Emory Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1916-ban az Emory Egyetem egy olyan jogi egyetemen jött létre, melynek felsőfokú tanárai a kor legbecsültebb intézményei, több mint 5000 kötetes könyvtár és egy huszonhét hallgatói osztály.

Az Emory Egyetemi Jogtudományi Egyetem gyakorlatias és fegyelmezett szemléletmódot alkot a jogi tanulmányok irányába, elkötelezve magában a tanulók tapasztalati tanulási lehetőségeinek biztosítását, amelyek a közösség, a társadalom és a világ különböző, változatos és szerepjellegű szerepköreit foglalják magukban. Emory Law diákközpontú középpontjában , az innovatív programokban, az externships-ban és a tudományos kutatás iránti elkötelezettségünkön azt biztosítják, hogy a diplomások készek arra, hogy azonnali hatást gyakoroljanak az érettségi után.

Küldetés

Az Emory Law missziója az ösztöndíj, tanítás és immersion a világban és közösségeiben:

  • Állítson ösztöndíjat és oktassa a hallgatókat a jog szerepéről a társadalmi betegségek meghatározásában és kezelésében; konfliktusok felépítése; hatékony jogi, politikai és piaci intézmények kialakítása; a kormányok tájékoztatása és korlátozása; és emlékeztetve a társadalmi kötelezettségvállalásokra.
  • Előmozdítsák a jogállamiságot és az elszámoltathatóság, az egyéni jogok, a társadalmi igazságosság, a virágzó piacok és a gazdasági fejlődés által előidézett előnyöket.
  • Az igazságszolgáltatásban, a kormányban, a jogi oktatásban, a közérdekű jogban, a vállalatokban és az ügyvédi irodákban betöltött szerepet betöltő vezetők tenyésztése.
  • Készítsük el a hallgatókat a különböző karriert és változó jogi, politikai, társadalmi és piaci feltételeket azáltal, hogy szigorú oktatást biztosítanak, amely integrálja az elméletet, a tanítást és a tapasztalati tanulást.
  • A kiválóság előmozdítása azáltal, hogy törekszik a hallgatói testület, a kar és a személyzet sokféleségére, és megkönnyíti a tudományos termelékenységet és interdiszciplináris cserét az egyetem tagjaival, az Egyesült Államok és külföldön tágabb tudományos közösséggel és a jogi szakmával.

Történelem

Az alapító évek

Herschel W. Arant professzor és Warren A. Candler püspök, az Emory Egyetem kancellárja arra törekedett, hogy hozzon létre egy olyan jogi iskolát, amely a nemzeti szinten elismert egyetemek jogi iskoláival büszkélkedhet, hangsúlyozva az ókori és becsületes szakma etikáját és eszméit , "és ösztönözze a szolgáltatás a törvény.

1916-ban az Emory Kuratórium az új LQC Lamar School of Law-t nevezte meg. Lamar 1845-ben diplomázott az Emory College-ból, és megkülönböztetett karrierje volt, mint államférfi, tudós és ügyvéd. Az eredeti helyszín (most Carlos Hall) az Emory Quadrangle egyik eredeti épülete volt. A kecses központi lépcsőházat és a grúz márvány homlokzatot tartalmazó épületet a nagyra értékelt Beaux-Arts építész, Henry Hornbostel tervezte. Huszonnyolc diák beiratkozott 1916 őszére.

Samuel C. Williams vezetõje, az elsõ dékán, a jogi iskola elsõ volt Grúziában, hogy tagja legyen az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének. Az American Bar Association 1923-ban az "A osztályú" iskolát "Emory" -nak minősítette. Az egyetlen délkelet-i iskolát, melyet ez a kijelölés követett, a University of Virginia, a Washington és a Lee Egyetem volt.

E. Smythe Gambrell, a Harvard Law School diplomájától 1924-ig csatlakozott az adjunktus tanszékéhez. A karon a II. Világháború előestéjén járult hozzá, majd később ajándékot adott, amely lehetővé tette a mai jogi egyetem építését - Gambrell Hall, a szülei emlékére.

Helyszínek

Atlanta

Address
Clifton Road,1301
30322 Atlanta, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket