Hivatalos Leírás

A Columbus School of Law ragyog, mint egy rejtett gyöngyszem belül jogászképzés Washington, DC Ez egy akadémia tagjai kollegiális és könyörületes diákok, egy támogató és tudományosan előkelő kar, és egy tökéletes és jól kapcsolódik alumni bázis, amely készen áll arra, hogy segítsen a mai diákok elérjék céljaikat.

Diákjaink excel egyénileg és csoportosan. Keresnek ösztöndíjak, externships és ösztöndíjak; Egyes is közzé jogi folyóiratokban. A Moot Court és kísérletek csapat nyer elismerést versenyeken Puerto Rico Bécs Hong Kong. CUA joghallgatók szószólója élő ügyfeleket úttörő jogi klinika, bizonyítva naponta az igazság a régi mondás: tudom, és megértem.

A kar-diák arány kicsi. Professzorok megy az extra mérföldet, hogy segítse a hallgatók ajánlások és abban, hogy a szakmai kapcsolatokat. Add, hogy ez a törvény iskolai környezet megjegyezte bajtársiasság, ahol a diákok szeretnék látni egymást sikerül, és van az alapja egy felejthetetlen törvény iskolai tapasztalatok.

A tanárok és a cselekvők, a főállású és kiegészítő kar tagjai professzorok, tudósok, kutatók, szakemberek, és a jogelmélet az elsőrendű. Néhány aktív marad a tárgyalóteremben. Mások szerzője benchmark szövegek témákban, mint például a kártérítési és értékpapír jog. Bemutatják konferenciákon és panelek szerte a világon. Ezek olvasni, idézett hivatkozás, és tiszteletben tartják. Mindenekelőtt a kar fordítják kiválóság a tanítás a jog és a teljesítmény sikere diákjainknak.

A state-of-the-art épület mindössze pár percre a szíve Washington, DC, az ország jogi epicentruma, és a legjobb város Amerikában a tanulmány a jog. A Columbus School of Law óta tagja az Association of American Law iskolák (rétegről) 1921 óta, és az American Bar Association (ABA) 1925 óta.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a webhelyre, és megtudjuk, hogy mi teszi a Columbus School of Law elkülönülve. 1897 óta, a jogi egyetem üdvözölte diákok, minden hit és a háttér, a tanítás, idegenvezetés, és a segítő átalakítása néhány, a legjobb jogi szakemberek Amerikában.

CUA törvény Advantage

A Washington DC-ben, A Catholic University of America Columbus School of Law (CUA törvény) az egyik legjobb választás lehet, hogy ha a cél az, hogy végzős a készségek - mint például a kritikus jogi elemzés, jogi írás, és a hatékony szóbeli érdekképviseleti -, amelyek elengedhetetlenek a sikeres joggyakorlat a 21. században.

Minden alkalommal, CUA törvény megközelítése jogi oktatás lehet összefoglalni három szóval: Gyakorlati, koncentrált, és Connected, más néven a CUA törvény Advantage. Ez kombinálva egy erős értelemben vett szolgáltatás és az, hogy az ország fővárosa hogy CUA törvény jogi oktatási tapasztalat, amely lehetővé teszi, hogy növekszik mind szakmailag, mind az egyén számára.

Szolgáltatás

CUA törvény egyedi küldetése szolgáltatást. Ez a misszió példázza elkötelezettségünket, hogy pro bono munka, elkötelezettség osztozik a diákok, tanárok és öregdiákok számára egyaránt. Klinikai ismeretek középpontjában az, hogy a törvény működik, mint egy eszköz, amely segít megvédeni és mások, különösen a társadalom legsérülékenyebb.

Diákok, akik állítják, hogy szolgáltatási sok lehetőséget folytatásához hosszú távú és rövid távú társadalmi igazságosság projektek, valamint a hallgatói szervezetek, hogy adja vissza a helyi communtiy. CUA törvény is segíti a diákokat, akik szeretnék folytatni posztgraduális ösztöndíjak és egyéb munkalehetőségek a közérdekű és a közszolgálati beállításait.

Küldetésnyilatkozat törvény

A Columbus School of Law szerves része az Amerikai Katolikus Egyetemen és támogat, és továbbítja a és céljainak az egyetem egészének, mivel azok már megerősítette az Egyetem mind a történelem és jelenleg azt az egyetem küldetése. Ezek a célok és célkitűzések mutatkoznak alapvető elkötelezettség az eszményeit ember méltóságát személy; tiszteletben tartása sérthetetlensége emberi élet; igazságosság gyökerezik a közjó; elismerése és védelme az emberi jogok ajándékba a Teremtő; gondoskodik a szegény, elhanyagolt, és a veszélyeztetett; és a kötelezettség szeretitek egymást. Ennek jogi egyetemre, arra törekszünk, hogy felfedezzék, megőrzése, és átadják az igazság minden formáját; elérése akadémiai különbséget a katolikus szellemi hagyomány; és biztosítsuk, hogy intézményi módon, hűség az egyetemi keresztény ihletet.

Az iskola egyfajta intézményi integrációra és a közösség tükrözi a hűség a katolikus eszmék és hiedelmek. Mint ilyen, az iskola elkötelezett, hogy ösztönözzék a már erős kötések a közösség folyamatos fejlesztése és megőrzése, tiszteletben tartása és azok között a tanárok, adminisztrátorok, a diákok, az alkalmazottak, és öregdiákok, és tisztelet a változatos háttérrel, vallási hovatartozás, kilátók, és hozzájárulás, hogy a tagok hozzák a törvény iskolai közösség.

Hozzuk össze egy képes és sokszínű hallgatói szervezet, és hogy a hallgatók egy kivételes szakmai képzés célja, hogy felkészítse és motiválja őket, hogy szolgálják az intelligencia, az integritás és életerő az ügyfelek igényeit, a közösségek, a nemzet, a civil társadalom és a nemzetközi közösség. Arra törekszünk, hogy kölcsönöz a diákok átfogó gyakorlati kompetenciák széleskörű doktrinális tudás és rendíthetetlen elkötelezettség etikai joggyakorlat. Túl az első évben a tanulmányok mi ösztönzi a diákokat, hogy vegyen részt az strukturált szakosodás tömb intézetek, a klinikai oktatás, központok és programok, amelyek fokozzák a készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek, hogy a legmagasabb színvonalú jogi képviseletet. Keresztül a magas színvonalú oktatás, szigorú ösztöndíj, szakmai teljesítmény és a közhasznú munka, a jogi egyetem elkötelezett abban, hogy jelentős mértékű és tartós hozzájárulást a dúsítási tudás, a integritását a jogi szakma, és a javítása jólétének tágabb közösség, a nemzet, és az Egyház.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Juris Doctor

The Catholic University of America - Columbus School of Law

CUA törvény egy virágzó Részmunkaidős Esti Division JD Program. Úgy tervezték igényei köré dolgozó szakemberek keres, hogy kiegészítse a jelenlegi karrierjük elején vagy ... [+]

Alkalmazkodó, támogató, és a minőségi tanulási környezet

CUA törvény egy virágzó Részmunkaidős Esti Division JD Program. Úgy tervezték igényei köré dolgozó szakemberek keres, hogy kiegészítse a jelenlegi karrierjük elején vagy egy új, minden osztály felel 6:30-09:30, hétfőtől csütörtökig.

Az esti tagozatán sokféleségére funkciók a diákok, akik a szakemberek számos iparágban és háttérrel. Tartanak különböző mértékű, mint a PhD-k, MD, Masters, és alapdiplomával. Vannak, akik mindig is szerettem volna, hogy törekedjen a jogi diplomát, míg mások találtak egy jogi diplomát segítene nyitott új karrier lehetőségeket a maguk számára. És bizonyos esetekben azok a személyek, akik elsősorban a nevelő család, és most úgy döntött, hogy dolgozzanak a karrierjét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The Catholic University of America - Columbus School of Law

A döntés, hogy részt vegyen jogi egyetemre is szilárd, okos, és az megfelel befektetés a saját és a jövő. Az összetett világban álló számos komoly kihívás, hogy szükség v ... [+]

Felvételi

A döntés, hogy részt vegyen jogi egyetemre is szilárd, okos, és az megfelel befektetés a saját és a jövő. Az összetett világban álló számos komoly kihívás, hogy szükség van a hozzáértő, etikai és könyörületes jogászoknak erősebb, mint valaha.

Közelében található a szívében Washington, DC, a város, mint senki más, és középpontjában a nemzet jogrendszer, A Catholic University of America Columbus School of Law (CUA törvény) az egyik legjobb választás lehet, hogy ha a cél az, hogy végzős a készségek - mint például a kritikus jogi elemzés, jogi írás, és a hatékony szóbeli érdekképviseleti-, amelyek elengedhetetlenek a sikeres joggyakorlat a 21. században.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

LLM

The Catholic University of America - Columbus School of Law

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a ... [+]

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a tanulmányokat az alábbi koncentrációban: Law and Technology, értékpapír jog, vagy összehasonlító és a nemzetközi jog. Külföldi LL.M. diákoknak lehetőségük van, hogy folytassa a tantervet, amely segít felkészíteni őket egy amerikai szakvizsgát, míg szert széles körű egyetértés az amerikai common law rendszer. A törvény iskola kiterjedt tantervi kínálatát, LL.M. jelöltek fokozzák a tudás a gyakorlatban megszerzésével jelentős szakértelemmel rendelkező területen a specializáció az általuk kiválasztott, valamint a hónolás képességeiket amerikai jogi kutatási, elemzési és jogi írásban. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The Catholic University of America - Columbus School of Law

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a ... [+]

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a tanulmányokat az alábbi koncentrációban: Law and Technology, értékpapír jog, vagy összehasonlító és a nemzetközi jog. Külföldi LL.M. diákoknak lehetőségük van, hogy folytassa a tantervet, amely segít felkészíteni őket egy amerikai szakvizsgát, míg szert széles körű egyetértés az amerikai common law rendszer. A törvény iskola kiterjedt tantervi kínálatát, LL.M. jelöltek fokozzák a tudás a gyakorlatban megszerzésével jelentős szakértelemmel rendelkező területen a specializáció az általuk kiválasztott, valamint a hónolás képességeiket amerikai jogi kutatási, elemzési és jogi írásban. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The Catholic University of America - Columbus School of Law

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a ... [+]

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a tanulmányokat az alábbi koncentrációban: Law and Technology, értékpapír jog, vagy összehasonlító és a nemzetközi jog. Külföldi LL.M. diákoknak lehetőségük van, hogy folytassa a tantervet, amely segít felkészíteni őket egy amerikai szakvizsgát, míg szert széles körű egyetértés az amerikai common law rendszer. A törvény iskola kiterjedt tantervi kínálatát, LL.M. jelöltek fokozzák a tudás a gyakorlatban megszerzésével jelentős szakértelemmel rendelkező területen a specializáció az általuk kiválasztott, valamint a hónolás képességeiket amerikai jogi kutatási, elemzési és jogi írásban. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul