Columbia University, Columbia Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Columbia Law School-ról

A Columbia Law School híres tantervének szellemi szigorúságáról és karának úttörő ösztöndíjairól. Megerősített kutatóegyetemünk - és a New York City globális színtérének - hatalmas interdiszciplináris erőforrásaiból nyert erőnket diákjaink készségesen készítik el a világ legnehezebb problémáinak határokon, joghatóságokon, tárgykörökön, ágazatokon és iparágakon.

Híres kar

Professzoraink a vezető tudósok és szakemberek a szakterületükön, formálva a közrendet és a joggyakorlatot világszerte.


Innovatív kutatás

A Columbia Law School kutatóközpontjai és programjai tükrözik a karunk széles körű szakértelmét. Központjaink és programjaink szigorú oktatási ösztöndíjakra támaszkodnak, hogy felfedezzék a törvény alapjait, feltörekvő és interdiszciplináris területeit. A világ minden tájáról politikai döntéshozókat, bírákat, üzleti vezetőket és oktatókat hívnak össze, és lehetőséget biztosítanak a diákok számára, hogy közvetlenül dolgozzanak a karokkal és a tapasztalt kutatókkal.


Globális Jogi Iskola

A Columbia Law School a nemzetközi ösztöndíj és szakmai tevékenység középpontjában áll. Karunk, központunk és intézményünk kiterjeszti hatásukat a campuson és a nemzetközi közösségen túl. Diákjaink hozzáférhetnek számos, globálisan orientált lehetőséghez, melyek mind New Yorkban, mind világszerte megtalálhatók. A diplomások jól felkészültek a köz-, magán- és nonprofit szektorokra kiterjedő határokon átnyúló karrierre.


A közszolgálat hagyománya

A Columbia törvény az egyik első bölcsődel rendelkező pro-bono követelményekkel rendelkezik, és fenntartja elkötelezettségét a közszolgálat támogatásában.

A társadalmi igazságszolgáltatási kezdeményezések (SJI) karrierszolgáltatásokat és programozást biztosítanak a közérdekű, nemzetközi emberi jogok, közszolgálati / kormányzati és jogi önkéntes munkát végző hallgatók és diplomások számára. Az SJI végrehajtja és felügyeli a Columbia Law School Pro Bono Programját is, amely összeköti a diákokat az ügyvéd által felügyelt projektekkel, valamint a Law School garantált nyári finanszírozási programjával.


Tapasztalati tanulás

A tapasztalati tanulás alapvető fontosságú a Columbia Law School-ban, ahol a tanulók hatékonyak lesznek, etikus ügyvédek.

A 2019-es osztálytól kezdve az American Bar Association szabványok előírják, hogy minden JD-hallgató legalább hat tapasztalati kreditet szerezzen annak érdekében, hogy végzős legyen.

A Law School robusztus klinikai és externship programjai lehetővé teszik a diákok számára a valós jogi problémák megoldását.

Karrier szolgáltatások

A Columbia Law diplomáját a világ legjobb munkaadói keresik. Diákjaink vezető szerepet töltöttek be a kiemelkedő társadalmi igazságügyi szervezetekben, ügyvédi irodákban, nem kormányzati szervezetekben, kormányzati szervekben és tudományos intézményekben.

Helyszínek

Manhattan

Address
435 West 116th Street
10027 Manhattan, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket