Paralegal

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Paralegal .edu Advantage

A Haladó Jogi Tanulmányok Központja kizárólag 1987 óta foglalkozik a paralegalsok oktatásával és képzésével. A diplomások és a kari és a személyzet jó hírneve miatt a jogi közösség felismeri a Központot a Paralegal oktatás vezetőjeként. Az alábbiakban felsorolt ​​előnyök több, amit a Központ továbbfejlesztett jogi tanulmányainak kiválasztásakor számíthat.

Hitelesítő adatok

Az átlagosnál gyorsabban növekvő munkabizottság növekedése miatt a paralegalsok közötti versenyhelyzet várhatóan erős a belátható jövőben. Ez a megnövekedett kereslet növeli annak szükségességét, hogy a megfelelő oktatás és képzés sikeres legyen ebben a szakmában. A CALS 24 féléves Paralegal tanúsítvánnyal és az Alkalmazott Tudományos fokozat programjainak széleskörű munkatársával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a jogban érdekeltek számára, hogy Paralegal bejussanak a szakmába.

Pályakezdő 8 hónapon belül

A Paralegal Certificate program célja, hogy a hallgatók számára megfizethető és elérhető útvonalat váljon Paralegal . Ez a program egyszerűsödik, hogy oktatást biztosítson a leginkább alkalmazható és igényes területeken a törvény. A diákok 100% -os online osztályzatot vehetnek fel, vagy részt vehetnek a Houston, Texas campusban, ahol hagyományos tantermi élményt nyújtanak.

Nemzeti akkreditáció

Az akkreditáció egy olyan külső minőségbiztosítási folyamat, amelyet a felsőoktatás használ fel a főiskolák, az egyetemek és a minőségbiztosítási és minőségi fejlesztési oktatási programok ellenőrzésére. A Központ 1987 óta folyamatosan akkreditált.

100% -os online opció

Az online interaktív utasításaink frissen közelítik meg az online Paralegal oktatást. Vegyen részt az órákon bárhonnan számítógépe, laptopja, iPad, iPhone és szélessávú internetkapcsolata mellett. A diákok valós időben látják és hallgatják oktatóikat és osztálytársaikat, és lehetővé teszik az osztálytermi megbeszélések és interakciók alapos megismerését. Elhozzuk az osztálytermet.

Pénzügyi segély

A főiskolai döntés meghozatala néhány pénzügyi kérdést felvet. Mi van, ha többet költ, mint gondolná, hogy megengedheti magának? Milyen pénzügyi támogatást kaphat? A CALS-en résztvevő hallgatók a IV. Cím szerinti alapokra pályázhatnak az oktatásukért.

Specializált Paralegal College

Ha arra törekszünk, hogy elkezdjük a Paralegal karrierjét, akkor lehet egy ijesztő feladat, hogy megpróbáljuk kiválasztani, hol szerezzen Paralegal oktatást. Rengeteg Paralegal program van ott; hogyan választja ki az Ön számára legmegfelelőbbet? Kiválasztásával egy főiskola specializálódott kizárólag a Paralegal oktatás és a képzés folytathatja a bizalmat, hogy az oktatás és a siker az iskola elsődleges fontosságú.

Karrier szolgáltatások

Minden, a diplomás és jó Paralegal előkészítő munkatársak számára a hagyományos és a nem hagyományos piacokon elhelyezkedő álláskeresési lehetőségek állnak rendelkezésre. Karrier Szolgáltatások csapata közvetlenül a munkáltatókkal dolgozik, hogy segítsen betölteni a Paralegal és más jog szerinti pozíciókat. A legmagasabb prioritás, hogy Paralegal diplomások megkezdeni a Paralegal pályafutását.

Küldetésünk

A CALS feladata, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges ismereteket és gyakorlati és etikai ismereteket ahhoz, hogy kitűnjenek a paralitásoknak és megfeleljenek a jogi, kormányzati és vállalati közösségek igényeinek.


Céljaink

A tanulmányi program befejezése után a CALS végzettjei képesek lesznek:

  • Írja be a jogi szakmát Paralegal .
  • Hatékonyan segíteni az ügyvédeket a jogi szolgáltatások nyújtásában.
  • Ismertesse a dokumentumkészítés és a jogi kutatás gyakorlati ismereteit.
  • Az alkalmazható szoftverprogramok továbbfejlesztett készségeinek és ismereteinek megjelenítése.
  • Mutassa be az etikai normákat és elveket.

Helyszínek

Houston

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket