Columbia University, Columbia Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Columbia Law School-ról

A Columbia Law School híres tantervének szellemi szigorúságáról és karának úttörő ösztöndíjairól. Megerősített kutatóegyetemünk - és a New York City globális színtérének - hatalmas interdiszciplináris erőforrásaiból nyert erőnket diákjaink készségesen készítik el a világ legnehezebb problémáinak határokon, joghatóságokon, tárgykörökön, ágazatokon és iparágakon.

Híres kar

Professzoraink a vezető tudósok és szakemberek a szakterületükön, formálva a közrendet és a joggyakorlatot világszerte.


Innovatív kutatás

A Columbia Law School kutatóközpontjai és programjai tükrözik a karunk széles körű szakértelmét. Központjaink és programjaink szigorú oktatási ösztöndíjakra támaszkodnak, hogy felfedezzék a törvény alapjait, feltörekvő és interdiszciplináris területeit. A világ minden tájáról politikai döntéshozókat, bírákat, üzleti vezetőket és oktatókat hívnak össze, és lehetőséget biztosítanak a diákok számára, hogy közvetlenül dolgozzanak a karokkal és a tapasztalt kutatókkal.


Globális Jogi Iskola

A Columbia Law School a nemzetközi ösztöndíj és szakmai tevékenység középpontjában áll. Karunk, központunk és intézményünk kiterjeszti hatásukat a campuson és a nemzetközi közösségen túl. Diákjaink hozzáférhetnek számos, globálisan orientált lehetőséghez, melyek mind New Yorkban, mind világszerte megtalálhatók. A diplomások jól felkészültek a köz-, magán- és nonprofit szektorokra kiterjedő határokon átnyúló karrierre.


A közszolgálat hagyománya

A Columbia törvény az egyik első bölcsődel rendelkező pro-bono követelményekkel rendelkezik, és fenntartja elkötelezettségét a közszolgálat támogatásában.

A társadalmi igazságszolgáltatási kezdeményezések (SJI) karrierszolgáltatásokat és programozást biztosítanak a közérdekű, nemzetközi emberi jogok, közszolgálati / kormányzati és jogi önkéntes munkát végző hallgatók és diplomások számára. Az SJI végrehajtja és felügyeli a Columbia Law School Pro Bono Programját is, amely összeköti a diákokat az ügyvéd által felügyelt projektekkel, valamint a Law School garantált nyári finanszírozási programjával.


Tapasztalati tanulás

A tapasztalati tanulás alapvető fontosságú a Columbia Law School-ban, ahol a tanulók hatékonyak lesznek, etikus ügyvédek.

A 2019-es osztálytól kezdve az American Bar Association szabványok előírják, hogy minden JD-hallgató legalább hat tapasztalati kreditet szerezzen annak érdekében, hogy végzős legyen.

A Law School robusztus klinikai és externship programjai lehetővé teszik a diákok számára a valós jogi problémák megoldását.

Karrier szolgáltatások

A Columbia Law diplomáját a világ legjobb munkaadói keresik. Diákjaink vezető szerepet töltöttek be a kiemelkedő társadalmi igazságügyi szervezetekben, ügyvédi irodákban, nem kormányzati szervezetekben, kormányzati szervekben és tudományos intézményekben.

Helyszínek

Manhattan

Address
435 West 116th Street
10027 Manhattan, New York, Amerikai Egyesült Államok