Hivatalos Leírás

1916-ban az Emory Egyetem egy olyan jogi egyetemen jött létre, melynek felsőfokú tanárai a kor legbecsültebb intézményei, több mint 5000 kötetes könyvtár és egy huszonhét hallgatói osztály.

Az Emory Egyetemi Jogtudományi Egyetem gyakorlatias és fegyelmezett szemléletmódot alkot a jogi tanulmányok irányába, elkötelezve magában a tanulók tapasztalati tanulási lehetőségeinek biztosítását, amelyek a közösség, a társadalom és a világ különböző, változatos és szerepjellegű szerepköreit foglalják magukban. Emory Law diákközpontú középpontjában , az innovatív programokban, az externships-ban és a tudományos kutatás iránti elkötelezettségünkön azt biztosítják, hogy a diplomások készek arra, hogy azonnali hatást gyakoroljanak az érettségi után.

Küldetés

Az Emory Law missziója az ösztöndíj, tanítás és immersion a világban és közösségeiben:

  • Állítson ösztöndíjat és oktassa a hallgatókat a jog szerepéről a társadalmi betegségek meghatározásában és kezelésében; konfliktusok felépítése; hatékony jogi, politikai és piaci intézmények kialakítása; a kormányok tájékoztatása és korlátozása; és emlékeztetve a társadalmi kötelezettségvállalásokra.
  • Előmozdítsák a jogállamiságot és az elszámoltathatóság, az egyéni jogok, a társadalmi igazságosság, a virágzó piacok és a gazdasági fejlődés által előidézett előnyöket.
  • Az igazságszolgáltatásban, a kormányban, a jogi oktatásban, a közérdekű jogban, a vállalatokban és az ügyvédi irodákban betöltött szerepet betöltő vezetők tenyésztése.
  • Készítsük el a hallgatókat a különböző karriert és változó jogi, politikai, társadalmi és piaci feltételeket azáltal, hogy szigorú oktatást biztosítanak, amely integrálja az elméletet, a tanítást és a tapasztalati tanulást.
  • A kiválóság előmozdítása azáltal, hogy törekszik a hallgatói testület, a kar és a személyzet sokféleségére, és megkönnyíti a tudományos termelékenységet és interdiszciplináris cserét az egyetem tagjaival, az Egyesült Államok és külföldön tágabb tudományos közösséggel és a jogi szakmával.

Történelem

Az alapító évek

Herschel W. Arant professzor és Warren A. Candler püspök, az Emory Egyetem kancellárja arra törekedett, hogy hozzon létre egy olyan jogi iskolát, amely a nemzeti szinten elismert egyetemek jogi iskoláival büszkélkedhet, hangsúlyozva az ókori és becsületes szakma etikáját és eszméit , "és ösztönözze a szolgáltatás a törvény.

1916-ban az Emory Kuratórium az új LQC Lamar School of Law-t nevezte meg. Lamar 1845-ben diplomázott az Emory College-ból, és megkülönböztetett karrierje volt, mint államférfi, tudós és ügyvéd. Az eredeti helyszín (most Carlos Hall) az Emory Quadrangle egyik eredeti épülete volt. A kecses központi lépcsőházat és a grúz márvány homlokzatot tartalmazó épületet a nagyra értékelt Beaux-Arts építész, Henry Hornbostel tervezte. Huszonnyolc diák beiratkozott 1916 őszére.

Samuel C. Williams vezetõje, az elsõ dékán, a jogi iskola elsõ volt Grúziában, hogy tagja legyen az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének. Az American Bar Association 1923-ban az "A osztályú" iskolát "Emory" -nak minősítette. Az egyetlen délkelet-i iskolát, melyet ez a kijelölés követett, a University of Virginia, a Washington és a Lee Egyetem volt.

E. Smythe Gambrell, a Harvard Law School diplomájától 1924-ig csatlakozott az adjunktus tanszékéhez. A karon a II. Világháború előestéjén járult hozzá, majd később ajándékot adott, amely lehetővé tette a mai jogi egyetem építését - Gambrell Hall, a szülei emlékére.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Emory Law

Az Emory Egyetem Jogtudománya praktikus, fegyelmezett megközelítést kínál a törvény tanulmányozásához, amely a hallgatókat a törvény szerepében veszi részt a közösségünkb ... [+]

Az Emory Egyetem Jogtudománya praktikus, fegyelmezett megközelítést kínál a törvény tanulmányozásához, amely a hallgatókat a törvény szerepében veszi részt a közösségünkben, a társadalomban és a világban. Diákközpontú fókuszunk, innovatív programjaink és az ösztöndíj iránti elkötelezettségünk előkészíti a hallgatókat, hogy azonnali és tartós hatással legyenek.

Emory Law LLM teljes munkaidőben kilenc hónapon belül, vagy részmunkaidőben legfeljebb négy évig teljesíthető. Számos koncentráció áll rendelkezésre, vagy a program testreszabható a hallgató sajátos érdekeire az általános tanulmányi lehetőségen keresztül. Az LLM program nyitva áll az olyan magánszemélyek számára, akik külföldi jogi diplomával és / vagy amerikai JD diplomával rendelkeznek egy ABA akkreditált jogi egyetemről.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Atlanta
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
9 - 48 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MLS

Emory Law

A Juris mesterfokozat a szakterületükre jellemző alapképes jogi képzést nyújt a szakterületükhöz, segítve őket a karrierjük előmozdításában. Új online tanulmányi formátum ... [+]

A Juris mesterfokozat a szakterületükre jellemző alapképes jogi képzést nyújt a szakterületükhöz, segítve őket a karrierjük előmozdításában. Új online tanulmányi formátumok állnak rendelkezésre az egészségügyi jog és az üzleti jog területén augusztusban vagy januárban.

Jogi képzések nem ügyvédek számára

Emory Law Juris Master Programja 30 órás hitelesített mesterképzés, amelynek célja, hogy segítse a nem jogászokat a jogismereteik fejlesztésében és a karrierjük előmozdításában. A jogász mester segíthet a tapasztalt szakembereknek vagy a főiskolai hallgatóknak, hogy kibővítsék hatásukat a választott területen.

On-campus tanulmány... [-]
Amerikai Egyesült Államok Atlanta
Január 2020
Nappali
Részidős oktatás
9 - 48 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul