Hivatalos Leírás

Alapították 1909-ben, a University of Oklahoma College of Law az egyik nagy közjogi iskolák az Egyesült Államokban a kis szakaszok és osztálylétszámok, hogy ösztönözzék az erős közösségi érzés, végre kar nemzetközi szakértelem és a state-of-the-art létesítmény felvázoló dolgozó szoba, a bírósági szoba és felszerelt tantermek a legújabb technológiával.

Ahogy Oklahoma egyetlen közjogi iskola, OU törvény jelenleg az akadémiai otthont körülbelül 500 diák iratkozott be a Juris Doctor, Master of Laws, Master of Legal Studies és a különböző kettős szakok.

A University of Oklahoma Law Center az anyavállalat, a College of Law. A Law Center is a Donald E. Pray Law Library, OU Jogi Klinika, Department of Legal Assistant Oktatási Oklahoma Law Review és amerikai indián Law Review.

Küldetés

A University of Oklahoma College of Law, része az Oklahoma Law Center, célja, hogy a dinamikus szellemi közösség elkötelezett a tanítás és a tanulás, a kutatás és a szolgáltatás a törekvés a jog és az igazság, mint a hallgatói bele jogi felkészítő képzésen a joggyakorlat, jogi szolgáltatás és egyéb vezető pozíciókat Oklahoma, a nemzet és a világ.

történelem

A College of Law fejlődött egy kicsit, mivel Julien C. Monnet alapított, és 1909-ben. Annak szerény kezdetek Dean Monnet, két kar tagjai, és 47 diák, a College of Law nőtte ki magát a kimagasló jogi intézmény az állam. 1914-ben, köszönhetően a szüntelen lobbizás az állami törvényhozók által joghallgatók finanszírozási szerkezetét, a főiskola költözött be az első állandó otthon, Monnet terem.

A 47.000 négyzetméteres Law Barn, ahogy azt szeretettel ismert, otthona volt a főiskola 62 éves. Mint az otthon, a College of Law, hogy tanúja volt számos események Oklahoma (és amerikai) történetét, beleértve a felvételi az akkori jövő OU Regent Ada Lois Sipuel Fisher, az első fekete nő elismerte, hogy a College of Law, 1948-ban . Más említésre méltó diplomások között volt amerikai szenátor és a jelenlegi szervezeti egység elnöke David L. Boren, korábbi Oklahoma elnökök Frank Keating és Brad Henry és egykori Oklahoma megyei kerületi ügyész és a jelenlegi Dean Emeritus Andrew M. Coats.

Annak ellenére, hogy a további alapterületét épült fel a hátsó Monnet Hall, a Law Center, amely a College of Law, és a hozzá kapcsolódó szervezetek nevezték 1971-ben, kinőtte az épületet, arra kényszerítve az áthelyezés a jelenlegi haza Timberdell Road 1976. De ez nem ért véget. Hozzáadása az amerikai indián Law Review, hogy kiegészítse a megállapított Oklahoma Law Review, bővülő klinikai jogi oktatás, és általában arra törekszik, hogy megfeleljen az egyre növekvő igényeket a jogi oktatás, a 20. század végén okozott OU törvény, hogy még egyszer kinövi a létesítmények.

1999 októberében, föld tört be a $ 19.000.000 építési és felújítási projekt, amely végül hozzá 80.000 négyzetméter, hogy a létesítmény, mely a 58.000 négyzetméteres Donald E. Imádkozz Law Library és a 250 férőhelyes Dick Bell tárgyalóteremben. Az új könyvtár található a Chapman olvasóterem, mintájára az olvasóterem Monnet terem, a parketta emlékeztet a padló a Louvre. A Donald E. Imádkozz Law Library, amely nyitva áll a közönség, büszkélkedhet a legnagyobb jogi gyűjtemény, állami vagy magán, az állam. A Dick Bell tárgyalóteremben az egyik legnagyobb és technológiailag legfejlettebb tárgyalótermek a régióban, ha nem a nép, és a tulajdonosok az épületben élnek vizsgálatok a különböző bíróságok központi Oklahoma. A Bell tárgyalóteremben otthont fellebbviteli ügyek mind az Oklahoma Bíróság Büntető Fellebbviteli (beleértve a halálbüntetés fellebbezést), valamint az Egyesült Államok Fellebbviteli Bíróság a 10. Circuit, valamint a civil kísérletek az amerikai Kerületi Bíróság a nyugati kerületében Oklahoma.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

The University of Oklahoma - College of Law

OU törvény élen jár annak kínál a jogi tanfolyamok elsősorban az energia és a természeti erőforrások. Sok energia és a természeti erőforrások székhellyel rendelkező ... [+]

OU törvény élen jár annak kínál a jogi tanfolyamok elsősorban az energia és a természeti erőforrások. Sok energia és a természeti erőforrások székhellyel rendelkező Oklahoma, OU Law küld nagyszámú diplomások energiával kapcsolatos területeken és gyakorlat minden évben. OU törvény felkészíti a diákokat, hogy a vezetők az energia és a természeti erőforrások jog és politika segíti a fenntartható fejlődés minden formájának energia és a természeti erőforrások környezettudatos módon.

Az LL.M. Energia és természeti erőforrások lehet kitölteni egy év nappali tagozatos képzés, vagy két év részmunkaidős tanulmány.

A University of Oklahoma - College of Law - LL.M. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Norman
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Oklahoma - College of Law

Az amerikai Legal Studies specializáció lehetővé teszi a külföldi képzett ügyvédek szerezni az általános oktatás Egyesült Államok törvényei és jogi kérdéseket. A hallgató ... [+]

Az amerikai Legal Studies specializáció lehetővé teszi a külföldi képzett ügyvédek szerezni az általános oktatás Egyesült Államok törvényei és jogi kérdéseket. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy személyre szabott a tananyag, hogy illeszkedjen az egyéni igények, és a kurzusok lehet kiválasztani, hogy segítse a hallgatók felkészülni a vizsga az Egyesült Államokban.

Tanfolyamok az Egyesült Államok jogi tanulmányok specializáció lehetnek polgári eljárás, szerződések, alkotmányos jog, büntető jog, ingatlanjog és kártérítési, többek között.

Az LL.M. amerikai Jogi Tanulmányok lehet kitölteni egy év nappali tagozatos képzés.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Norman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Oklahoma - College of Law

Szívében található az eredeti indiai Territory, OU törvény ideális környezetet biztosít a tanulmány a Native American jog és kérdések őslakosok ... [+]

Szívében található az eredeti indiai Territory, OU törvény ideális környezetet biztosít a tanulmány a Native American jogot érintő kérdésekről őslakosok. Oklahoma tartalmaz közel negyven törzsi népek és a második legnagyobb indián lakosság az Egyesült Államokban. Tekintettel a jelenlétét és a régió történetét, az indiai jog hatással van szinte minden területén a jogi gyakorlat, így egy élénk és egyre növekvő területen.

Az LL.M. A Bennszülött Népek jogban lehet kitölteni egy év nappali tagozatos képzés, vagy két év részmunkaidős tanulmány.

A University of Oklahoma - College of Law - LL.M.

A John B. Turner LL.M. Program egy egyedülálló kombinációja a tanfolyamok, csak a szervezeti egység, és lehetővé teszi a diákok választhatnak három szakterületek: az energia és a természeti erőforrások, az őshonos népek törvény vagy az Egyesült Államok jogi tanulmányok (a külföldi képzett ügyvédek).... [-]

Amerikai Egyesült Államok Norman
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Experience OU Law