Hivatalos Leírás

Mivel 1895, A Pittsburgh Egyetem Jogtudományi Egyetem Felkészítette a diákokat, hogy kiváló ügyvédek és vezetők legyenek a jogi szakmában és a társadalomban. Világszerte elismert és elismert ösztöndíjunkhoz minőségi tudósokat, világszínvonalú oktatókat, végtelen lehetőségeket biztosítunk a gyakorlati tanuláshoz és kivételes karrier előkészítéshez és elhelyezéshez. Tananyagunk erős alapokon nyugszik, és magába foglalja az innovációt, elsősorban az új technológiáknak a konfliktuskezeléstől a számítógépes biztonságig történő kereskedelmétől kezdve.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

A Master of Laws (LLM) diplomát biztosít a külföldi jogi diplomások kritikus képzést a közös jog jogi hagyomány és az amerikai jogrendszer egy tanév során a University of ... [+]

A Master of Laws (LLM) diplomát biztosít a külföldi jogi diplomások kritikus képzést a közös jog jogi hagyomány és az amerikai jogrendszer egy tanév során a University of Pittsburgh, található Pittsburgh élénk Oakland szomszédságában.

A Pitt Law LLM programja olyan ügyvédeket biztosít, akik jogi diplomáját az Egyesült Államokon kívül szerezték meg, ahol lehetőség nyílik arra, hogy tanulmányozza a közös jog jogi hagyományait és az Egyesült Államok jogi rendszerét az Egyesült Államokban.

Szerkezet

A hallgatóknak teljesíteniük kell legalább 24 kredit diplomát. A program egy augusztusi és májusi tanév között befejeződik. A részmunkaidős felvételt eseti alapon veszik figyelembe. A CILE akadémikus igazgatója, ügyvezető igazgatója és programigazgatója aktív szerepet vállal az egyes LLM hallgatók személyes tanácsadásában a tanfolyamon, és segít Önnek egy olyan tanfolyam megtervezésében, amely egyedileg igazodik a személyes igényeihez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Pittsburgh
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul