Penn State Dickinson Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Penn State Dickinson törvény elkötelezett a termelő szakma kész ügyvédek szerelve a doktrinális ismeretek, gyakorlati készségek és törvénytelen szükséges kompetenciák, hogy az Excel egyre inkább globális jogi piacon. Fémjelzi a Dickinson törvény az oktatás egy innovatív tantervet, hogy már az első napon a jogi egyetemre, nagymértékben támaszkodik a tapasztalati tanulás, hogy felkészítse a diákokat, hogy jogi gyakorlatot, és egy barátságos és támogató közösség.

Ben alapított Carlisle, Pennsylvania, 1834-ben, Dickinson törvény a legrégebbi törvény iskola Pennsylvania és az ötödik legrégebbi az országban. Az elmúlt 182 évben, Dickinson törvény diplomások benne a nemzet legkiválóbb ügyvédi, bírói, kormányzati és vállalati vezetők, valamint a jogi oktatók. A 1997 egyesülés Penn State bővült a hírnevünket, hálózat és közös képzési programok, kiegészítve Dickinson Law öröksége, mint innovatív vezető tapasztalati oktatás.

Annak érdekében, hogy tanulóinkat gyakorlati képzésben részesíthessünk, a Dickinson Law minden LL.M. 20 fő hallgatója. Ez szándékosan kis osztálylétszám biztosítja, hogy a diákok kapnak kiemelt figyelmet kell fordítani a kar, garantálja bőséges lehetőséget, hogy megtanulják a gyakorlatban beállításait és megfelel a törvény iskola ígéretet legjobb helyzetben a diákok, hogy biztosítsák a foglalkoztatás a piaci versenyben.

alapelvek

A kar a Penn State Dickinson törvényt fogadott el az alábbi alapvető elveket, amelyek tükrözik és irányítja az intézmény értékeit és törekvéseit: 1. A mellény a diákokat az egész sor konkrét lawyering szükséges készségeket, hogy a leghatékonyabban teljesíteni, a jogi szakemberek a helyi, állami, nemzeti, transznacionális és nemzetközi szinteken a huszonegyedik században. 2.. Ahhoz, hogy kezdjenek állandó törekvés a tudás és a bölcsesség, hogy megosszák nemcsak a diákok, hanem a jogi szakemberek, tudósok, döntéshozók és mások, összhangban Penn State szerepét a világszínvonalú kutatások terén. 3.. Ahhoz, hogy készségesen hozzájárulnak szolgáltatásaink, az egyetem és a helyi, állami, nemzeti és nemzetközi erőfeszítéseket, hogy javítsa a globális megértés, az életét és jólétét a diákok, és a világot, amelyben él. 4.. Arra törekszünk, naponta, hogy elősegítse a közösségi érzés és a kölcsönös támogatás és között körében kar, a diákok és a személyzet és a mi kölcsönhatások kívüli jogi egyetemen.

Tanterv

Az LL.M. program egy 24-hitel, egy tanév során a tanulmány. Diákok kell beiratkozni legalább 12 kredit szemeszterenként, és beiratkozik a legfeljebb 17 kredit szemeszterenként. A program alapvető tanfolyamok be, hogy egyedülálló analitikus módszereket. A diákok akkor is választhat kurzusokat a "Lawyer néven ..." tananyag osztva speciális tanulmányi területek és személyre szabott pályája alapján területeket.

LL.M. a diákok beiratkozhatnak a jogi iskolai tantervben felkínált tanfolyamok széles skálájába, beleértve az alábbi speciális szakterületek egyikét:

 • Érdekvédelmi és perek
 • Választottbírósági, közvetítői és tárgyalási
 • Üzleti Jog
 • Alkotmányjogi és Közigazgatási Jogi
 • Büntetőjogi és eljárási
 • biztonsági törvény
 • Közérdekről szóló törvény
 • Adótörvény
 • Elder törvény

LL.M. Független tanulás és tapasztalati tanulás

LL.M. hallgatók vehetnek független tanulmány tanfolyamok akár 3 kredit bármely félévben, és nem több, mint összesen 4 kredit során két félév a LL.M. program.

Az egyetemi docens egyetemi docensének jóváhagyásával, LL.M. a hallgatók beiratkozhatnak a jogi iskolában kínált tapasztalati tanfolyamokra, beleértve a pro bono, klinikai és gyakornoki programokat.

LL.M. diákok kérheti, hogy felfüggeszti egy harmadik félévben jogi tanulmány azzal a szándékkal, hogy megvalósuljon egy tapasztalati tanulás program vagy készül egy amerikai ügyvédi vizsgát.

Szakmai

Mivel Dickinson törvény iskola található, kevesebb, mint 20 mérföldre a tartomány fővárosa, és kevesebb mint két óra Washington, DC, a diákok a lehetőséget, hogy a gyakornok a nemzeti jogi cégek; kormányzati szervek, a helyi, állami és szövetségi szinten; magántársaságok; és nonprofit szervezetek, és ennek során, hogy szert egyfajta városi, elővárosi és vidéki jogi közösség.

Félév-in-Practice

Dickinson törvény a diákok a lehetőséget, hogy folytassák átmenet ígéretes hallgató gyakorló ügyvéd által részt vesz a Law School Semesters-in-Practice. Ezek a magával ragadó programok lehetővé teszik a diákok eltölteni egy szemesztert teljes munkaidőben a különböző jogi beállítások: Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; vagy egy nemzetközi helyszín. Elmúlt elhelyezések is tartalmazza:

 • Nemzetközi Törvényszék (Hága, Hollandia)
 • ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (Fokváros, Dél-Afrika)
 • International Bar Association (London)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • US Securities and Exchange Commission
 • US Department of Justice, a környezetvédelmi végrehajtó szakasz
 • US Department of Justice, az emberi jogok és a különleges Ügyész szakasz
 • US Department of Treasury, Office of Foreign Assets Ellenőrző
 • US Equal Employment Opportunity Bizottság
 • Projekt kormányzati felügyelet (bejelentő érdekképviseleti szerv)
 • Pennsylvania Hivatal főügyész
 • Pennsylvania állam felsőoktatási rendszer
 • YWCA családon belüli erőszak jogi Center

Kar

Dickinson joghallgatók tanulni megkülönböztető és elkötelezett főállású oktatók egészíti ki járuléka kar gyakorló ügyvédek és bírák. Jelentősen, minden főállású oktatók éveket töltött ügyvédként, és továbbra is részt hazai és nemzetközi szinten a jogi szakma keresztül pro bono peres közvetítés, tanácsadó bizottságok, és ösztöndíjat.

A kar úgy véli, hogy a tudományos és oktatási küldetéseket kell egészíteniük. Mivel foglalkozik a tudósok, úgy elfogadja, hogy egy alapos megértése az elmélet nélkülözhetetlen, hogy a diákok képesek legyenek működni jogi szakemberek egyre inkább globális, sokszínű és kifinomult jogi környezet.

A kar teljes egészében elkötelezett a közösség és a támogató a siker a mi diákok. Jóval azelőtt, hogy a divat, a kar ölelte nyitott ajtók politikája, amely ösztönözte a diákokat, hogy hagyja abba a kari hivatalok nélkül találkozó között.

Közérdekű és Pro Bono

A szakmai etikai szabályok kötelezik minden ügyvéd, függetlenül a terület saját gyakorlat, hogy a jogi szolgáltatásokat alulreprezentáltak. Dickinson törvény támogatja ezt a követelményt, és úgy véli, hogy segítse a hátrányos helyzetű egyik leghasznosabb részeit ügyvédi munkát. A Law School Miller Center Pro Bono Program biztosítja, hogy a diákok lehetőséget, hogy vegyenek részt a pro bono közérdekű munka már az első félévben. Dickinson törvény díjat ösztöndíj finanszírozását nyári közérdekű munka, és az iskola-híd ösztöndíj és hitel visszafizetése Assistance Program a tanulók, hogy folytassák a teljes munkaidőben közérdekű munka Érettségi után

A befogadó közösségi

Úgy gondoljuk, hogy a sokféleség gazdagítja mindenki oktatási tapasztalat. Mi annyira elkötelezettek barátságos emberek a különböző kultúrák és életstílusok vagyunk felkészítve őket, hogy lesz a következő generációs gyakorlat kész ügyvédekre. Mivel a befogadó közösség, Dickinson törvény definiálja a sokszínűség nagyjából tartalmazza a faji és etnikai kisebbségek, a nők, a fogyatékkal élő személyek, tagjai a LGBTQ közösség, veteránok, első generációs diákok, felnőtt tanulók, és bárki más, aki már tapasztalt alárendelés, a kitaszítottság, vagy elkülönítés a tudományos közösség, mert a személyazonosságát állapotát.

Örömünkre szolgál, hogy támogassa a különböző hallgatói affinitás szervezetek, mint például:

 • Fekete Joghallgatók Egyesülete (BLSA)
 • Latino / a törvény Diákszövetség (LLSA)
 • Katonai törvény Választmány (MLC)
 • Outlaw (a LGBTQ diákkör)
 • Női Law Választmány (WLC)

Sőt, Dickinson Law törzsanyag integrálni különböző nézőpontok és megvizsgálja a jelentősége a sokszínűség a törvény, a jogi eljárás, és a gyakorlat. A Law School tantervi kínálatát és a tanórán kívüli tevékenységek, Dickinson joghallgatók képesek legyenek fejleszteni kulturális kompetenciák és jobban megértsék a kisebbségi szempontok.

Alumni hálózat

Nem csak a Dickinson Law diplomások hosszú és büszke örökségévé válik, de a Penn State ösztöndíjas hálózatának tagja is több mint 700 000 - a legnagyobb aktív, fizetős öregségi hálózat a világon. A Dickinson Law rendelkezik LL.M. alumni dolgozik a világ minden táján.

Berendezések

Dickinson Law teljesen felújított történelmi haza Carlisle, Pennsylvania, szándékosan tervezték, hogy további Law School elkötelezettségét közösség. Ez LEED-tanúsítvánnyal létesítmény jellegét state-of-the-art tantermek és szemináriumi termek; aláírás vitás tárgyalóteremben egy 200 férőhelyes obszervatórium; jogalkotási meghallgatás szobában; A háromemeletes H. Laddie Montague, Jr. Law Library; csoport-dolgozó szoba; A Ridge Commons; egy udvar; és egy kávézó. Minden tantermek vannak ellátva kifinomult audiovizuális technológia, amely lehetővé teszi, hogy a diákok és a tanárok, hogy valós idejű kommunikációt a kollégákkal és a szakemberek szerte a világon.

Karrier Services

Annak érdekében, hogy a diákok tárgyalni mai kihívásokkal teli munkaerőpiacon, Dickinson törvény kínál számos erőforrásokat túlmutatnak a hagyományos karrier szolgáltatásokat. A Penn State és a Dickinson Law lojális öregdiákok kiterjedt hálózata elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatóink sikerét a kívánt szakmákban. Dickinson törvény diplomások élvezik jutalmazása pályára a különböző jogterületeken gyakorlat, valamint az üzleti és ipari, kormányzati és tudományos élet.

Pénzügyi támogatás, ösztöndíj

Korlátozott számú érdemalapú ösztöndíj érhető el a nagy teljesítményű LL.M. jelöltek. LL.M. program tandíjat, díjakat és becsült költségeket szerepel a Dickinson törvény honlapján.

LL.M. Felvételi

Az LL.M. A Penn State Dickinson Law Felvételi Bizottsága folyamatosan ellenőrzi az elkészült pályázatokat. Bár a Felvételi Bizottság megpróbálja értesíteni azokat a pályázókat, akiknek hiányos a fájlok, végső soron a kérelmező felelőssége annak biztosítása, hogy az alkalmazásának időben befejeződhessen. Míg a legtöbb hallgató az őszi félévre (augusztus) szeretne beiratkozni, a Penn State Dickinson törvénye lehetőséget ad az LL.M. programot a tavaszi félévben (január). Pénzügyi támogatásra és ösztöndíjakra vonatkozó döntések a Penn State Dickinson Law LL.M. programot folyamatosan szabadítanak fel, és kövessék az LL.M. program.

LL.M. a kohorsz szándékosan kicsi, és nem több, mint húsz diák, hogy elősegítse a nagyobb kölcsönhatást a JD-hallgatók és a jogi egyetemek, valamint a bírák és ügyvédek a Harrisburg és Washington, DC területeken.

Penn State University következetesen rangsorolva a felső kutatási és oktatási intézmények a világon. Gyere tanulmányozzon velünk a Penn State Dickinson törvényében!

További információ az LL.M. Program a Penn State Dickinson Law programban, forduljon a Nemzetközi Programok Koordinátorához, Sarah Guillén.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

A Master Of Law

Campus Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Carlisle

Az LL.M. A Penn State Dickinson Law programja a diákok és az ügyvédek számára az Egyesült Államokon kívüli képzést biztosít az amerikai jogrendszer magas szintű megértésében. A program alapképzési kurzusait bemutatjuk egyedi analitikus módszereinkhez. A diákok választhatnak tanfolyamokat az "ügyvédi asszisztens" tanteremből, amelyet külön szakterületek osztanak szét, és személyre szabott pályákat hoznak létre az érdeklődésre számot tartó területeken. [+]

Az LL.M. A Penn State Dickinson Law programja a diákok és az ügyvédek számára az Egyesült Államokon kívüli képzést biztosít az amerikai jogrendszer magas szintű megértésében. A program alapképzési kurzusait bemutatjuk egyedi analitikus módszereinkhez.

Annak érdekében, hogy tanulóinkat gyakorlati képzésben részesíthessünk, a Dickinson Law minden LL.M. 20 fő hallgatója. Ez a szándékosan kicsi osztályméret biztosítja, hogy a hallgatók a figyelem középpontjába kerüljenek a karok, garantálják a megfelelő lehetőségeket a gyakorlati beállítások megtanulására, és teljesítik a jogtudományi ígéreteket, hogy a legjobb helyzetben legyenek a diákjaik számára a versenyképes munkahely biztosításához.... [-]


Kapcsolat
Cím
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Közösségi Média