Hivatalos Leírás

Massachusetts School of Law küldetése az, hogy egy tudományosan szigorú kedvező jogi oktatás hangsúlyozva etika, érdekképviselet, a vezetés és a szakmai ismeretek. MSLAW nyújt elérhető és megfizethető a jogi oktatás a jövő vezetői jogi, üzleti és technológiai, akik igyekeznek hozzájárulni a közösségek ügyvédi, ügyvédek, és a vezetők. Az ügyvédek jelentős befolyással van a társadalom és MSLAW felkészíti a diplomások használni, hogy a hatalom, hogy segítsen ügyfeleinek és megszerezni a társadalmi haladás, hogy a jogi diploma hagyományosan biztosított.

Ahhoz, hogy küldetésének, Massachusetts School of Law egyesíti egy változatos csoportját a tudósok, bírók, szakértő szakemberek és más, hogy az egyének a legkülönbözőbb hátterű szigorú, szakmailag előnyös, megfizethető jogi oktatást, hogy így javítsák az életüket, és jobban szolgálja az közösségek.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Juris Doctor

Massachusetts School of Law

A Juris Doctor mértéke nem csak a szakmai jogi diplomát. Megszerzése JD mértékben az az alap, amely megnyitja a világ a lehetőségek a világon a jog, az üzleti, és számtal ... [+]

Juris Doctor

A Massachusetts School of Law biztosít a kiváló minőségű, praktikus és megfizethető jogi oktatás. Gördülő felvételi kínálnak, és LSAT nem szükséges. Massachusetts School of Law kínál legalacsonyabb tandíj, mint bármely jogi egyetemre New England.

Program leírása:

A Juris Doctor mértéke nem csak a szakmai jogi diplomát. Megszerzése JD mértékben az az alap, amely megnyitja a világ a lehetőségek a világon a jog, az üzleti, és számtalan más szakmák. A Massachusetts School of Law, lehetősége van, hogy összpontosítson a Juris Doctor különböző aspektusait a jog, mint például az üzleti, a polgári jogok, büntetőjogi, nemzetközi, személyi sérülés, és így tovább.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Andover
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul