Hivatalos Leírás

Több mint 100 éve az oktatók, az igazságosság és a szolgáltatás.

1914-ben, Loyola College of Law nyitotta meg kapuit, és már kinyitotta az elméjét jövő jog szakemberek azóta. Itt a csarnokokban és a tantermekben a kollégium Uptown New Orleans campus, mi továbbá a jezsuita hagyomány tudományos szigor, törekvés az igazság, és mások szolgálata keresztül ABA-akkreditált civil és a common law programokat. Szövetségi bíró, állami és helyi politikusok, ügyvédi iroda partnerek, vállalati ügyvédek, és a vezetők, ők minden kezdődött illusztris jog karrier a Loyola oktatás. Ahogy kezdődik a második században, azt várom, hogy oktatása a következő generációs jogi szakemberek elkötelezetten használja a törvény, hogy a különbség a világon.

College of Law Loyola Egyetem New Orleans -re Loyola University on Vimeo.

ACADEMICS

Kezdd itt. Bárhová.

Tudjuk, hogy a diákok saját egyedi utakat. Ezért a Loyola College of Law gazdag választékát kínálja a lehetőséget, hogy illeszkedjen minden diák céljait.

Mi vagyunk az egyike azon kevés iskolák az országban kínál tantervek mind polgári, mind a common law, így lehetőség gyakorló jog Louisiana, szerte az országban, vagy bárhol a világon. Három közös képzési programok és kilenc tanúsítványok szakterületein megadja a tudás és a hitelesítési adatokat kell gyakorolni a fajta törvény, amely érdekli leginkább. És mivel tudjuk, hogy néhány diák fog jogi iskola teljes munkaidőben nem lehetőség miatt az élet igényeit, kínálunk részmunkaidős éjjel-nappal programok, így kap a mértéke az Ön feltételei szerint.

Szakok

 • Juris doktori fokozat
 • LL.M. Egyesült Államok törvény
 • Egyénre szabott tanulmány LL.M. A USJD Diplomások

Kombinált Degree Program

 • Juris Doctor (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Public Administration (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Városi és Regionális Tervezési

Tanúsítvány Programok

 • Tanúsítvány a polgári jog és a Common Law
 • Bizonyítvány környezetvédelmi törvény
 • Certificate in International Legal Studies
 • Certificate in Law, technológia, és a vállalkozási
 • Certificate in Social Justice
 • Bizonyítvány Adózás törvény
 • Bizonyítvány a Bevándorlási és Állampolgársági törvény és gyakorlat
 • Bizonyítvány egészségügyi törvény

törvény Clinic

Stuart H. Smith törvény Klinika Center for Social Justice

Miért New Orleans?

New Orleans egy vibráló város saját, valamint annak jogi közösség ugyanolyan aktív. Számos regionális és országos cégek irodái New Orleans, mint sok nagy, közepes, és butik ügyvédi irodák székhelye Louisiana.

A College of Law számos különböző területre összpontosít, hogy szolgálja a sokszínű népesség a vállalatok, vállalkozók, környezetvédelmi érdekek, mutatványosok, a helyi és a szövetségi kormányzati szervek, a katonai szükségletek nemzetközi érdekek, a családok és a közösség egésze számára.

New Orleans is egyik fő központja a szövetségi és állami bírósági rendszer. Állami szinten, ez az otthona a Louisiana Legfelsőbb Bíróság, a Louisiana negyedik Circuit Fellebbviteli Bíróság, és számos kerületi bíróságok polgári és büntető joghatóság. Szövetségi szinten, ez a székhely az Egyesült Államok ötödik Circuit Fellebbviteli Bíróság és az Egyesült Államok Kerületi Bíróság a kelet-District of Louisiana, valamint a különböző szövetségi közigazgatási bíróság.

New Orleans, hagyományai és izgalmas táj szolgál a tökéletes hátteret a tanulás és a munka felé igazság.

Múzeumok

New Orleans ad otthont számos remek múzeum, köztük a Nemzeti második világháború Múzeum, a New Orleans-i Museum of Art, a Ogden Museum of Southern Art, a Kortárs Művészeti Központ New Orleans, a Cabildo.

fesztiválok

Néhány nemzet legnagyobb egyedi és népszerű fesztiválok székhelye New Orleans, beleértve a Mardi Gras, a New Orleans Jazz és Örökség Fesztivál, a Voodoo Music + Arts Experience, francia negyed Festival, és több tucat.

zene

Bár New Orleans már régóta tekintik az amerikai epicentruma jazz és blues zene, a város területén több mint 80 élő zenei rendezvényeiről, hogy fogadják be a népi, Cajun, funk, a rock és R & B zenét.

Élelmiszer

New Orleans a nemzet végső kulináris olvasztótégely! Jóval több, mint 1000 étterem befogják a Greater New Orleans területen. Akár keres kreol és cajun specialitások, hagyományos Dél házi főzés, élvonalbeli gasztronómiai élvezetek, európai stílusú viteldíjat, vagy a legfrissebb tengeri dél, akkor biztosan megtalálja a Big Easy.

sport-

A Crescent City ad otthont a New Orleans Saints NFL csapat, a New Orleans Pelicans NBA kosárlabda csapat, a New Orleans Zephyrs AAA baseball csapat, és a New Orleans-Jesters Nemzeti Premier League Soccer csapat. A teljes lista a New Orleans sport csapatok és rendezvények, látogasson www.sportsnola.com.

Látogat

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Loyola Egyetem New Orleans College of Law személyesen. Kérjük, lépjen kapcsolatba Tori Luwisch ütemezni egyéni utazás vagy csoportos tájékoztatón, hogy megtapasztalják a látvány és hangok a Loyola és New Orleans.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Loyola University New Orleans College of Law

Ha vállalják, hogy jön az Egyesült Államok a Mester törvény (LL.M.) fokozatot, megérdemli, hogy az iskola, amely megmutatja az azonos mennyiségű elkötelezettség van. Az L ... [+]

Fogjuk az oktatás személyesen.

Ha vállalják, hogy jön az Egyesült Államokban a Mester törvény (LL.M.) fokozatot, Megérdemli, hogy az iskola, amely megmutatja az azonos mennyiségű elkötelezettség van. Az LL.M. program Loyola célja, hogy egy személyes megközelítés a vizsgálatok. A maximum 20 hallgató évente, elkötelezett oktatók és dolgozók tudja fordítani az összes időt és figyelmet, amire szükség van, hogy a legtöbbet hozza ki az idejét a Loyola.

Louisiana az egyetlen vegyes joghatóság állam az országban, ami azt jelenti, Loyola egyike csak néhány iskolában, amely tud nyújtani tanúsítványok közös és polgári jog. Ez lesz az Ön számára további rugalmasságot annak eldöntésében, hogy hol gyakorolni, hogy ez a Louisiana, szerte az Egyesült Államokban, vagy szinte bárhol a világon. De amíg te az iskolában fogja tölteni az év élő egyik legnagyobb nemzetközi és kulturálisan sokszínű város az országban: New Orleans.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Orleans
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

College of Law at Loyola University New Orleans