COPE Health Scholars

Bevezetés

Hivatalos Leírás

COPE Health Scholars , a Cope Health Solutions divíziója oktatási lehetőséget nyújt az egyének számára, akik különbséget kívánnak tenni az egészségügyben, előmozdítják karrierjüket, és élethosszig tartó kapcsolatokat építenek ki, és megtanulják a Cope Connect hálózaton keresztül.


COPE Health Scholars tizenöt évvel ezelőtt egy programot indítottak el: a Clinical Care Extender program, amelyet az egészségtudós program néven ismerünk. Az elmúlt tizenöt év során a programajánlatok kiterjedtek a Junior Egészségügyi Scholar programra a középiskolások számára, a RN munkakeresőinek engedéllyel rendelkező nővérkutató programja, a Care Coordination Scholar program a főiskolai hallgatók és öregdiákok számára, akik érdeklődnek az ellátás koordinációjához és az International Health Scholar program az amerikai egészségügyi rendszerben érdekelt nemzetközi diákok számára.


Cope Connect hálózatunk a jelenlegi és törekvő egészségügyi szakemberek számára lehetőséget kínál arra, hogy folyamatosan kapcsolódjanak az egészségügyi ellátáshoz, tanuljanak az iparági szakértőktől és vezessék be a jövőbeni innovációkat a betegellátásban. Bármelyik egyén számára lehetőséget kínálunk, függetlenül attól, hol vannak az egészségügyi pályafutásuk során, a versenyelőnyt, hogy sikeres legyen a komplex és egyre növekvő egészségügyi területen.

Miért válassza a COPE Health Scholars ?

34.000 Alumni és Counting

18 éves épület egészségügyi ellátás karrier

15 Vezető egészségügyi partnerek

1: 1 személyes támogatás

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Health Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat

Cím West 9th Street,315
90015 Los Angeles, California, Amerikai Egyesült Államok