SMU Dedman School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

1925-ben alapították, a SMU Dedman School of Law egy legmagasabb rangú tier-egy magán jogi iskolában található Dallas, Texas, és található egy fákkal szegélyezett környéken, pár percre a városközponttól. 1949-ben alapították, a jogtudományi diploma jogi programjai fontos szerepet játszottak a világ legfontosabb vezetői képzésében. Büszkék vagyunk a globális alumni hálózatunkra - több mint 2000 diplomás 80 országból, akik világszerte kiemelkedő pozíciókat töltenek be a kormányzás, a jogi gyakorlat, az üzleti élet, az igazságszolgáltatás és a jogi oktatás területén. SMU Dedman Alumni Network

Kivételes Graduate Degree programok

SMU Dedman School of Law kínál posztgraduális képzési programokat mind az amerikai, mind a külföldi képzett ügyvédek számára. Az LL.M. és az SJD programok fokozzák a karriereket a magánjogi gyakorlatban, a tanításban és a közszolgálatban az elemzés és a problémamegoldó készségek oktatása révén, hogy megfeleljen világunk összetett igényeinek. A programok növelik a hallgatók megértését a jogi elmélet és politikák, bővíti a hallgató jogi szemszögéből, és ösztönzi a jogi kutatás és az írás készségek fejlesztését.

Tanulni Vibrant Dallasban, Texasban

A SMU Dedman Törvény a nemzetközi diákoknak lehetőséget kínál arra, hogy egy dinamikus, változatos, tudományos közösség részévé váljanak, és Dallasban tanulhassanak - nem csak egy nemzetközi üzleti központ, hanem dinamikus kulturális központ, amely az Egyesült Államok keleti és nyugati partjainál középen helyezkedik el. Olyan régiókban, ahol enyhe, napos éghajlat van. Dallas a kilencedik legnagyobb város és a Dallas / Ft. A Worth metroplex az Egyesült Államok negyedik legnagyobb nagyvárosi területét alkotja. Ez egy kifinomult város, amely virágzó munkaerőpiaccal, magas életminőséggel és viszonylag alacsony életszínvonalmal rendelkezik. Nagyszerű hely élni és tanulni!

Globálisan elismert kar

A tudomány különböző területeken tudósokat és újítót foglal magában, ideértve az alkotmányjogot, a társasági jogot, a büntetőjogot, a környezetvédelmi jogot, az egészségügyet, a szellemi tulajdonot, a nemzetbiztonsági törvényt, az olaj- és gázjogot, a közérdekű jogot és az adótörvényt. Ezek a tudósok rendszeresen bekapcsolódnak a világba a kongresszusi bizottságok előtt, az állami és szövetségi szabályozó ügynökségekkel együttműködve, az állami és szövetségi bíróságok előtt, a vállalati vezetőkkel és nonprofit szervezetekkel együttműködve, és rendszeresen megjelennek a médiában, hogy lefordítsák kutatásukat, napja. A jogi tanulmányok a SMU-ban a diákok számára hozzáférést biztosítanak egy kivételes karhoz, amely időszerű és élvonalbeli kutatással foglalkozik.

Tanulási tapasztalat

A különféle tanterv mellett a diákokat arra is felkérték, hogy kihasználják az osztályteremen kívüli számos tevékenységet. A SMU Dedman Törvényben a tanulási tapasztalat egész évben nemzetközi konferenciákon és előadásokon keresztül gazdagodik, és kiemelkedő nemzetközi személyeket hoz az egyetemre, hogy megvitassák a jelenlegi globális jogi kérdéseket. Nemzetközi LL.M. a diákok az American JD diákokkal foglalkoznak, és részt vesznek az Inns of Court programban - olyan program, amely a tájékozódás során kerül bemutatásra, ahol a diákok kis csoportokba kapcsolódnak társtársakkal, kollégákkal, diákvezetőkkel, pályaválasztási tanácsadókkal és öregdiákokkal közös idő alatt a SMU Dedman School of Law . Egy kari tag lesz az Ön személyes tudományos tanácsadója. A Dallas Bar Association nemzetközi jogi részlegének ügyvédjei szintén mentorokként szolgálnak diákjaink számára.

Nemzetközileg kiemelkedő alumínium

A SMU Dedman School of Law nemzetközi diplomások hatással voltak a világ minden tájára. Nemzetközi alumni hálózatunk több mint 2000 diplomás több mint 80 országban. Ezek a szakemberek a legmagasabb kormányzati, joggyakorlat és üzleti életben találhatók. A SMU nemzetközi alumnija a jogrendszerek széles spektrumát képviseli, köztük Közép- és Dél-Amerika, Mexikó, Kanada, Európa, Afrika, India, Délkelet-Ázsia, Kína, a Közel-Kelet és a Csendes-óceáni térség. A globális földrajzi sokféleségre törekszünk a hallgatói beiratkozásokban, és nagyfokú egyéni figyelmet és támogatást biztosítunk minden nemzetközi hallgató számára. Sobchok Sukharomna '81 Legfelsőbb Bíróság elnöke, Thaiföld Dr. Shen Shiaoming '81 Nemzetközi jogi tanácsadó Mackenzie számára

Diákélet

A jogi iskola a SMU fő campusának északnyugati sarkán található - a tantermi épületekkel, az adminisztrációs épületgel és a törvénykönyvtárat alkotva, amit a "Law Quad" -nek hívnak. Ez az ideális helyszín könnyű hozzáférést biztosít a SMU sok csodálatos diákforrásához, többek között éttermi szolgáltatásokat, premier fitneszközpontot és egészségügyi központot kínál.

Bar Vizsga alkalmasság

Nemzetközi diákok, akik jogot akarnak gyakorolni az Egyesült Államokban, és jogosultak belépni a bárba az egyik államban vagy a Columbia kerületi körzetben, meg kell ismerkedniük a bárban elfoglalt kérelmekkel az adott joghatóságban, ahol a gyakorlatban tervezik. A belépési követelmények országonként eltérőek. Egyes államok megkövetelik a pályázók számára, hogy JD diplomával rendelkezzenek, mások pedig csak egy bizonyos számú kurzuskötelezettséget igényelnek ebben az országban. Texas jelenleg lehetővé teszi a külföldön képzett, külföldön képzett ügyvédeket, hogy a Texas Bar vizsgáján üljön. Az UNDERWOOD LAW LIBRARY a legnagyobb magánjogi gyűjteményt öleli fel a Southwest-ben. Kiváló ALUMNI SMU jogi diplomások közé tartozik a Texas Legfelsőbb Bíróság bírái, az amerikai kongresszus tagjai, a nagykövet, a kormányzó, a külügyminiszterek és a legmagasabb bíróságok tagjainak világszerte, valamint partnerek a vezető ügyvédi irodák és általános tanácsadók nagyobb vállalatok. Mint a DALLAS első jogi iskolája, szerencsés vagyunk, hogy olyan városban vagyunk, ahol virágzó gazdaság, sok vállalati székhely és kiemelkedő jogi közösség van. SMU Dedman School of Law továbbra is arra törekszik, hogy fejlessze a vezetők következő századát.

Helyszínek

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue


75205 Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 214-768-2658