Penn State Dickinson Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Penn State Dickinson törvény elkötelezett amellett, hogy olyan professzionális ügyvédeket állítson elő, akik rendelkeznek a doktrinális ismeretekkel, gyakorlati készségekkel és extrálegális kompetenciákkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az egyre növekvő globális jogi piacon kiválóak legyenek. A Dickinson Law-oktatás egyik jellemzője egy olyan innovatív tananyag, amely a jogtudomány első napjától kezdve a tapasztalati tanuláson alapul, hogy felkészítse hallgatóinkat a jog gyakorlására, valamint egy barátságos és támogató közösséget. Pennsylvania 1834-ben Carlisle-ben alapított Dickinson Law a Pennsylvania legrégebbi jogi iskolája és az ötödik legrégebbi az országban. Az elmúlt 182 évben a Dickinson Law diplomások magukban foglalták az ország legkülönbözőbb ügyvédjeit, bíráit, kormányzati és vállalati vezetőit és jogi oktatóikat. 1997-es egyesülésünk a Penn State-szel kiterjesztette hírnevünket, hálózatunkat és közös képzési programjainkat - kiegészítve a Dickinson Law örökségét, mint a tapasztalati oktatás innovatív vezetője. Annak érdekében, hogy tanulóinkat gyakorlati képzésben részesíthessünk, a Dickinson Law minden LL.M. 20 fő hallgatója. Ez a szándékosan kicsi osztályméret biztosítja, hogy a hallgatók a figyelem középpontjába kerüljenek a karok, garantálják a megfelelő lehetőségeket a gyakorlati beállítások megtanulására, és teljesítik a jogtudományi ígéreteket, hogy a legjobb helyzetben legyenek a diákjaik számára a versenyképes munkahely biztosításához.

Alapelvek A Penn State Dickinson törvényének képességei a következő alapelveket fogadták el, amelyek tükrözik és irányítják az intézmény értékeit és törekvéseit:

1. A diákjainknak a konkrét törvényhozási készségek teljes skálájához kell kapcsolódniuk ahhoz, hogy a huszonegyedik századi helyi, állami, nemzeti, transznacionális és nemzetközi szinten legálisan jogi szakemberként működjenek.

2. A tudás és a bölcsesség állandó törekvésében való részvétel, amelyet nemcsak diákjainkkal, hanem jogi szakemberekkel, tudósokkal, politikai döntéshozókkal és másokkal is megosztunk, összhangban a Penn State szerepével világszínvonalú kutatói egyetemmel.

3. Az egyetemhez és a helyi, állami, nemzeti és nemzetközi erőfeszítésekhez való szívesen hozzájárulni a globális megértés, a diákok életének és jólétének, valamint a világban, ahol élni fognak.

4. Napi szinten arra törekszünk, hogy elősegítsük a közösség és a kölcsönös támogatás érzését a kar, a hallgatók és a személyzet között és között, valamint a jogi iskolán kívüli interakcióinkban.

Tanterv

Az LL.M. program egy 24 kredit, egy tanév tanfolyam. A hallgatóknak félóránként legalább 12 kreditre kell jelentkezniük, és félóránként legfeljebb 17 kredit lehet. A program alapképzési kurzusait bemutatjuk egyedi analitikus módszereinkhez. A diákok választhatnak tanfolyamokat az "ügyvédi asszisztens" tanteremből, amelyet külön szakterületek osztanak szét, és személyre szabott pályákat hoznak létre az érdeklődésre számot tartó területeken. LL.M. a diákok beiratkozhatnak a jogi iskolai tantervben felkínált tanfolyamok széles skálájába, beleértve az alábbi speciális szakterületek egyikét:

 • Ügyvédi és peres ügyek
 • Választottbíráskodás, közvetítés és tárgyalás
 • Üzleti jog
 • Alkotmányos és közigazgatási jog
 • Büntetőjog és eljárás
 • Biztonsági törvény
 • Közérdekről szóló törvény
 • Adótörvény
 • Elder Law

LL.M. Független tanulás és tapasztalati tanulás LL.M. a hallgatók egy szemeszterben akár 3 kreditre is képesek független tanulmányi tanfolyamra, és legfeljebb 4 kreditre tehetnek szert az LL.M két félévében. program. Az egyetemi docens egyetemi docensének jóváhagyásával, LL.M. a hallgatók beiratkozhatnak a jogi iskolában kínált tapasztalati tanfolyamokra, beleértve a pro bono, klinikai és gyakornoki programokat. LL.M. a diákok kérelmezhetik, hogy tartózkodjanak a jogi tanulmány harmadik félévéért azzal a szándékkal, hogy kiegészítik a tapasztalati tanulási programot vagy felkészüljenek az amerikai szakmai vizsgára.

Gyakorlatok Mivel a Dickinson Law School kevesebb, mint 20 mérföldre van az állam tőkéjétől, és kevesebb, mint két órája Washington DC-től, diákjainknak lehetősége van gyakornokozni a nemzeti ügyvédi irodákkal; kormányzati szervek helyi, állami és szövetségi szinten; magánvállalatok; és a nonprofit szervezetek - és így, hogy megszerezzék a városi, elővárosi és vidéki jogi közösségeket.

A féléves gyakorlatok A Dickinson Law hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy folytassák az ígéretes diákoktól a gyakorló ügyvédig tartó átmenetet a Jogi Iskola féléves gyakorlatában való részvételével. Ezek az immersív programok lehetővé teszik a diákok számára, hogy egy félévben teljes munkaidőben töltsenek be különböző jogi környezetben Harrisburgban, Pennsylvania; Washington DC; vagy nemzetközi helyszínen. A korábbi elhelyezések tartalmazzák:

 • A volt Jugoszláviával foglalkozó nemzetközi büntetőtörvényszék (Hága, Hollandia)
 • Az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosa (Fokváros, Dél-Afrika)
 • Nemzetközi Ügyvédi Kamara (London)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága
 • Amerikai Igazságügyi Minisztérium, Környezetvédelmi Végrehajtó Szekció
 • Amerikai Igazságügyi, Emberi Jogi és Különleges Bűnüldözési Osztály
 • US Pénzügyminisztérium, Külföldi Eszközök Ellenőrzési Hivatala
 • Az Egyesült Államok Equal Employment Opportunity Commission
 • Projekt a kormányzati felügyeletről (bejelentő ügynökség)
 • Pennsylvania Főügyészség
 • Pennsylvania állam felsőoktatási rendszere
 • A családon belüli erőszak jogi központja

A kar Dickinson Law hallgatók tanulni egy megkülönböztető és dedikált nappali tagozatos kollégium, kiegészítve a adjunktus gyakorló ügyvédek és bírák. Jelentős, hogy minden nappali tagozatos tanár éveken át gyakorló jogot töltött, és továbbra is nemzeti és nemzetközi szinten foglalkozik a jogi szakmákkal pro bono peres eljárás, közvetítés, tanácsadó bizottságok és ösztöndíj révén. A kar úgy gondolja, hogy tudományos és oktatási feladataiknak egymást kiegészítőnek kell lenniük. Mint elkötelezett tudósok, elfogadják, hogy az elmélet alapos megértése elengedhetetlen a diákok azon képességéhez, hogy jogi szakemberként működjenek egy egyre inkább globális, sokszínű és kifinomult jogi környezetben. A kar teljes mértékben elkötelezett a közösség iránt, és támogatja diákjaink sikerét. Röviddel azelőtt, hogy divatba kerülne, a kar nyílt ajtó politikát ölel fel, amely arra ösztönözte a hallgatókat, hogy a kari irodákban ütemezett találkozó nélkül álljanak meg.

A közérdek és a Pro Bono A szakmai magatartási szabályok kötelezik minden ügyvédet, függetlenül gyakorlattól, hogy jogi szolgáltatásokat nyújtson az alulreprezentált személyeknek. A Dickinson törvény elfogadja ezt a követelményt, és úgy véli, hogy a hátrányos helyzetűek segítése az ügyvédi munka egyik legeredményesebb része. A Law School Miller Center Pro Bono programja biztosítja, hogy a hallgatóknak lehetőségük van pro bono közérdekű feladatok elvégzésére már az első félévben. A Dickinson Law díjazást nyerhet a nyári közérdekű munkára, és az iskola Bridge Fellowship és Hitelvisszafizetési program segítséget nyújt a hallgatóknak a teljes idő alatt történő közérdekű munka folytatásához.

Egy inkluzív közösség Hisszük, hogy a sokszínűség gazdagítja mindenkinek az oktatási tapasztalatait. Olyan elkötelezettek vagyunk, hogy a különböző kultúrák és életmód emberek örömmel fogadják az embereket, hogy felkészítsük őket arra, hogy a gyakorlati ügyvédek következő generációjává váljanak. Befogadó közösségként a Dickinson törvény széles körűen meghatározza a sokszínűséget, beleértve a faji és etnikai kisebbségeket, a nőket, a fogyatékkal élő személyeket, az LGBTQ közösség tagjait, a veteránokat, az első generációs hallgatókat, a felnőtt tanulókat és minden más személyt, akik alárendeltségben, marginalizálódásban vagy elszigeteltségben éltek akadémiai közösségekben identitásstátuszuk miatt. Örömmel támogatjuk a különböző hallgatói affinitási szervezeteket, például:

 • A Black Law Students Association (BLSA)
 • Latino / Law Student Association (LLSA)
 • Katonai Törvényszék (MLC)
 • OutLaw (az LGBTQ hallgatói szövetség)
 • Női Törvénytár (WLC)

Ezenkívül a Dickinson Law fő tanfolyamok integrálják a különböző perspektívákat, és megvizsgálják a sokféleségnek a joghoz, a jogi folyamathoz és a gyakorlathoz való relevanciáját. A jogi iskola tantervi kínálata és tanórán kívüli tevékenysége révén a Dickinson Law hallgatók képesek kulturális kompetenciákat fejleszteni és jobban megérteni a kisebbségi nézőpontokat.

Alumni Network Nem csak akkor válik részévé a Dickinson Law graduates hosszú és büszke örökségévé, hanem tagja lesz a Penn State öregdiák hálózatának, amely több mint 700 000 embert jelent - a legnagyobb aktív, fizetős öregségi hálózat a világon. A Dickinson Law rendelkezik LL.M. alumni dolgozik a világ minden táján.

A Dickinson Law teljesen felújított történelmi otthona Carlisle-ben, Pennsylvania-ben szándékosan tervezték a jogtudomány közösség iránti elkötelezettségét. Ez a LEED által hitelesített létesítmény korszerű tantermekkel és szemináriumi helyiségekkel rendelkezik; egy 200 férőhelyes megfigyelőközponttal rendelkező aláíró tárgyalóterem; jogalkotási tárgyalóterem; a háromszintes H. Laddie Montague, Jr. Jogi Könyvtár; csoportos dolgozószobák; a Ridge Commons; udvar; és egy kávézó. Minden tantermek kifinomult audiovizuális technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a diákok és a tanárok számára, hogy valós időben kommunikáljanak kollégáikkal és szakembereivel a világ minden tájáról.

Karrier szolgáltatások A Dickinson Law a mai kihívásokkal teli munkaerőpiacon való tárgyalásra a diákok számára számos olyan erőforrást kínál, amelyek meghaladják a hagyományos karrier-szolgáltatásokat. A Penn State és a Dickinson Law lojális öregdiákok kiterjedt hálózata elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatóink sikerét a kívánt szakmákban. A Dickinson jogi végzettségűek élvezik a karriert a különböző jogterületeken, valamint az üzleti életben és az iparban, a kormányban és az egyetemeken.

Pénzügyi támogatások és ösztöndíjak A korlátozott számú érdemalapú ösztöndíjak elérhetőek a nagy teljesítményű LL.M. jelöltek. LL.M. programtámogatás, díjak és becsült kiadások szerepelnek a Dickinson törvény honlapján .

LL.M. Beiratkozás Az LL.M. A Penn State Dickinson Law Felvételi Bizottsága folyamatosan ellenőrzi az elkészült pályázatokat. Bár a Felvételi Bizottság megpróbálja értesíteni azokat a pályázókat, akiknek hiányos a fájlok, végső soron a kérelmező felelőssége annak biztosítása, hogy az alkalmazásának időben befejeződhessen. Míg a legtöbb hallgató az őszi félévre (augusztus) szeretne beiratkozni, a Penn State Dickinson törvénye lehetőséget ad az LL.M. programot a tavaszi félévben (január). Pénzügyi támogatásra és ösztöndíjakra vonatkozó döntések a Penn State Dickinson Law LL.M. programot folyamatosan szabadítanak fel, és kövessék az LL.M. program. LL.M. a kohorsz szándékosan kicsi, és nem több, mint húsz diák, hogy elősegítse a nagyobb kölcsönhatást a JD-hallgatók és a jogi egyetemek, valamint a bírák és ügyvédek a Harrisburg és Washington, DC területeken. A Penn State University folyamatosan a világ vezető kutatási és oktatási intézményei közé tartozik. Gyere tanulmányozzon velünk a Penn State Dickinson törvényében! További információ az LL.M. Program a Penn State Dickinson Law programban, forduljon a Nemzetközi Programok Koordinátorához, Sarah Guillén.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Law LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

A Master of Law

Campus Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Carlisle

Az LL.M. A Penn State Dickinson Law programja a diákok és az ügyvédek számára az Egyesült Államokon kívüli képzést biztosít az amerikai jogrendszer magas szintű megértésében. A program alapképzési kurzusait bemutatjuk egyedi analitikus módszereinkhez. A diákok választhatnak tanfolyamokat az "ügyvédi asszisztens" tanteremből, amelyet külön szakterületek osztanak szét, és személyre szabott pályákat hoznak létre az érdeklődésre számot tartó területeken. [+]

Az LL.M. A Penn State Dickinson Law programja a diákok és az ügyvédek számára az Egyesült Államokon kívüli képzést biztosít az amerikai jogrendszer magas szintű megértésében. A program alapképzési kurzusait bemutatjuk egyedi analitikus módszereinkhez.

Annak érdekében, hogy tanulóinkat gyakorlati képzésben részesíthessünk, a Dickinson Law minden LL.M. 20 fő hallgatója. Ez a szándékosan kicsi osztályméret biztosítja, hogy a hallgatók a figyelem középpontjába kerüljenek a karok, garantálják a megfelelő lehetőségeket a gyakorlati beállítások megtanulására, és teljesítik a jogtudományi ígéreteket, hogy a legjobb helyzetben legyenek a diákjaik számára a versenyképes munkahely biztosításához.... [-]


Kapcsolat
Cím
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Közösségi Média