Hivatalos Leírás

A Model Law School: A nemzetközi jog, egészségügyi jog, valamint a szellemi tulajdon joga programok közül az első a nemzet. Országos Jogász magazin számunkra a top 25 jogi iskolák, amelyek a legjobb közhasznú jogi lehetőségeket. A magazin is szerepel hozzánk közül az első a "becsület tekercs jogi iskolák", amelyek a legjobb gyakorlati képzés.

Izgalmas hely: Mi található szívében University Circle, egy virágzó kulturális környéken Clevelandben, Ohio. Cleveland "comeback táplálja a művészet és a kultúra" érted választott, a városok között világszerte, mint egy hely, hogy látogassa meg 2015-ben a New York Times, a Los Angeles Times, Fodor és Travel and Leisure.

Átfogó tanterv: Kínálunk JD, LLM, és SJD fok. LLM hallgatók nagy részét osztályok JD és SJD diákok. Kínálunk négy LLM fok: International Business Law, szellemi alkotások joga, US & Global Legal Studies, és Nemzetközi Büntetőjogi.

Büszke History: A diploma amerikai és a globális jogi ismeretek, először kínált Fall 1992 volt az egyik első LLM fok kínált az Egyesült Államokban kizárólag diplomások külföldi jogi egyetemen. A másik LLM fokozatot ajánlottak közel 10 éve. Van partnerség vezető jogi egyetemen külföldön - mint például Comillas Pápai Egyetem Madridban, Middlesex University, London, University of Paris Dauphine, Kelet-Kínai Egyetem és Jogtudományi Sanghajban, és a Southwest Egyetem politológia és Jogi Chongqin - a amely sok a LLM diákok beiratkozik.

A növekvő jelenléte: Mi már diplomázott 1000 LLM diákok több tucat országban öt kontinensen. A diplomások gyakorolni és tanítani törvény vezető ügyvédi iroda, vállalatok és egyetemek. Ebben 2015-2016, az Office of Foreign Graduate Jogtudományi beiratkozott 73 LLMs és 25 SJD diákok.

Szakértői Kar: A jogi kar rangsorolása 25. a nemzet tudományos hatása. E borokat szakértők a saját területén, és elsődleges célja, a siker a mi diákok. Van egy barátságos környezet, amely ösztönzi közötti együttműködés professzorok, adminisztrátorok, oktatók, hallgatók és öregdiákok. Ha csatlakozik a jogi egyetemre, akkor is része a jogi család.

A Connected Intézmény: Részei vagyunk Case Western Reserve University, a magas rangú kutatóintézet több mint 5800 végzős hallgatók és a szakmai és több mint 5000 egyetemistát. Az egyetem ad otthont a Weatherhead School of Management, a Case School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, School of Graduate Studies, Jack, Joseph és Morton Mandel School of Applied Social Sciences, és a College of Arts and Sciences. Egyetemünk beiratkozik több mint 1800 nemzetközi diákok országban világszerte.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Case Western Reserve University School of Law

Fókuszban a nemzetközi büntetőjog és eljárás, a nemzetközi humanitárius jog és a nemzetbiztonság jogot. Második félév externship áll a diákok kezdődő őszi félévben. ... [+]

LLM in International Criminal Law - a külföldi, mind a US diplomások

Tanított a vezető a terület szakértői, ez a program biztosít a hallgatók, akik jogi diplomát egy alapos ismerete a nemzetközi büntetőjog és eljárás, a nemzetközi humanitárius jog és a nemzeti biztonsági jogszabályait. Ez felállítja őket, hogy gyakorolják a nemzetközi büntetőjog, mielőtt nemzetközi törvényszékek vagy a nemzeti bíróságok. Az egyéves program alapja a mi jogi egyetemre, de a diákok azt a lehetőséget, hogy a második félévben az egy nemzetközi törvényszék. Az oklevél is elérhető az amerikai diákok egy részmunkaidőben két év alatt.

Az egyéves program megköveteli nappali tagozaton, valamint 24 órás tanfolyam hitelek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Case Western Reserve University School of Law

Fókuszban az amerikai törvény, rugalmas tanterv, a legjobb LL.M. felkészülés egy amerikai ügyvédi vizsgát. ... [+]

A Master of Laws (LL.M.) USA és a Global Legal Studies általános LL.M. program, amelynek célja, hogy a külföldi ügyvédek egy alapozó amerikai jog. Mi személyre szabott tanterv a háttér és érdekeit minden tanuló. Mivel a tananyag rugalmas, javasoljuk LLMs készül egy amerikai ügyvédi vizsgát választani a LL.M. az USA-ban és a Global Legal Studies osztályok bar tesztelt alanyok.

Az egyéves program megköveteli nappali tagozaton és 24 óra hitel természetesen kredit.

Kötelező kurzusok USA szerződési jog LL.M. (3) - Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Írás (2) - Amerikai Tudományos Jogi Írás (1) - Külföldi Graduate Seminar (1, ősz) + (1, tavasz) Certification Program ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Case Western Reserve University School of Law

Fókuszban az amerikai üzleti jog alkalmazása a nemzetközi tranzakciók. ... [+]

A Master of Laws (LL.M.) International Business Law célja, hogy a diplomások jogi egyetemen az Egyesült Államokon kívül lehetőséget, hogy tanulmányozza az Egyesült Államok gazdasági jog alkalmazása a nemzetközi tranzakciók.

A program felkészíti a tanulókat a pozíciókat a nemzetközi ügyvédi irodák, a házon belüli jogi szervezeti egységek multinacionális vállalatok, kormányzati tisztségekben és egyéb for-profit és non-profit szervezetek üzleti nemzetközileg.

Az egyéves program megköveteli nappali tagozaton, valamint 24 órás tanfolyam hitelek.

Kötelező kurzusok: US szerződési jog LL.M. (3) A gazdasági társaságokról (4) US Legal Írás (2) USA Tudományos Jogi Írás (1) Külföldi Graduate Seminar (1, ősz) + (1, tavasz) ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Case Western Reserve University School of Law

Fókuszban a szabadalmak, védjegyek, szerzői jogok és üzleti titkok. ... [+]

A Master of Laws (LL.M.) a szellemi alkotások joga célja, hogy a diplomások külföldi jogi egyetemen egy mély megértése a tanítás és a politika Egyesült Államok szellemi alkotások joga, beleértve a szabadalmak, védjegyek, szerzői jogok és üzleti titkok.

Szellemi tulajdon középpontjába került a globális piacon, és az információs gazdaság, bemutatva néhány igen fontos és összetett kérdés, jogi rendszerek, valamint az üzleti, szórakoztató és technológiai közösségek.

Az egyéves program megköveteli nappali tagozaton, valamint 24 órás tanfolyam hitelek.

Kötelező kurzusok US szerződési jog LL.M. (3) - Szabadalmi jog (3), illetve a Szellemi Tulajdon Survey (2) - A szerzői jogi törvény (3), illetve a szellemi tulajdon nemzetközi jog (3) - védjegyjogi (3) vagy International Intellectual Property Law (3) - Amerikai Jogi írás (2 ) - amerikai Tudományos Jogi írás (1) - Külföldi Graduate Seminar (1, ősz) + (1, tavasz) a külföldi Graduate Seminar, a diákok dolgoznak a speciális LL.M. fokozatot Intellectual Property Law kell kapnia egy fokozatú H a kutatási papír, szükséges a második félévben, a szellemi alkotások joga téma. A fokozat a H egyenértékű egy, a B + vagy jobb. Diákok, akik kapnak osztályzatot, S a kutatási papírt kap egy LL.M. az amerikai és a globális jogi ismeretek és a bizonyítvány szellemi alkotások joga. Szabadon választható kurzusok: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyam

Case Western Reserve University School of Law

Négy hetes, nyári bevezetése az amerikai common law és az amerikai jogi kutatás, írás és elemzés, valamint a lehetőséget, hogy javítsa a jogi angol nyelvtudását. ... [+]

A nyári nyelvi és Law Institute egy négy hetes intenzív képzési tapasztalattal kizárólag külföldi jogi szakemberek és diákok. Az intézet célja, hogy:

Megismertesse a hallgatókat a gyakorlás és tanulás a törvény az Egyesült Államokban; A hallgatók a gyakorlati bevezetés amerikai jogi kutatás és elemzés; és Javítani kell a tanulók angol nyelvtudás, integrált English Jogi célokra programot.

Vezetett naponta a School of Law, amelynek székhelye a festői városi campus a Case Western Reserve University in kulturális központjában clevelandi University Circle, az intézet egy speciális program célja, hogy bővítse és a lengyel külföldi hallgatók már erős angol kommunikációs készség, miközben bevezetésével, hogy az amerikai common law gyakorlat és felkészíti őket a szigorú amerikai jogi egyetemre tanulni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

LLM Residential Program at Case Western Reserve University

Why Cleveland?