Hivatalos Leírás

Rólunk

Az első osztály 1865-es beiratkozása óta a George Washington Egyetem Jogtudományi Iskolája a legalapvetőbb tudományok egyik legfinomabb elméjét állította elő.

Ez a hagyomány ma is folytatódik, hiszen a GW törvényes hallgatók a tudásukat és készségüket használják itt, hogy befolyásolják korunk kritikai jogi beszélgetéseit. Az iskolát az Amerikai Ügyvédi Kamara akkreditálja, és az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének alapító tagja. A jogtudomány a GW campusban található, a belvárosban, melyet ismerősen a Foggyalagként ismernek.

Történelem

A Köztársaság korai éveiben, amikor a nemzet új fővárosa nem volt több, mint egy közönséges épületek gyűjteménye, melyet a legelők szétváltak, George Washington elnök a kongresszust tanácsosnak tartotta egy nemzeti egyetem létrehozására a kormány székhelyén.

Célja a köztisztviselők jövő nemzedékeinek oktatása volt, és ezáltal megteremtette a nemzeti identitást, amely "a republikánus kormánynak és az emberiség valódi és valódi szabadságának barátságos elveken" alapul. Az akaratából 50 részvényt hagyott el a Potowmack Canal Company részvényein egy egyetem adományozására ", amelybe szerencsés fiatalokat és tehetségeket küldhetnek annak minden részéből oktatásuk befejezéséhez az udvarias irodalom minden ágában - a művészetekben és a tudományokban - a politika alapelveinek ismereteinek megszerzése

Habár évtizedekkel azelőtt, hogy a George Washington Egyetemes Egyetem egy kongresszusi törvényen alapulna, az 1865-ben létrehozott George Washington Egyetem Jogtudományi Iskola volt a Columbia Egyetem első jogi iskolája. Ma az iskola továbbra is megtestesíti a nemzet első elnökének törekvéseit.

DC

Az első jogi iskola a fővárosban

A hallgatók páratlan lehetőségeket kínálnak arra, hogy tanuljanak a szakértő karoktól és a kiváló látogatóktól, valamint gyakorlatokat, irodai munkákat és foglalkoztatást folytassanak mindazonáltal, miközben élvezik a város élénk kultúráját, éjszakai életét és étkezését.

A Washington DC szívében több mint 145 éves múltra tekint vissza, és a George Washington University University Law School élete elválaszthatatlanul kapcsolódik a környező közösség életéhez. A campusunk mindössze négy háztömbnyire van a Fehér Háztól, és könnyen elérhető a Világbank, az Igazságügyi Minisztérium, az Állami Minisztérium, a szövetségi és helyi bíróságok, valamint számtalan nonprofit és nem kormányzati szervezet számára. A GW Law hallgatóinak páratlan lehetőségei vannak arra, hogy tanuljanak a szaktudományi oktatóktól és a kiváló látogatóktól, valamint gyakorlatokat, irodákat és foglalkoztatást folytassanak mindazonáltal, miközben élvezik a város élénk kultúráját, éjszakai életét és étkezését.121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

A dékántól

Üdvözöljük a GW Law-ban!

Az 1865-ben alapított George Washington University University Law School a jogi akadémia egyik legnagyobb, legismertebb és legkülönfélébb tagja. Felkérem Önt, hogy fedezze fel egyetemi közösségünket és közösségünket, hogy fedezzen fel egy olyan jogi iskolát, amely mélyen gyökerezik a hagyományban, nagy mértékben reagál a jogi képzés és a jogi szakma változásaira, és teljes mértékben elkötelezett az ügyvédek és az átalakító ötletek előállítása iránt. A hallgatók azért jönnek a GW Law-hoz, mert meg akarják változtatni a világot, és olyan szakemberekként végzik diplomájukat, akik felkészültek a törvény és az igazságosság legmagasabb eszményeinek írására, támogatására, innovációjára, létrehozására és megvalósítására.

Amikor ellátogat weboldalunkra, meglátja, hogy a világszínvonalú intézményünk hogyan készíti elő a hallgatókat a globális jogi piac valóságainak. Nemzetünk fővárosának szívében található GW Law ötvözi a kiváló jogi oktatást az innovatív programozással és a gyakornoki, szakmai, mentori és hálózati lehetőségekkel.

Világszínvonalú kar. A GW Law tapasztalatának lényege egy erős pedagógia, amely ötvözi az ösztöndíjat, a tant és a gyakorlatot. A hallgatók hatékony ügyvédekké történő fejlődésének elősegítése egy kiváló kar, amely nemcsak széles körben hivatkozott könyveket és cikkeket tesz közzé, hanem aktívan átalakítja a jogi tájat. Nemzetközileg és nemzetközileg elismert tanáraink rendszeresen részt vesznek az Egyesült Államok Legfelsõbb Bírósága, a nemzetközi bíróságok és más bíróságok peres eljárásaiban. Szakértői kommentárokat nyújtanak a sajtó számára, tanúvallomást tesznek a Capitol-hegyről, tanácsadói szerepet töltenek be a különböző kormányoknál, és számos más tevékenységet folytatnak, amelyek gazdagítják az iskola tudományos életét.

Ahol a törvény készül. A GW Law földrajzilag tökéletes helyzetben van, hogy egyedülállóan washingtoni jogi oktatási tapasztalatot nyújtson. Helyünk - a nemzeti és a nemzetközi jog központjában, a legfelsõbb kormányzati tisztviselõk, a Legfelsõbb Bíróság elõtt - lehetõvé teszi, hogy a washingtoni kulcsfontosságú személyek gyakori osztálytermeinkben részt vegyenek, campusunk konferenciáin részt vegyenek, és évente több mint 100 különleges eseményen beszéljenek a jogi iskolánkban.

Valós tapasztalatok. Elkötelezett hallgatói testületünk változatos, támogató, kreatív, innovatív és szorgalmas. A GW Law-nál mély lehetőségeket kínálunk hallgatóink számára tanulmányozáshoz, felfedezéshez, vita megvitatásához és a törvény és a jogi alapelvek megkérdőjelezéséhez az osztályban és a világban. Sok hallgató vesz részt a GW Jacob Burns Közösségi Jogi Klinikán, ahol az ügyfelek valós esetekben képviselnek karok felügyelete alatt. Részt vesznek továbbá érdekképviseleti versenyeken, hallgatók által szerkesztett törvényi folyóiratokban, pro bono projektekben és több száz szakmai gyakorlaton a washingtoni kormányzati ügynökségeknél és vezető nemzeti és nemzetközi intézményeknél.

A világ megváltoztatása. Reméljük, hogy fontolóra veszi a közösségünk részvételét. Arra bátorítom, hogy mélyebben mássson és tanulja meg, mi teszi a GW Law-t ideális célpontra olyan készségek elsajátításához, amelyek lehetővé teszik a világ megváltoztatását. Kérjük, látogasson el hozzánk személyesen, hogy megnézhesse létesítményeinket, és jobban megértse, ki vagyunk, mit csinálunk, és hogyan jelentkezhet csatlakozni. Alig várom, hogy üdvözöljem Önt a jogi iskolánkban.

melegen,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Ideiglenes dékán, a kari ügyekért felelős alelnök és jogi professzor

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


George Washington University, Law School

Az általános LL.M. A program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy saját tanulmányait megtervezze annak érdekében, hogy megvizsgálja az Egyesült Államok jogának számos ... [+]

LLM programok

A jogi doktori jelöltek általános tanulmányi programot követhetnek, amelyet egyénileg is adaptálhatnak.

Az LLM fokozatra pályázóknak összesen 24 kredit órát kell teljesíteniük, ideértve az írásbeli munkakövetelményt kielégítő tanfolyamot is. A szakos végzettséggel rendelkezőknek meg kell tölteniük az alább felsorolt tanfolyamoknál az előírt minimális órák számát az adott program számára. Kapcsolódó tanfolyamok ajánlottak a fennmaradó tanfolyamhoz.

Általános LLM program

Rendező: E. Hammond

Az általános LL.M. A program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy saját tanulmányait megtervezze annak érdekében, hogy megvizsgálja az Egyesült Államok jogának számos kérdését. A General LL.M felé dolgozó hallgatók konzultálnia kell az egyetemi docens dékánnal az akadémiai ügyekben és a kijelölt szakdolgozati tanácsadóval a hallgató sajátos igényeihez igazított átfogó tanulmányi program kidolgozása érdekében. A hallgatók tanulmányaikat egy vagy több területre összpontosíthatják, mint például alkotmányjog, büntetőjog, munkajog, társasági jog vagy egészségügyi törvény, de a tanterv minden területéről választhatnak kurzusokat. Dolgozat (6690-91) és legalább 20 kredit szükséges. A dolgozat megtagadása esetén további 4 kredit szükséges, köztük kettő egy kutatási cikk alapján osztályozva. Az írásbeli munkakövetelmények teljesítéséhez használt kutatási cikknek legalább 8000 szó hosszúnak kell lennie, és az Egyesült Államok jogi egyetemi hallgatóinak legalább B osztályzatot kell elérniük.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

A modern környezetvédelmi jogi korszak elején alapított George Washington University University School környezetvédelmi és energiajogi programja közel 50 éve a területen ... [+]

Áttekintés

A modern környezetvédelmi jogi korszak elején alapított George Washington University University School környezetvédelmi és energiajogi programja közel 50 éve a területen folyó oktatás élvonalában áll. Az elmúlt évtizedben a programot kibővítették annak érdekében, hogy fokozott figyelmet fordítsunk az energiajogra, új osztályok felvételével és a Fenntartható Energia Kezdeményezés létrehozásával. Ma a program jelentősen bővül, hogy a környezetvédelemmel és az energiaügyekkel foglalkozó jogászok következő generációjához biztosítsa azokat az eszközöket, amelyek szükségesek a bolygó és a lakosság előtt álló helyi, nemzeti és nemzetközi kihívások kezeléséhez, ideértve az éghajlatváltozást, a halászati kimerülést, a légszennyezetet, a vizet. hiány és új energiaforrások fejlesztése.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

Az LLM fokozatra pályázóknak összesen 24 kredit órát kell teljesíteniük, ideértve az írásbeli munkakövetelményt kielégítő tanfolyamot is. ... [+]

Áttekintés

A következő tanfolyamoktól legalább 16 kreditóra, köztük 2 kredit egy kutatási cikk alapján osztályozva. Az Egyesült Államokon kívüli jogi hallgatók esetében a tantervi követelményeknek tartalmazniuk kell a vállalatokat (6250), kivéve, ha korábban már elvégezték a megfelelő tanfolyamot. Az Egyesült Államokban és az Egyesült Államokon kívüli jogi hallgatókra egyaránt a vállalatokat be lehet számítani a 16 kredit üzleti és pénzügyi tantervi követelményekbe.

Az írásbeli munkakövetelmények teljesítéséhez használt kutatási cikknek legalább 8000 szó hosszúnak kell lennie, és az Egyesült Államok jogi egyetemi hallgatóinak legalább B osztályzatot kell elérniük. Azoknak a hallgatóknak, akik a dolgozat megírását választják, diplomamunka (6690-91) és legalább 12 kredit szükséges a tanulmányi területen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

A George Washington University University School több mint száz éve a szellemi tulajdon oktatásának és ösztöndíjának vezetõje. Amikor a GW Law 1895-ben létrehozta a szaba ... [+]

Áttekintés

A George Washington University University School több mint száz éve a szellemi tulajdon oktatásának és ösztöndíjának vezetõje. Amikor a GW Law 1895-ben létrehozta a szabadalmi jog mesterképzési programját, az öregdiákok már szavakkal írták a Bell telefonját, a Mergenthaler linotípust és az Eastman gördülő filmkameráját több száz más találmány között, és több tucat további öregdiák dolgozott a Szabadalmi Hivatal. A közbeeső század folyamán a GW Law tovább erősítette szabadalmi jogának szakértelmét, kiegészítve a szerzői jog, a védjegy, a kommunikáció, a számítógépes és internetes szabályozás, az elektronikus kereskedelem, valamint a genetika és az orvostudomány területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

Az ügyfelek követelik ügyvédeik képzettségét a nemzetközi és az összehasonlító jog területén. A tranzakciós ügyvédeknek képesnek kell lenniük összetett nemzetközi szerződ ... [+]

Ezt a programot az US News az ország 5. helyén rangsorolja

Szakértői értékelés: 5-ből 4,2

A Georgetown University a legjobb jogi iskolákban a 14., a részmunkaidőben az 1. helyen szerepel. Az iskolákat teljesítményük szerint rangsorolják a széles körben elfogadott kiválósági mutatók alapján.

A nemzetközi jog magában foglalhat multinacionális szervezeteket, nemzetközi bíróságokat és törvényszékeket, valamint humanitárius kérdéseket. Számos program külföldi tanulmányi lehetőségeket is kínál. Ezek a legfontosabb nemzetközi jogi programok. Az egyes iskolák pontszáma az 1 (marginális) és 5 (kiemelkedő) skálán tükrözi az átlagos értékelését, a társak intézményeiben végzett tudósok felmérése alapján.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

Ez a gyakorlati terület úgy fejlődött ki, hogy a világ megnövekedett összeköttetése a modern technológia és a kibertér használatával, valamint a fizikai és kibernetikai f ... [+]

Áttekintés

Ez a gyakorlati terület úgy fejlődött ki, hogy a világ megnövekedett összeköttetése a modern technológia és a kibertér használatával, valamint a fizikai és kibernetikai fenyegetésekkel járó növekvő sebezhetőségek révén. Az e gyakorlati területen tartott kurzusok az internet és a technológiák használatát, valamint a kifinomult kiber-szereplőket és a nemzetállamokat, valamint azt, hogy miként használják ki a sebezhetőségeket, információt és pénzt lopnak, és módszereket dolgoznak ki az alapvető szolgáltatások megzavarására, megsemmisítésére vagy fenyegetésére. A terület magában foglalja a kritikus kiberinfrastruktúra biztosításának, a számítógépes jogsértéseknek, a fegyveres erők és a külföldi hírszerző műveleteknek, a terrorizmus elleni küzdelemnek, a honvédelemnek, a válságkezelésnek, a kongresszusi felügyeletnek és a minősített információknak a használatáról szóló törvényt. A két alapvető felmérési tanfolyam a nemzetbiztonsági törvény és a kiberbiztonsági törvény és politika. A fennmaradó továbbképzett tanfolyamok részletesebben foglalkoznak a felmérési kurzusok során felvetett kérdésekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

Ahogy a globális piac egyre inkább integrálódik, a nemzetközi és összehasonlító közbeszerzések ismerete egyre fontosabbá válik. A Kereskedelmi Világszervezet fejlődése fr ... [+]

1960 óta a GW szigorú tantervet nyújtott a közbeszerzési oktatás interdiszciplináris területeire. Manapság a szövetségi kormány által évente megszerzett szolgáltatások, kellékek és építőipar több mint 500 milliárd dollárt tesz ki. Az állami és helyi önkormányzatok beszerzése jelentősen növeli a közbeszerzés mennyiségét és a kapcsolódó jogi gyakorlati lehetőségeket. Ahogy a globális piac egyre inkább integrálódik, a nemzetközi és összehasonlító közbeszerzések ismerete egyre fontosabbá válik. A Kereskedelmi Világszervezet fejlődése friss párbeszédet váltott ki a közbeszerzés szerepéről mind a fejlődő, mind a fejlett országok számára. Különböző tanfolyam-kínálatunk, valamint szakértői teljes munkaidős és kiegészítő oktatók képessé teszik a jövőbeni vezetőket és politikai döntéshozókat az akkreditációs közösségben itt és külföldön.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
George Washington University, Law School

A sikeres ügyvédnek - akár peres ügyvédnek, akár nem - el kell sajátítania a tárgyaláshoz, tárgyalásokhoz, rendezéshez, közvetítéshez és alternatív vitarendezéshez kapcso ... [+]

Pereskedés

A sikeres ügyvédnek - akár peres ügyvédnek, akár nem - el kell sajátítania a tárgyaláshoz, tárgyalásokhoz, rendezéshez, közvetítéshez és alternatív vitarendezéshez kapcsolódó készségeket - ideértve a nemzetközi vitarendezést is. A George Washington Jogi Iskola peres és vitarendezési programja arra hívja fel a hallgatókat, hogy fejlesszék és fejlesszék az ügyvédi készségeket, amelyek szükségesek a hatékony képviselethez a mai bonyolult joggyakorlatban, miközben lehetőséget biztosítanak számukra ezen készségek gyakorlására.

A GW Law célja a professzionális készségek és értékek átfogó oktatása, ideértve az akadémiai lehetőségeket az osztályban és azon kívül a Juris doktori fokozatú jelöltek számára, valamint a fokozatos posztgraduális képzést a Bírósági és Vitarendezési Főiskolai Programban. A tanterv kiegészíti a jog elméleti tanulmányát az ügyfelek interjújában szerzett tényleges tapasztalatokkal; A beadványok és indítványok kidolgozása, előkészítése és benyújtása; tények kivizsgálása; megjelenése kormányzati ügynökségek előtt; közvetítésében; közvetítéshez; és tárgyalások lefolytatása a bírák és a zsűri előtt. Mindez a Washington DC legális közösségének szívében zajlik, néhány perc alatt elérhető a tucat fontos nemzeti és nemzetközi szervezettől. Ez a közelség azt jelenti, hogy a GW Law hallgatói nemcsak megtanulják a szakmai jogi ismereteket, hanem értelmes módon is felhasználják azokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok