Hivatalos Leírás

Az első osztály 1865-es beiratkozása óta a George Washington Egyetem Jogtudományi Iskolája a legalapvetőbb tudományok egyik legfinomabb elméjét állította elő.

Ez a hagyomány ma is folytatódik, hiszen a GW törvényes hallgatók a tudásukat és készségüket használják itt, hogy befolyásolják korunk kritikai jogi beszélgetéseit. Az iskolát az Amerikai Ügyvédi Kamara akkreditálja, és az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének alapító tagja. A jogtudomány a GW campusban található, a belvárosban, melyet ismerősen a Foggyalagként ismernek.

A fő GW törvény komplexum 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052-ben található.

Ránézésre

1865-ben alapított George Washington Egyetem Jogi Egyetem a legrégebbi jogtudományi iskola Washingtonban. Az iskolát az Amerikai Ügyvédi Kamara akkreditálja, és az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének alapító tagja. A jogtudomány a GW campusban található, a belvárosban, melyet ismerősen a Foggyalagként ismernek. A fő GW törvény komplexum 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052-ben található.

Hallgatói szervezet

A jogi egyetem teljes körű beiratkozása mintegy 2000 diák. Körülbelül 1400 hallgató van a teljes munkaidős részlegben a JD fokozatra, 300 pedig a részmunkaidős részlegbe. 300 diák, sok külföldi, beiratkozott a posztgraduális diploma programok.

Alumni

A George Washington Egyetem Jogtudományi Iskolája több mint 24 000 élettani öregdiákkal büszkélkedhet, akiknek mintegy 150 bírája szolgál helyi, állami és szövetségi padokon, köztük 10 bírót az állami felsőbb bíróságoknál. A Jogi Iskolában kiemelkedő öregdiákok számítanak a késő John Foster Dulles, a késő J. William Fulbright és Daniel K. Inouye késő amerikai szenátor (JD '52); William P. Barr (JD '77) egykori főügyész, John W. Snow korábbi tisztviselője (JD '67) és Harry Reid amerikai szenátor (JD '64), három korábbi belső jövedelemszolgálati biztos és számos vezető az üzleti élet, az ipar és a kormány.

Képzési programok

 • JD teljes munkaidőben
 • LLM az üzleti és pénzügyi törvény
 • LLM az Energiaügyi és Környezetvédelmi Törvényben
 • LLM a környezeti jogban
 • LLM a közbeszerzési törvényben
 • LLM a közbeszerzésben és a környezetvédelmi jogban
 • LLM a szellemi tulajdonjogra
 • LLM nemzetközi és összehasonlító jog
 • LLM a nemzetközi környezetjogban
 • LLM a peres eljárásokban és a vitás kérdésekben
 • LLM a nemzetbiztonsági törvényben
 • Általános LLM
 • SJD különböző területeken

Közös képzési programok

 • JD / Master of Business Administration
 • JD / közigazgatási mester
 • JD / Közpolitikai Mester
 • MA nemzetközi ügyek
 • MA nemzetközi fejlesztési tanulmányok
 • MA a nemzetközi kereskedelmi és befektetési politika
 • MA Nemzetközi Tudomány és Technológia Politika
 • MA a biztonsági politikai tanulmányok
 • MA a Közel-Keleten Tanulmányok
 • MA a globális kommunikációban
 • MA Ázsiai Tanulmányok
 • MA európai és eurázsiai tanulmányok
 • MA latin-amerikai és félgömbös tanulmányokban
 • JD / MA női tanulmányok
 • JD / MA a közpolitikában, koncentrálva a női tanulmányokra
 • JD / MA a történelemben koncentrálva az amerikai jogi történelem
 • JD / Közegészségügyi Mester
 • LLM / Közegészségügyi Mester
 • LLM / MA a történelemben koncentrálva az amerikai jogi történelem

Történelem

A Köztársaság korai éveiben, amikor a nemzet új fővárosa nem volt több, mint egy közönséges épületek gyűjteménye, melyet a legelők szétváltak, George Washington elnök a kongresszust tanácsosnak tartotta egy nemzeti egyetem létrehozására a kormány székhelyén.

Célja az volt, hogy a köztisztviselők jövőbeli generációit oktassák, és ezáltal a "republikánus kormányhoz és az emberiség valódi és szabadságjogaihoz barátságos alapelveken" alapuló nemzeti identitást alakítsanak ki. A Potowmack Canal Company 50 részvényrészét elhagyta egy egyetem felajánlásáért , amelyhez a szerencse és a tehetség fiataljait minden részéről el kell küldeni az Oktatás befejezéséhez az udvarias irodalom minden ágában - a művészetekben és a tudományokban - a tudomány megszerzésében a politika elveiben

Habár évtizedekkel azelőtt, hogy a George Washington Egyetemes Egyetem egy kongresszusi törvényen alapulna, az 1865-ben létrehozott George Washington Egyetem Jogtudományi Iskola volt a Columbia Egyetem első jogi iskolája. Ma az iskola továbbra is megtestesíti a nemzet első elnökének törekvéseit.

Miért van GW törvény?

Miért válassza a GW törvényt? Öt okot adunk neked, kezdőknek.

Kivételes jogi oktatás

A GW jogi diákokat világszínvonalú tudósok és tapasztalt szakemberek tanítják. Több mint 275 szabadon választható kurzusunkon tanulóink ​​széles körű, de mélyreható feltárást hajthatnak végre. Mindegyik hallgató sikerére fektetünk erős akadémiai és személyes támogatással, amely magában foglalja a mentorálást, a hálózatépítést és a karrier-tanácsadást, amely hangsúlyozza, hogy segít a diákoknak megtalálni az érdekeiknek legjobban megfelelő jogterületet.

Ideális hely Washingtonban

Elhelyezkedésünk Washington DC szívében helyezkedik el a diákjaink számára az Egyesült Államok legdinamikusabb jogi és politikai tevékenységének központjában. A Fehér Ház, a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap, az Egyesült Államok Külügyminisztériuma, a K Street Nagy Törvény és a Szövetségi Circuit amerikai Fellebbviteli Bírósága könnyen megközelíthető az egyetemen. Egy rövid autóútra a Metro, amely kényelmes állomás az egyetemen, lehetővé teszi a diákok, hogy meghallgassák érveiket a Legfelsőbb Bíróságon reggel, és visszatér az osztályok délután.

Hands-on tanulási lehetőségek

A közeli bíróságok, cégek, nonprofit, kormányzati és nemzetközi ügynökségek közelsége miatt a diákjaink egész évben szerteágazó intézményekben részesülnek. Ezenkívül járulékos karaink e szomszédos intézmények vezető szakemberei.

Közösségi közösség

Ismeretesek vagyunk, hogy élénk és vonzó közösség, ahol a szerzők professzora segíthet egy diáknak egy nyári munkakutatásban - még akkor is, ha a diák egy másik jogterületen keres pozíciót. Diákjaink az együttmûködést, nem pedig a versenyt exudálják, így szabadon oszthatják meg az osztályok körvonalát, vagy segíthetnek egymásnak, hogy felkészüljenek a vitatható versenyekre.

A törvények mestere

A GW törvények végzős programjai erősítik a JD programhoz való szoros kapcsolatukat. A jogviták és vitarendezés programjának kivételével, amely csak az LLM fokozat kandidátusokra korlátozódik, a végzős hallgatók diákok tanfolyamokat tartanak a JD hallgatókkal, és az ebből eredő eszmecsere mindkét csoport számára előnyös. A posztgraduális hallgatók képesek kombinálni hagyományosan tanított kurzusokat mély szemináriumokkal, szakmai gyakorlattal, készségképzéssel és klinikai tapasztalattal a jogi oktatás átfogó megközelítéséhez. Minden szakterületen nappali tagozatos oktatók nyújtanak oktatást, tudományos tanácsadást és diplomamunka-felügyeletet.

A GW összes posztgraduális programja a jogtudományi helyszín Washington DC-ben részesül, amely hozzáférést biztosít a páratlan akadémiai lehetőségekhez, valamint számos megkülönböztetett szakértőhöz, kormányzati tisztviselőhöz és bírákhoz, akik kiegészítő tanítást nyújtanak.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

GW Law | George Washington University

Az Általános LLM program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy megtervezze saját tanulmányait annak érdekében, hogy megvizsgálja az Egyesült Államok jogának számos kérd ... [+]

Az Általános LLM program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy megtervezze saját tanulmányait annak érdekében, hogy megvizsgálja az Egyesült Államok jogának számos kérdését. Az Általános LLM irányában dolgozó hallgatóknak konzultálniuk kell a felsőoktatási dékánnal a felsőoktatási ügyekért és a kijelölt dolgozó tanácsadójáért annak érdekében, hogy a hallgató sajátos szükségleteire szabott átfogó tanulmányi programot alakítsanak ki. A diákok egy vagy több területre - mint például az alkotmányjog, a büntetőjog, a munkajog, a társasági jog vagy az egészségügyi törvény - koncentrálhatják tanulmányaikat, de a tanterv minden területéről választhatnak tanfolyamok. Tézis (6690-91) és legalább 20 kredit szükséges. Ha a tézis elutasításra kerül, további 4 kredit szükséges, köztük két kutatópapír alapján.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Augusztus 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul