Suffolk University Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Suffolk törvény több mint 100 éve az ország legkiválóbb szakembereit hozta létre. A valós gyakorlatokra és a tapasztalati tanulásra összpontosítva, a Suffolk Law páratlan hely a sikeres karrier és élet megkezdéséhez, felépítéséhez és elindításához a törvényben.


120465_suffolk1.jpgMint az Egyesült Államok egyik legnagyobb jogi iskolája, a Suffolk Law kiterjedt tantervvel rendelkezik, amely egy erős tudományos alapot ötvöz a sok speciális terület szakértelmével. Az oktatás magában foglalja a gyakorlati tanulási programokat, a nemzetközileg ismert oktatókat és a gyakorlatban működő jogi szakembereket, akik az elméletet a gyakorlattal áthidalják, hogy felkészítsék a hallgatókat a 21. században való munkavégzésre.

Küldetés

Suffolk University Law School bostoni Suffolk University Law School elkötelezett amellett, hogy minden háttérrel és körülmények között tartsa be a hallgatókat, és felkészítse őket arra, hogy magasan képzett és etikus ügyvédek legyenek, akik felkészültek arra, hogy helyi közösségükben, az egész nemzetben és az egész világon szolgáljanak. Mivel az ügyvéd szerepe Suffolk 1906-os alapítása óta fejlődött és bővült, a Jogi Iskola arra törekszik, hogy hallgatóinak fejlesztje a szakma változó igényeinek kielégítéséhez szükséges képességeket egyre változatosabb, globálisabb és technológiailag függő társadalomban. Az ország egyik legnagyobb jogi iskolájaként Suffolk megfelel ennek a kihívásnak azáltal, hogy a hallgatók számára biztosítja a jogi oktatás alapjait, a tanfolyamok és programok széles körét, valamint kiváló képzést egy változatos és hozzáférhető oktató által, amely ösztöndíjban részesíti és szakma és közössége számára szolgál. . Suffolk célja, hogy a hallgatók számára kiváló jogi oktatást biztosítson, ösztönözze az igazságosság iránti elkötelezettségét, és lehetőséget biztosítson diplomások számára karrier-törekvéseik eléréséhez.

120466_suffolk2.JPG

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket