Pepperdine University School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Köszönhetően az országosan elismert karok és programok, és egy igazán inspiráló helyszínen, a jogi tanulmány a Pepperdine Egyetem egy egy-az-egy-fajta élmény. Tudja meg, miért készít elő a Pepperdine-t egy törvényi karrierre, ahogyan egyetlen más iskola sem képes egyedülálló tulajdonságaink felfedezésére.

Tapasztalati tanulás

Nem csak "ügyvédre gondolunk", hanem gyakorolni. A nemzeti jogász a tapasztalatszerzésben a 8. legmagasabb rangú országban (a második legmagasabb rangú Kaliforniában) a Pepperdine nem egyszerűen reagál a népszerű véleményre, hogy a jogi iskoláknak alapvető készségeket kell tanítaniuk; aktívan segítjük a díjat a jogi oktatás elmélyítésében.

Személyes figyelem

A mai jogi gyakorlat olyan kommunikációs készségeket, etikai normákat és állóképességet igényel, amelyet az elsőéves diákok gyakran még nem fejlesztettek ki.

Az új, millió dolláros Parris Institute for Professional Formation elkezdi felmérni és felszerelni a diákokat, hogy szakemberek legyenek az első napján az egyetemen.

Mentorálás és minőségtanítás

A professzoraink kettős kutatási / oktatási fókusszal rendelkeznek. A Princeton Review nemrégiben a 6. legmagasabb értéket helyezte el az országban, a lehető legmagasabb pontszámmal az elérhetőség érdekében.

Nemzeti szinten elismert szakértők

Az alacsony hallgatói-oktatók arányának köszönhetően hallgatóink gyakorlati útmutatást kapnak a közismert tudósoktól és szakemberektől.

Gyakorlatra tervezett programok

Széles körű programokat és speciális érdeklődési területeket kínálunk a személyes és szakmai célok eléréséhez. A közös képzési lehetőségeket a Pepperdine Egyetem csúcsminőségű iskolái, az üzleti élet, az istenség és a közpolitika együttműködésével kínáljuk.

 • 1 mesterképzés
 • 3 Juris Doctor lehetőségek
 • 7 LLM fokozat opció
 • 5 intézet
 • 5 tanúsítványprogram
 • 5 Joint Degree ajánlatok
 • 10 In-house klinikák

Straus Institute for Dispute Resolution

Mivel a mediáció, a választottbíráskodás és a tárgyalások továbbra is felrobbantak a népszerűségben a peres ügyekben és a nemzetközi ügyekben, a Pepperdine Straus Vitarendezési Intézete ünnepelte példátlanul a tizenharmadik évet, mint az ország legmagasabb szintű vitarendezési programját, új LLM koncentrációt indított a nemzetközi választottbírósági eljárásokban.

Egy inspirált hely a tanulásra

Élvezze a gyors tempójú város izgalmát, valamint Malibu békés környezetét. Mindössze 35 mérföldre Los Angeles városától északnyugatra fekvő - a joggyakorlat és a nemzetközi kultúra virágzó központja - 830 hektáros campusunk lélegzetelállító kilátást és 40 ezer négyzetméteres könyvtárat kínál.

A hit helye

Pepperdine ünnepli keresztény örökségét és azt a tényt, hogy egy ilyen alapítvány megnyithatja a párbeszédet, nem pedig a végét. Karunk több gyakorló tagból áll.

A Glazer Zsidó Tanulmányok Intézete aktívan kiterjeszti a judaizmusról szóló megbeszéléseket konferenciákkal és tengerentúli programokkal.

A mi fókuszunk a veteránokra

Pepperdine nemcsak tiszteletben tartja azokat, akik szolgáltak, hanem aktívan felveszik ezeket az egyéneket polgári felelősségük, elkötelezettségük és szakértelmük érzésére. A Pepperdine's Yellow Ribbon Programja ingyenes oktatást biztosít a veteránoknak.

A 2018-2019-es tanévre beiratkozott 32 veterán, 6 veteránral, akik csak 1 évet kezdtek.

Egy olyan közösség, amely felemeli a tapasztalatot

A Pepperdine School of Law-ban összeállítunk egy változatos beviteli osztályt, amely tükrözi a kihívást jelentő és sikeres tanulmányunkat. A Pepperdine Law egy olyan hely, ahol a társaid kihívást és támogatást nyújtanak Önnek.

 • Teljes JD beiratkozás: 482
 • Nők: 52%
 • Sokszínűség: 33%

LLM, MDR és tanúsítványprogramok

Pepperdine LLM és Master's in Dispute Resolution (MDR) programjai vonzanak a diákok a világ minden tájáról. A diákok a legutóbbi diplomásoktól a tapasztalt ügyvédekig és bírákig változnak, akik részt vettek vagy elindították a programot Kínából, Koreából, Oroszországból, Görögországból, Moldovából, Spanyolországból, Pakisztánból, Jordániából, Egyesült Királyságból, Németországból, Svédországból stb.

Pepperdine vonzotta a tudósokat olyan rangos szervezetekből, mint a Fulbright, a Muskie, az Amerikai Államok Szervezete és a Rotary Foundation.

Befektetés az értékbe

A Pepperdine törvény továbbra is emelkedik a nyilvánosság észlelésében - három diplomásunkat az utóbbi két évben szövetségi bíróként erősítették meg, és egyike vagyunk a 13 jogásziskola közül, amelyek a tavalyi alkalmazások növekedését tapasztalták; valójában csak négy másik jogi iskola magasabb arányban növelte az alkalmazásokat.

Campusunk

A kaliforniai Malibu tengerparti közösségében található a Pepperdine University 830 hektáros campus a The Princeton Review egyik legszebb campusában.

A Pepperdine Law az egyetemi posztgraduális központban helyezkedik el, és 40 ezer négyzetlábos jogtárat birtokol az óceánra nézve, valamint konferenciatermeket, tantermeket, éttermet, bőséges technológiai szolgáltatást és az egyetemi házakat.

A Los Angeleshez való közelség előnyös. A világ egyik legerőteljesebb jogi közösségével a város különböző gyakorlati területeken - ingatlan, nemzetközi jog, szórakoztatás és sport - hozzáférést biztosít a gyakorlati tanulási lehetőségekhez és szakmai gyakorlatokhoz. Mind Malibu, mind Los Angeles kulturális, étkezési és szabadidős tevékenységeket kínálnak, amelyek az egészséges életmódot támogatják a világ egyik legszebb tengerpartjának közelében.

Tapasztalja meg a Pepperdine törvényt

Üdvözöljük és ösztönözzük a leendő hallgatókat, hogy látogassanak el a mi campusunkba, hogy lássuk, mi a Pepperdine törvény. Napi látogatásaink közé tartozik:

 • Tanuljon a Pepperdine Law számos programjával és erős közösségével a jelenlegi hallgató vezetésével
 • Bensőséges tanulási környezetünk megtapasztalása azáltal, hogy az egyik első osztályú tanárunk egyik első osztályú jogi osztályán ül
 • Találkozás egy-egy-egy Felvételi tanácsadóval, hogy megkapja az alkalmazás és a felvételi kérdésekre adott válaszokat
 • Felfedezése arról, hogy a Pepperdine Law valamely mértéke segítséget nyújthat Önnek jövőbeni törekvéseiben

Helyszínek

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket