Hivatalos Leírás

1873-ban, Mercer University School of Law nagy hagyománya van a termelő gyakorlat kész ügyvédek, akik készek gyakorolni és elkötelezett szolgálja. Az iskola szerzett hírnevet, mint egy kiváló szolgáltató jogászképzés intenzív összpontosítás tanulói és oktatói interakció.

Mercer Law School büszke arra öröksége innováció, a minőség és szolgáltatás, és ez építve, hogy az örökölt, hogy megfeleljen a jelenlegi kihívásokat, amelyekkel a jogi szakma.

Karunk és a személyzet az élen tananyag-, a pedagógia, és a kutatás, ami mozog a szakma előre, miközben hűek maradunk a történeti identitás mint olyan helyet, amely értékeli a személyes interakció, készségek fejlesztése, valamint etikai és a szakmaiság.

whylaw_1

Miért Mercer Law

Az utazás lesz a Mercer ügyvéd itt kezdődik - megismerni a csodálatos emberek, programok és helyeken, amelyek Mercer törvény megkülönböztető körében társaik. Mi különböztet meg minket a többi jogi egyetemen? A szándékos választás tettük mi tananyag, a down-to-earth kari, akik tanítanak, és a szorosan összefonódott kultúra teszi a tanulás élvezetes és a siker elérhető.

Lehet, hogy ezek a dolgok legyen színvonal jogi egyetemen. Ezek nem, de mi országosan elismert számukra. Ez lenyűgöző együttesét előkelő képzés, kiváló oktató és páratlan támogatást továbbra meghajtására Mercer Law School és a diákok előre.

Mi igazán értékelni, hogy érdeklődik a Mercer Law School, és reméljük, az utazás velünk honlapunkon arra kényszerít bennünket, hogy jöjjön el hozzánk és tudjon meg többet.

egyedi közösségi

Mercer Law School, a diákok élvezik a kis, támogató közösség. Kar és a személyzet elkötelezett az egyéni sikere minden diák. Professzori ajtók nyitva állnak a diákok, és a diákok részesülhetnek egy szokatlan mértékű egyéni figyelmet. Sok tagja a Macon és Atlanta bár szolgál járuléka kar; hallgatók kihasználják a számos externship lehetőségeket; és az állami és szövetségi clerkships itt érhetők el.

Részei vagyunk egy dinamikus magánegyetem, amely számos más, egyetemi programok, mint a gyógyászat, az üzlet és gyógyszertár; kiemelkedő zenei és művészeti kínálatát; és egy erős atlétikai programot. Mercer University egy tagja a Dél-konferencia, és az egyetlen magánegyetem Georgia, hogy a területen NCAA Division 1 program. Több mint 8300 diák iratkozott be a 12. iskolákban és kollégiumokban a campusok Macon, Atlanta és Savannah, és négy regionális egyetemi központok körül az állam, Mercer következetesen rangsorolva között az ország vezető intézményei ilyen kiadványokat, US News & World Report és a Princeton Review.

A jogi egyetem közelsége Atlanta biztosítja az összes lehetőséget egy nemzetközi város rövid távolságon belül. Atlanta ad otthont számos ügyvédi iroda, több Fortune 500 központja, a különböző kormányzati működés, és egy sor sport és a kultúra helyszínek.

Mercer Law School mi a legjobb mindkét világból: egy kis iskola egy támogató közösség, ahonnan többek között az egyik az ország legbefolyásosabb városok. Mercer Law School kínál a hallgatók a lehetőséget, hogy többet, és élni, egy olyan környezetben, amely értékeli a kemény munka, a kollegialitás, és a közszolgáltatást.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Mercer University School of Law

A Masters in Comparative Jogtudomány (MCJ) fokozatot Nemzetközi üzleti és Kereskedelmi Jog Mercer University School of Law egy jellegzetes program célja, hogy a külföldi ... [+]

Masters in Comparative Jogtudomány

A Masters in Comparative Jogtudomány (MCJ) fokozatot Nemzetközi üzleti és Kereskedelmi Jog Mercer University School of Law egy jellegzetes program célja, hogy a külföldi ügyvédek mind a tudományos és gyakorlati képzést.

A program funkciói:

Egyéves tanulmányba a Mercer Atlanta és Macon Campuses (június - május) Bizonyítványt angol nyelvi képzés Elméleti és gyakorlati képzés a hangsúlyt a nemzetközi üzleti és kereskedelmi jog Lehetőség, hogy vegyenek részt egy Externship Atlanta egy kereskedelmi vállalkozás, ügyvédi iroda, vagy kormányzati ügynökség

Tanterv

Nyár Június elejétől július végéig (6 óra) Bevezetés az amerikai jogrendszer és kultúra Bevezetés a Jogi angol... [-]

Amerikai Egyesült Államok Macon
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Mercer Law: In Good Company