American University Washington College of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lehetőség. Közösség. Innováció.

A nemzetközi és a hazai jogászok számára tervezett, LL.M. a programok rugalmas tanterveket tartalmaznak, amelyek magukban foglalják a szakosított jogi tanfolyamok és szemináriumok gazdag választékát és a tapasztalati tanulási lehetőségeket. Diákként Ön egy olyan jogi egyetemi közösség által támogatott, amely egyedülállóan együttműködik, beleértve az oktatást szenvedő oktatókat és az LL.M. öregdiákok. Az LL.M. az AUWCL programjai tartalmazzák a tanfolyamok gazdag sorát, a tapasztalati tanulási lehetőségeket és a különleges eseményeket, amelyek értékes lehetőségeket kínálnak a diákoknak a vezető ügyvédekkel, döntéshozókkal, üzleti vezetőkkel és diplomatákkal való interakcióban. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel, milyen mértékben tud az AUWCL az Ön számára.

Nemzetközi diákok a lakóhelyen LL.M. Az AUWCL programjai jogosultak NY Bar vizsgára. A diákok többsége amerikai jogi intézményeket, jogi kutatást és írást, jogi etikát és két kurzust tart az amerikai rendszer alapjain.

Hogyan kell alkalmazni

LL.M. Jogosultsági követelmények

Annak érdekében, hogy jogosult legyen LL.M., a pályázóknak:

· Tartson egy Juris Doctor-t (JD) egy amerikai jogi iskolából, melyet az Amerikai Ügyvédi Kamara (ABA) vagy az első fokozatot akkreditált egy külföldi jogtudományi akkreditációval egyenértékű szabványokkal.

· Töltse ki a kitöltött jelentkezési lapot és az igazoló dokumentumokat a pályázati határidő előtt

· A nemzetközi pályázóknak meg kell felelniük az angol nyelvtudás követelményének

· A pályázók az LL.M. a Nemzetközi Emberi Jogok

LL.M. Ösztöndíj lehetőségek

  • Need and Merit-Based Scholarships: Mind az öt LL.M. programok ösztöndíjakat kínálnak. Ezek a részleges tandíjat csak korlátozott számú LL.M. hallgatók. Ösztöndíj-jelentkezéseket az Ön LL.M. Alkalmazás. Az ösztöndíjak odaítélése az akadémiai érdemek és pénzügyi szükségletek alapján történik. Az ösztöndíjakról bővebben az ösztöndíjak weboldalán találhatók.

  • ILSP Alumni Alap: Az LL.M. a Nemzetközi Jogi Tanulmányok hat teljes tandíjú ösztöndíjat kínál. Az Alumni Fund ösztöndíjakat olyan újonnan felvett hallgatóknak ítélik oda, akik szigorú tudományos elkötelezettséget tanúsítanak a nemzetközi jogi kérdésekben. Az ösztöndíjas pályázatokat teljesített LLM alkalmazással kell benyújtani. A hiányos pályázatokat nem veszik figyelembe. A pályázat határideje: március 1. az őszi díjért és október 1. a tavaszi díjért. Tekintse meg az Alumni Fund ösztöndíjas oldalát részletes szabályok és alkalmazási információkért az alkalmazáshoz.

  • LL.M. Jogsegélyek

  • Nyári program ösztöndíjak: A pályázók, akik részt vettek egy nyári program jogi iskolában lehet jogosult bizonyos ösztöndíjakat.

határidők

A vízumkötelezettség miatt az LL.M. A programoknak korábbi jelentkezési határidőt kell biztosítaniuk minden olyan nemzetközi jelentkező számára, akik vízumkérelmet igényelnek.

Belépési határidők

· Nemzetközi diákok május 1

· Amerikai polgárok / állandó rezidens hallgatók július 1 *

A tavaszi felvétel határideje

· Nemzetközi Diákok Október 1

· Amerikai állampolgárok / állandó rezidens hallgatók 1. november *

· Hybrid LL.M. December 1

* Bizonyos körülmények között a program kiterjesztheti az alkalmazási határidőt az amerikai állampolgárok és az állandó lakosok számára. Kérjük, forduljon közvetlenül a Hivatalhoz a Graduate Admissions-hez, hogy ellenőrizze, jogosult-e erre a kivételre. A vízumfizetési határidők miatt a vízumkötelezettséggel rendelkező kérelmezőknek be kell tartaniuk a kiküldött határidőket.

· Hivatalos példányok az akadémiai nyilvántartásból

A pályázóknak be kell nyújtaniuk az összes törvény, végzős és alapképzésű iskolák hivatalos átiratait vagy közjegyzői teljes méretű másolatait, beleértve az összes tanfolyamot, vizsgát és jelzéseket.

"Hivatalos": az eredeti okirat másolatát, amelyet az Ön iskolájának tisztviselője vagy közjegyzői tanúsítanak. Az akadémiai nyilvántartás faxolt másolatai és fénymásolatai nem fogadhatók el. Az átiratokat az iskola anyanyelvén kell megírni. Ha ez a nyelv nem angol, a dokumentumokat hiteles fordításnak kell kísérnie. Az intézményeknek meg kell küldeniük a szükséges dokumentumokat közvetlenül a Doktori Tanácsadási Hivatalhoz.

Az LSAC-n keresztül online pályázó nemzetközi pályázóknak lehetősége van az átiratok benyújtására az LSAC Document Assembly Service-en keresztül. Ez a szolgáltatás szerepel az LSAC regisztrációs díjának az online szolgáltatások használatáért. Ezenkívül az LSAC rendszerrel rendelkező nemzetközi pályázók választhatnak (nem feltétlenül) az LSAC Nemzetközi Átíró Hitelesítési és Értékelési Szolgálatának felárért. A rendszer használatával az LSAC hitelesíti és értékeli a nemzetközi tudományos feljegyzéseket.

Bár nem szükséges, az LL.M. A programok elfogadják az EducationUSA és a WES tudományos okiratok átiratát és hiteles másolatát is. A pályázónak közvetlenül a WES-hez kell fordulnia a benyújtás megszervezéséhez. További információ az EducationUSA és a WES internetről.

· 2 ajánlási levél

A pályázóknak legalább két ajánlást kell benyújtaniuk a jogi professzoroktól, a munkáltatóktól vagy más, a pályázó tudományos és szakmai képesítését ismerő személyektől. A személyes hivatkozásokat nem fogadják el. A pályázónak meg kell ismernie az LL.M. Programot, és minden egyes hivatkozás kifejezetten foglalkozzon a pályázó alkalmasságával a végzős jogi tanulmány elkészítéséhez. A kérelmezőnek azt is meg kell magyaráznia, hogy a befogadási bizottság súlyos fontosságot tulajdonít a leveleknek. Az ajánlóleveleket zárt és aláírt borítékban is elküldhetjük a kérelemmel együtt, vagy közvetlenül a Pályakezdő Hivatalhoz továbbíthatjuk.

· Személyes nyilatkozat

A pályázóknak 1-2 oldalas egysávos esszét kell benyújtaniuk, amely a következőket tárgyalja:

· Miért szeretnél folytatni egy LL.M. az American University Washington College of Law .

· Ön szerint az LL.M. segít a rövid és hosszú távú szakmai és személyes célok elérésében.

· Milyen foglalkoztatási és egyéb tapasztalatok, amelyekről úgy gondolja, különösen relevánsak az Ön alkalmazásához.

· $ 55.00 Alkalmazási díj

Minden befogadási kérelemhez 55 $ -os jelentkezési díjat kell fizetni, amely az online jelentkezési lapon online fizethető. A pályázati díj nem visszatéríthető. Szükség esetén a "Washington College of Law" -nak fizetendő csekket vagy amerikai fizetési megbízást postai úton lehet a programba küldeni. Minden ellenőrzést ki kell hozni egy olyan banknál, amelynek fióktelepe van az Egyesült Államokban. Thomas Cook és Barclay utazási csekkjei szintén elfogadható fizetési módok. A készpénz nem fogadható el.

· A kompetencia hivatalos bizonyítása angol nyelven

Az állampolgárságtól függetlenül olyan pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, a TOEFL, az IELTS, a PTE vagy a Kansas vizsga során eleget kell tenniük, és eleget kell tenniük az alábbiakban megadott minimális pontszámoknak.

E politikára vonatkozó kivételeket azok a pályázók nyújthatják, akik:

· A. Legkésőbb olyan jogi intézmény, ahol az angol a tanítási nyelv, és az egyetem helye szerinti ország hivatalos nyelve, angolul (lásd a kivételre jogosult országok teljes listáját), vagy

· B. Tartson olyan diplomát, mester- vagy doktori fokozatot egy olyan intézménytől, amelyet az Egyesült Államok regionális akkreditációs ügynöksége akkreditált (kérjük, ellenőrizze a weboldalt az országok teljes listájához).

Az angol nyelvű teszteredmények nem lehetnek több mint két évesek. Kérjük, látogasson el az alábbi webhelyekbe, hogy tesztelési időpontot szervezzen, vagy kérjen pontszámokat az American University-hez.

· Az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL) Az American University Washington College of Law intézménykódja 8188, az osztály kódja 03.

· Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS)

· Pearson teszt az angol (PTE)

Angol nyelvi minimális pontszámok

A befogadásra való tekintettel a minimális pontszámok a következők:

· TOEFL 84 ibt vagy 563 papír alapú

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 vagy annál magasabb az egyes alfejezeteken; 350 vagy annál nagyobb az összpontszámon

Kérjük, vegye figyelembe: a fenti pontszámok a minimális pontszámok a felvételi szempont. A minimális pontszám követelményének való megfelelés nem garantálja a programba való felvételt. Ha nem felel meg a minimális követelménynek, kérjük, lépjen kapcsolatba az Amerikai Egyetemen elérhető angol nyelvű programokkal.

Helyszínek

Washington

Address
4300 Nebraska Ave NW
Washington DC 20016

Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok