulmányi programot vezet a Master of Laws (LL.M.) fokozat a szórakozás és a média törvény az országban. A jogi egyetem Donald E. Biederman Szórakoztató és Médiatudományi Intézete égisze alatt a Southwestern felkészíti az aktuális ügyvédeket és új jogászokat a kreatív iparágak - film, televízió, zene, színház, reklám, sport és média - gyakorlására. Ez az LL.M.

A program jellemzői:

nyolc teljes idejű professzor, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, és egy kiegészítő tanári kar, amely a szórakoztató és médiajogi bárki "Who's Who"egy gazdag és változatos tananyag, amely több mint 45 tanfolyamot tartalmaz, kezdve az alapozóktól kezdve a több speciális témákigegy átfogó externship program, amely több mint 50 olyan beállítást tartalmaz, mint pl. stúdiók, céhek, ügynökségek, ügyvédi irodák stb.a Szórakoztató és Művészeti Jogi Klinika, ahol a diákok üzleti és jogi szolgáltatásokat nyújtanak független filmesek és más kreatív művészek számáraegy Entertainment Law Firm Practicumrangos vezetői testület és az öregdiák hálózategy nemzetközi szórakoztatási törvény nyári program Londonban, Angliaa Journal of International Media és Entertainment törvénydíjnyertes szórakoztató blogA program követelményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Law School

Southwestern Law School felkéri a külföldi ügyvédi irodákat és az egyes nemzetközi szakembereket a technológiai, a szórakoztatási és a szellemi tulajdon területén, hogy a ... [+]

Southwestern Law School felkéri a külföldi ügyvédi irodákat és az egyes nemzetközi szakembereket a technológiai, a szórakoztatási és a szellemi tulajdon területén, hogy az LL.M.

A korban gyorsított információ és kommunikáció terén a joggyakorlat egyre inkább globális. Az Egyesült Államok kulturális szempontból legváltozatosabb városa és a szórakoztatóipar és a technológiai iparágak központja a Southwestern Law School , amely személyre szabott szakértelmet és domain-specifikus tudást kínál ezen és más területeken. A szellemi tulajdon és a szerződési jog alaptanfolyamain túl a Southwestern kínálja a legtöbb választót a szórakoztatási és a technológiai jogban, lehetővé téve a globális szakemberek számára szabott specializáció lehetőségét. Mi lesz az újratárgyalt nemzetközi kereskedelmi megállapodások hatása az Egyesült Államok és szomszédai között? Kik a nyertesek és vesztesek az Egyesült Államok nettó semlegességi vitáján? Hogyan hat az uniós adatvédelmi törvény az innovációra és a versenyre? Mi a Kína fejlődő pozíciója a kereskedelmi titkok terén? Hogyan működik Hollywood a nemzetközi filmiparban Kínában, Indiában, Nigériában (és legutóbb Szaúd-Arábiában)? Olyan világban, ahol a kérdések megváltoznak, a Southwesternek felkészítik a diákjait, hogy elsajátítsák az alapvető jogi koncepciókat és az iparági specifikus üzleti gyakorlatokat, biztosítva számukra a megfelelő kontextust és készségeket a munkáltatóik és ügyfeleik felmerülő igényeinek kielégítésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Law School

A JD utáni hatékony jogi tanulmány lehetőséget nyújt a jogterületek mélyebb megismerésére a testreszabott tanterv segítségével, melyet a vezető szakemberek ösztönző akadé ... [+]

A JD utáni hatékony jogi tanulmány lehetőséget nyújt a jogterületek mélyebb megismerésére a testreszabott tanterv segítségével, melyet a vezető szakemberek ösztönző akadémiai környezetben tanítanak. A Southwestern Law School ban kiemelkedő mesterfokozatot ajánlunk (LL.M.), amely teljesíti ezt az ígéretet.

Southwestern rugalmas Általános LL.M. Az Egyéni Tanulmányok programja olyan diákok számára készült, akik már diplomát szerzettek az Egyesült Államokban vagy külföldön, és szeretnék kiterjeszteni jogi tanulmányaikat a saját személyes és szakmai céljaiknak megfelelően.

Diákként a Southwestern's LL.M. programot, létrehozhat saját tantervét több mint 150, a jogterületre összpontosító tanfolyamok közül, amelyek a leghasznosabbak lesznek. Több mint egynegyede karunk nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Az LL.M. A végzettség 24 óra hitelesítést igényel a JD utáni tanfolyamon, és teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben is elvégezhető, és ősszel vagy tavasszal kezdődhet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul