Hivatalos Leírás

Abraham Lincoln University egy online nyújtó intézmény országosan akkreditált Juris Doctor, munkatárs, alapképzés, mesterképzés, és diploma / bizonyítvány programok.

ALU online fokú pályák praktikus és megfizethető, a fejlett, könnyen elsajátítható, interaktív technológia. Szerezz diplomát teljesen online jogi, büntető igazságszolgáltatás, üzlet, IT, asszisztens tanulmányok, és így tovább.

Nyerj Online jogi diploma

ALU egyik legjobb kaliforniai törvény nyújtó iskolákban a teljes mértékben online Juris Doctor mértékben - vagyunk büszkék úttörő jogi távoktatásban. ALU regisztrálva van Bizottsága Bar elbírálók az állam Bar Kalifornia a nem akkreditált távoktatási iskolai kategóriában.

ALU Online University: Care, Connect létrehozása ALU küldetése, hogy az élethosszig tartó tanulás lehetőségét a hallgatók, akik lehet rosszul ellátott hagyományos oktatási intézményekben.

A cél minden ALU kar & munkatárs szállít magával ragadó, megfelelő használati és valódi, személyre szabott hallgatói támogatást. Oktatók gondoskodás körülbelül a tanulók egyedi körülményeket. ALU csatlakozik A diákok kapnak egy tartozás érzését és megbecsülése hallgatói sikert és hozzájárulását a közösség vagyunk. Büszkék vagyunk a mi lemorzsolódás és öregdiák kapcsolatok.

Abraham Lincoln Egyetem inspirálja és ösztönzi a diákokat, hogy meghódítsa kihívások és eléri a lehető legteljesebb fejlesztése által céljaik elérésében a tudományos közösség az élethosszig tartó tanulás. Ezzel javítjuk és hozzájárulnak a közösségek és teremt A jövőben igyekszünk.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Abraham Lincoln University

A diploma jogi asszisztens Tanulmányok program biztosítja az alapot a jog területén megszerzéséhez szükséges egy belépő szintű helyzetben, mint jogi asszisztens, vagy ass ... [+]

Online Diploma jogi asszisztens Tanulmányok Program

A diploma jogi asszisztens Tanulmányok program biztosítja az alapot a jog területén megszerzéséhez szükséges egy belépő szintű helyzetben, mint jogi asszisztens, vagy asszisztens a jogi vonatkozású beállítást. Online on-campus osztályok nyújt gyorsított tanulási környezet terén a jogi asszisztens tanulmányokat. Jogi asszisztens diákok kapnak egy diák-fiókot Westlaw és legyen hatékony teljesítése online jogi kutatás. Szerezz paralegal mértékben online és előre a karrierjét. Lépjen kapcsolatba egy ALU felvételi képviselője ma tanulni, hogyan egy online diplomát paralegal vizsgálatok adhat egy izgalmas új karrier a jövő számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
September 2019
Részidős oktatás
2 félév
On-line
Bővebben magyarul

Juris Doctor

Abraham Lincoln University

A Juris Doctor program előírja 140 negyedévben egységek és alatt befejezzük körülbelül négy évig. Letételével elsőéves Joghallgatók vizsgálata (FYLSX, más néven a "Baby B ... [+]

Juris Doctor Degree

A Juris Doctor program előírja 140 negyedévben egységek és alatt befejezzük körülbelül négy évig. Letételével elsőéves Joghallgatók vizsgálata (FYLSX, más néven a "Baby Bar"), Általános szakvizsga (GBX, más néven California Szakvizsga), az erkölcsi karakter értékelést, a többállapotú Szakmai felelősség vizsgálata (MPRE) , és mivel nem hátralékban családtámogatási kötelezettségek, ALU diplomások jogosult lesz teljes jogú tagjai az állam Bar Kalifornia és jogosult gyakorolni Kaliforniában.

Az egyetem dolgozó felnőttek, fókuszált és gyakorlati jogi online oktatás. Egy jelentős különbség ALU oktatási modellt, mint egy online távoktatás intézmény a három osztály opciók segítségével fokozza a diák tanulási tapasztalat. A diákok:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
September 2019
Részidős oktatás
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul