SMU Dedman School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

Az 1925-ben alapított SMU Dedman School of Law a legmagasabb besorolású első osztályú magánjogi iskola, mely a texasi Dallasban található, és fákkal szomszédságában található, mindössze pár percre a városközponttól. Az 1949-ben alapított jogi egyetemi diplomák fontos szerepet játszottak a világ egyik legfontosabb vezetõjének képzésében. Büszkék vagyunk globális öregdiák hálózatunkra - több mint 2000 diplomás 80 országból, akik világszerte kiemelkedő pozíciókat töltenek be a kormányban, a jogi gyakorlatban, az üzleti életben, az igazságszolgáltatásban és a jogi oktatásban. SMU Dedman Alumni Network fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Kivételes Graduate Degree programok

SMU Dedman School of Law kínál posztgraduális képzési programokat mind az amerikai, mind a külföldi képzett ügyvédek számára. Az LL.M. és az SJD programok fokozzák a karriereket a magánjogi gyakorlatban, a tanításban és a közszolgálatban az elemzés és a problémamegoldó készségek oktatása révén, hogy megfeleljen világunk összetett igényeinek. A programok növelik a hallgatók megértését a jogi elmélet és politikák, bővíti a hallgató jogi szemszögéből, és ösztönzi a jogi kutatás és az írás készségek fejlesztését.

Tanulni Vibrant Dallasban, Texasban

A SMU Dedman Törvény a nemzetközi diákoknak lehetőséget kínál arra, hogy egy dinamikus, változatos, tudományos közösség részévé váljanak, és Dallasban tanulhassanak - nem csak egy nemzetközi üzleti központ, hanem dinamikus kulturális központ, amely az Egyesült Államok keleti és nyugati partjainál középen helyezkedik el. Olyan régiókban, ahol enyhe, napos éghajlat van. Dallas a kilencedik legnagyobb város és a Dallas / Ft. A Worth metroplex az Egyesült Államok negyedik legnagyobb nagyvárosi területét alkotja. Ez egy kifinomult város, amely virágzó munkaerőpiaccal, magas életminőséggel és viszonylag alacsony életszínvonalmal rendelkezik. Nagyszerű hely élni és tanulni!

Globálisan elismert kar

A kar tudósítókat és innovátorokat foglal magában különféle területeken, ideértve az alkotmányos jogot, a társasági jogot, a büntetőjogot, a környezetvédelmi jogot, az egészségjogot, a szellemi tulajdonjogot, a nemzetbiztonsági törvényt, az olaj- és gázjogot, a közérdekű jogot és az adójogot. Ezek a tudósok rendszeresen bevonják a világot azáltal, hogy megjelennek a kongresszusi bizottságok előtt, együttműködnek az állami és szövetségi szabályozó ügynökségekkel, vitatkoznak az állami és szövetségi bíróságok előtt, együttműködnek a vállalati vezetőkkel és a nonprofit szervezetekkel, és rendszeresen megjelennek a médiában kutatásaik fordítására vagy fontos történetek kommentálására. napja. Az SMU jogtudománya révén a hallgatók hozzáférhetnek egy kivételes karhoz, akik időben és csúcstechnológiával foglalkoznak, gyakran az éves tapasztalatokkal. 21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Tanulási tapasztalat

A különféle tanterv mellett a diákokat arra is felkérték, hogy kihasználják az osztályteremen kívüli számos tevékenységet. A SMU Dedman Törvényben a tanulási tapasztalat egész évben nemzetközi konferenciákon és előadásokon keresztül gazdagodik, és kiemelkedő nemzetközi személyeket hoz az egyetemre, hogy megvitassák a jelenlegi globális jogi kérdéseket. Nemzetközi LL.M. a diákok az American JD diákokkal foglalkoznak, és részt vesznek az Inns of Court programban - olyan program, amely a tájékozódás során kerül bemutatásra, ahol a diákok kis csoportokba kapcsolódnak társtársakkal, kollégákkal, diákvezetőkkel, pályaválasztási tanácsadókkal és öregdiákokkal közös idő alatt a SMU Dedman School of Law . Egy kari tag lesz az Ön személyes tudományos tanácsadója. A Dallas Bar Association nemzetközi jogi részlegének ügyvédjei szintén mentorokként szolgálnak diákjaink számára.

Nemzetközileg kiemelkedő alumínium

A SMU Dedman School of Law nemzetközi diplomások hatással voltak a világ minden tájára. Nemzetközi alumni hálózatunk több mint 2000 diplomás több mint 80 országban. Ezek a szakemberek a legmagasabb kormányzati, joggyakorlat és üzleti életben találhatók. A SMU nemzetközi alumnija a jogrendszerek széles spektrumát képviseli, köztük Közép- és Dél-Amerika, Mexikó, Kanada, Európa, Afrika, India, Délkelet-Ázsia, Kína, a Közel-Kelet és a Csendes-óceáni térség. A globális földrajzi sokféleségre törekszünk a hallgatói beiratkozásokban, és nagyfokú egyéni figyelmet és támogatást biztosítunk minden nemzetközi hallgató számára.

 • Sobchok Sukharomna '81 Legfelsőbb Bíróság elnöke, Thaiföld
 • Dr. Shen Shiaoming '81 nemzetközi jogi tanácsadó a Mackenzie & Albritton LLP számára
 • A tisztelt SM Krishna '59 indiai külügyminiszter (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85 főtanácsos, a Chevron Europe, Eurázsia és a Közel-Kelet Kutatási és Termelési Kft.
 • Moath Alhussain '11 Assoc. Tanácsadó, Szaúdi Alapvető Iparágak
 • Antonio M. Garza '83 volt mexikói amerikai nagykövet
 • Dr. Helmut Sohmen '66, a BW Csoport elnöke és elnöke
 • Dr. Hassan Okour '07 volt dékán, Katar Jogi Iskola
 • Jinsung Lee '88, a Koreai Alkotmánybíróság elnöke
 • Yukio Horigome '71, Japán Legfelsõbb Bírósága
 • Hans Heppe '97 nemzetközi partner, Locke Lord LLP tiszteletbeli német konzul

Diákélet

A jogi iskola a SMU fő campusának északnyugati sarkán található - a tantermi épületekkel, az adminisztrációs épületgel és a törvénykönyvtárat alkotva, amit a "Law Quad" -nek hívnak. Ez az ideális helyszín könnyű hozzáférést biztosít a SMU sok csodálatos diákforrásához, többek között éttermi szolgáltatásokat, premier fitneszközpontot és egészségügyi központot kínál.

Bar Vizsga alkalmasság

Azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akik az Egyesült Államok joggyakorlatát kívánják gyakorolni, és jogosultak felvenni az ügyvédi kamara felvételét valamely államban vagy Columbia kerületben, meg kell ismerkedniük az ügyvédi kamarai felvételi követelményekkel abban a joghatóságban, ahol gyakorolni tervezik. A bárpótlásokra vonatkozó követelmények államokonként változnak. Egyes államok JD fokozatot igényelnek, míg mások csak bizonyos számú tanfolyamot igényelnek az adott ország jogi iskolájából. Texas most engedélyezi a képzett külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédeket, akik elvégezték az egyetemi diplomát. a Texas Bar vizsgára való felvételi fok. Az ALATTOSÍTÓ JOGKÖNYV Délnyugati részén található a legnagyobb magánjogi gyűjtemény. A figyelemreméltó ALUMNI SMU jogi diplomások között szerepelnek a Texas Legfelsőbb Bíróság igazgatói, az Egyesült Államok Kongresszusának tagjai, egy nagykövet, kormányzó, külügyminiszterek és a világ legmagasabb szintű bíróságainak tagjai, valamint a vezető ügyvédi irodák és a nagyvállalatok általános tanácsadói partnerei. Mivel az első jogiskola DALLAS-ban, szerencsések vagyunk, hogy egy olyan városban élünk, amely virágzó gazdasággal, sok vállalati székhellyel és kiemelkedő jogi közösséggel rendelkezik. SMU Dedman School of Law továbbra is arra törekszik, hogy fejlessze a vezetők következő évszázadát. 21430_28439363.jpg fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Helyszínek

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 214-768-2658

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket