George Mason University - Antonin Scalia Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Antonin Scalia Law School mindössze néhány mérföldre található Washington belvárosától, a világ legfontosabb jogszabályainak és joggyakorlatának létrehozásával.

Az elmúlt évtizedben, a jogi egyetemre, már az élvonalban tantervi innováció. Felismerve a jogi gyakorlatban és a jogi szakmában bekövetkezett gyors változásokat, a Scalia Law School úttörő szerepet töltött be diákjainak egyedülálló tantervében, amely a diákok számára ennek megfelelően egyedülálló előnyökkel jár a mai versenyképes munkaerőpiacon.

Kivételes tapasztalat vezet a rendkívüli karrierhez

Akár egy ügyvédi iroda, bíró, kormányzati ügynökség, üzlet, gondolkodó, nonprofit vagy törvényhozó iroda dolgozik, a Scalia Law diákjai nem találnak hiányt arra, hogy alkalmazzák jogi képzésüket ezen a területen. A Scalia Law közelsége a washingtoni belvárosban, DC-en egész évben biztosítja a munkahelyekhez való hozzáférést. Szigorú akadémiai és karrierprogramjaink teljesen pozícionálják a hallgatókat, hogy kitűnjenek bármilyen munkájuk során. 15 évig a Scalia Law foglalkoztatási aránya meghaladta a nemzeti jog szerinti végzettséget.

A Scalia Law diplomások karrierlehetőségeinek bõsége nemcsak a diákok történelmileg erõs munkahelyi etikai és stratégiai helyszínébõl származik a washingtoni DC területen, hanem a kivételes akadémiai és pályaválasztási programunkból is. A Scalia Law az egyik olyan iskola az országban, amelynek középpontjában a jog és a közgazdaságtan kereszteződése áll. Hazánkban elismert Law & Economics Center bemutatja a Scalia Law közösség mindenféle leendő munkáltatóját több tucat tudományos konferencia és tudományos kutatás révén. A jogi és közgazdasági képzés és tudósok koncentrációja felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult az üzleti és szabályozói pozíciókban dolgozó több száz diplomás számára.

A Scalia Law a hallgatók számára biztosítja a rugalmasságot ahhoz, hogy a lehető legjobban felkészülhessen saját karrierjükre. A karrierjükben már élők számára a Scalia Law részmunkaidős programja egyenrangú a teljes munkaidőben, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy esti órákon és klinikákon és tanórán kívüli tevékenységeken folytassanak munkát. Át kell váltani a teljes munkaidőből a részmunkaidős programba, hogy munkahelyi vezetést hajtson végre? Nem probléma. A diákok a nappali és az esti tanfolyamok között mozoghatnak karrierlehetőségek formájában, és a hallgatói testület közel 90% -a részt vesz a klinikai, externship és advocacy képzési programokban. Szeretne szakosodni a törvény egy vagy több területén? A Scalia Law 18 különleges műsorszámot és koncentrációt tartalmaz a mai legmelegebb gyakorlati területeken.

Végül a Scalia Law rendkívül gazdag kutatási, írásbeli és szakmai fejlesztési programokat kínál. Kétéves jogi kutatási, írási és elemzési programunk a kiscsoportos környezetben a jogi dokumentumok és kutatási eszközök széles skálájára bontja a tanulókat. A karrierfejlesztési programok a tanulók belépésének pillanatától kezdődnek. Az elsőéves hallgatók részt vesznek az egyéni tanácsadói értekezleteken, és további egyéni figyelmet kapnak a kar tanácsadók és az alumni mentorok. Emellett az első év során a diákok a szakmai és vezetői fejlesztési programunkon keresztül haladnak. Ez a program hozza a vezetők a padon, bár és az üzleti képzést a szóbeli kommunikációs készségek, ügyvédi iroda, időgazdálkodás, etika, és így tovább.

Scalia Law kultúrája, és a programok többet termelnek, mint a munkaképes diplomások. Vezetőket gyártunk. Akkor fogunk dolgozni veletek, hogy megtaláljuk a megfelelő ütemtervet, tanfolyamokat, karriereszközöket és hálózati vezetőket, hogy Ön az Ön által kiválasztott területen vezetővé váljon.

Kivételes karunk

A George Mason Egyetemen működő Antonin Scalia Law School 120 teljes munkaidős és kiegészítő oktatókat foglalkoztat a nemzetben működő legjobb ügyvédi irodák és jogi intézmények közül. Professzoraink a Fehér Házban dolgoztunk, a Legfelsőbb Bíróság előtt érveltünk, és fontosabb szövetségeseink és kereskedelmi partnereink nagyköveteként szolgáltunk. A nemzetben a tudományos eredményekre támaszkodva a Scalia Law kara teljesítménye a leggyakrabban a Social Science Research Networkben található, amely a 15. helyen szerepel (2015 júliusában az SSRN Top US Law Schools).

Helyszínek

Arlington

Address
3301 Fairfax Drive, Arlington, VA
22201 Arlington, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket