Hivatalos Leírás

East külsejének

Küldetésünk

Albany Law School oktatja és felhatalmazza a holnap vezetői jogi gyakorlatban, üzleti, közérdekű, és a kormány. Csatlakozunk az osztályban a szakma, a kormány, és a közösség számára tapasztalt alapú tanulás, részt ösztöndíj, valamint egy stabil hálózatot öregdiákok és a szurkolók. Tanulás Albany Law School egy közös vállalat között a diákok és oktatók által támogatott személyzet, rendszergazdák, öregdiákok, és a kuratórium. Diákjaink dolgozzon ki egy kifinomult megértését jogpolitikai és a doktrína, széles körű szakmai kompetencia, és mély az igazságosság és az erkölcsi értékeket.

Jövőképünk

Albany Law School elismerten a hallgató-központú közösség tanulás, amely egy szigorú, innovatív program jogászképzés, amely válaszol ügyesen a változó igényekhez és lehetőségekhez. A jogi iskola kínál lehetőséget utak, amelyek vonzzák a diákok a legkülönfélébb érdekek és háttérrel és készül diplomások számára rendkívüli pályára a jogi, üzleti, közérdekű és a kormány. Vezeti kari tudósok és tanárok elkötelezett a közeledő jog és az igazságszolgáltatás, a diákok készségek fejlesztése, a tudás és a szakmai értékek hozzájárulni, és vezet a globális társadalomban. Végzettséget fognak csatlakozni egy virágzó alumni közösség elkötelezett a siker a jogi egyetemre, a diákok, és küldetését.


albanylaw02

A terv: Lehetőség utak

Lehetőség utak meghatározó jellemzője az Albany Law School. Rajz a helyszín, a függetlenség és a közösség, létrehoztunk Lehetőség utak inspirálja, támogatása, és iránymutatást adnak diákjainknak, mert felfedezni, és folytatja anyagi területeken azonosított a piackutatás, mint érett a karrier lehetőségeket. Ezek az útvonalak közé tartozik az üzleti, adó- és pénzügyi piacok; polgári és büntető tanácsadást; kormány, a politika és a közszolgálati; Egészség; innováció és a vállalkozások; és a közérdek. Lehetőség utak alakítani az oktatási és mentori programok segítenek azonosítani a stratégiai partnerségek, és csúcsosodik szakmai utak kötik össze a diákok a munkaadókkal és az élethosszig tartó mentorok.

Lehetőség utak területeket határoznak meg a megkülönböztetés és iránymutatást adnak a kérelmezők, a diákok és a diplomások.

Az Opportunity utak vannak:

  • Üzleti, adó- és pénzügyi piacok;
  • Polgári és büntető Érdekvédelmi;
  • Kormány politika és Közszolgálati;
  • Egészség;
  • Innováció és vállalkozás;
  • és Public Interest Law.

Lehetőség utak tájékoztatja az oktatási és mentori programok, valamint csúcsosodik szakmai utak kötik össze a diákok a munkaadókkal és az élethosszig tartó mentorok.

A szakmai fejlődés a diákok középpontjában állnak az egyes Lehetőség útvonal. Miután felvett hallgatók háttérrel jól illeszkedik a siker az utak, a Law School a diákok gazdag tananyag, a klinikai és a helyszíni elhelyezési lehetőségek, kari tanácsadók, öregdiákok mentorok, peer affinitás csoportok és szakmai tréning összhangban egyes Lehetőség útvonal. A klinika és Igazságügyi Központ, kormány Law Center, Institute for pénzpiaci szabályozás, Center for Excellence in Law Oktatási és gazdag hálózata Alumni és támogatók mind hozzájárul a szakmai fejlődés és lehetőségeket minden Albany Law School hallgatója. Minden útvonal magában foglalja a különböző anyagi jogi pálya, illetve koncentrációban, mely elérhető lesz az összes versenyző. Például egy diák eltarthat kurzusok a nemzetközi jog, miközben folytathatják bármelyik utak.

Az egyik intézkedés egy jogi egyetemre sikere azon képességét, hogy helyezze a diákok az általuk választott területen érettségi után. Albany Law School elkötelezett aziránt, hogy az Opportunity utak, hogy optimalizáljuk a diplomások versenyelőnyt és felkészülés, így a foglalkoztatás a választott területen. Mi fog működni minden hallgató, hogy maximalizálja lehetőséget kívánatos karrier elhelyezését és a szakmai és a személyes siker.

Az utak a terv nem rögzített vagy statikus. Az utak lesznek évente értékelik és módosított vagy cserélni szükséges, hogy biztosítsák azok biztosít a hallgatók a legszigorúbb és hatékony oktatási programot, és a forgalomba a diplomások a legjobb helyzetben, hogy sikeresek után jogi egyetemre tekintettel a jelenlegi valóság a szakma és a munkaerőpiacon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Albany Law School

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben ... [+]

Egy új, minden online bizonyítványprogram a Cybersecurity-ben

megérteni a törvények és a politika hatásátfelmérheti az üzleti vagy szervezet internetes biztonsági és adatvédelmi programjátértékelje az iparág legjobb gyakorlatát az állami, szövetségi és nemzetközi cybersecurity és adatvédelmi szabályok mellett,döntéseket hozhat és tanácsot adhat a vezető döntéshozóknak arról, hogyan lehet üzleti vagy szervezeti irányítást kialakítani annak érdekében, hogy gyorsan alkalmazkodhassanak a folyamatosan változó kockázatokhoz, megfeleléshez, jogi és politikai környezethez.

A program három tanfolyamot foglal magába összesen kilenc hitelórával, és teljes körű online, távoktatási formában kínálják, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy a kurzusokat olyan időkben végezzék el, amelyek a legjobban illeszkednek az ütemtervükhöz. Minden tanfolyam 14 hétig tart, és egyidejűleg is el lehet végezni, hogy mind a három kurzus egy akadémiai félévben befejezhető legyen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Albany
Szeptember 2020
Angol
6 - 12 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Albany Law School

A jogi iskola kínál szigorú tanterv gazdag múlttal a kiválóság. A hallgatók csatlakoznak a közösség előkelő kar, koncentrált és eltökélt a diákok, és a hálózat megvalósít ... [+]

tanulmányi követelmények

A jogi iskola kínál szigorú tanterv gazdag múlttal a kiválóság. A hallgatók csatlakoznak a közösség előkelő kar, koncentrált és eltökélt a diákok, és a hálózat megvalósítható öregdiák, amely biztosíthatja a mentori, szakmai, és a potenciális foglalkoztatás.

Szívében a New York állam fővárosa, a törvény iskola képzett vezetők 1851 óta. A 10.400 alumni gyakorló szerte az országban, ez a hatalmas hálózat olyan közösség lehetőséget a diákok. A hovatartozás egyetértésben Egyetem Albany tartalmazza a megosztott programokat, valamint a hallgatók és a tanárok, hogy tanuljunk egymástól.

A jogi iskola már bizonyítottan története indít ragyogó karrier az egész régióban, a nemzet és nemzetközi szinten. Elnökök, vezérigazgatók, pénzügyi vezetők, és üzlettulajdonosok jóváírást Albany Law School élmény a siker.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Albany
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Albany Law School

Az LL.M. program több különböző tanulási lehetőséget kínál. A jelentkezők szakosodhatnak az államigazgatásban, a szabályozásban, az egészségügyben, a szellemi tulajdonhoz ... [+]

Az LL.M. program több különböző tanulási lehetőséget kínál. A jelentkezők szakosodhatnak az államigazgatásban, a szabályozásban, az egészségügyben, a szellemi tulajdonhoz fűződő jogban vagy a nemzetközi jogban, vagy a szakosodott programokon kívüli tanulmányi kurzusokat dolgozhatnak ki.

A jelöltek a világ minden tájáról bárhonnan eljuttathatják a teljes online cybersecurity és adatvédelmi törvényt.

LL.M. A jelölteknek 24 kreditre van szükségük jóváhagyott tanfolyamokon. A hallgatókat erősen ösztönözni kell, hogy keressenek egyetemi krediteket, maximum hatéves időtartamra, a kar-felügyelt kutatási és írási projektekkel. A minimális GPA 2.0, jelenlegi és kumulatív.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Albany
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Albany Law School

A Juris Doctor (JD) az első szakmai jogi diplomához, hogy egy diák, aki sikeresen elvégezte a tanulmány a jog. Albany Law School kínál három és négy éves programot vezető ... [+]

A Juris Doctor (JD) az első szakmai jogi diplomához, hogy egy diák, aki sikeresen elvégezte a tanulmány a jog. Albany Law School kínál három és négy éves programot vezető JD mértékben.

A legrégebbi független jogi iskola Észak-Amerikában, Albany törvény már tanulókat oktató és a termelő kiváló ügyvédek több mint 160 éve. Mivel az egyetlen jogi egyetemre, 100 mérföldre a főváros, New York állam Albany törvény a diákok hozzáférést az állami és a szövetségi bíróság, a törvényhozás, az állami szervek és az erős magánszektor. Itt található egy intellektuálisan szigorú tanterv egy erősen támogató környezet; egy szorosan összetartozó közösség elkötelezett hallgatók; és hozzáférhető kari.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Albany
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Albany Law School

Albany Law School New York fővárosában található, amely a világ egyik legnagyobb pénzügyi központja. Pénzügyi megfelelés és kockázatkezelési programunk kihasználja ezt a ... [+]

Áttekintés

Albany Law School New York fővárosában található, amely a világ egyik legnagyobb pénzügyi központja. Pénzügyi megfelelés és kockázatkezelési programunk kihasználja ezt a helyet, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást biztosítsa a dolgozó szakemberek karrierjének előmozdítására. A pénzügyi intézmények pénzügyi megfelelésének költsége várhatóan a következő öt évben megduplázódik. Programunk célja, hogy a pénzügyi szolgáltatást nyújtó szakemberek rendelkezésére álljanak a pénzügyi szolgáltatási szektorban a növekvő igények kielégítésére szolgáló eszközök.

LL.M. FokozatJD vagy LL.B. kívántEgy éven belül elkészültKötelező tanfolyamokTézisA fennmaradó kurzusok közül válassza ki az alábbiakat... [-]
Amerikai Egyesült Államok Albany
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul