Lund University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lund University - Svédország legmagasabb rangú egyeteme

Lund University 1666-ban alapították, és folyamatosan a világ 100 legjobb egyetemei közé tartozik (a világ 92. és Svédország legmagasabb rangú egyeteme, a QS World University Rankings 2019).

Az egyetemnek 40 000 diákja és 7 400 alkalmazottja van, és több mint 100 mesterképzést és 8 Bachelor programot kínál angolul .

Lund Svédország legvonzóbb tanulmányútja. Az egyetem a skandináviai programok és kurzusok egyik legszélesebb körét kínálja, a tudományágazat és a legmodernebb kutatások alapján. A Lund University diplomája mind minőségi, mind Svédországban és külföldön egyaránt.

Tárgyterületek

Nyolc karunk és számos speciális kutatóközpont kínál oktatást a következő témákban:

 • Építészet
 • Üzleti gazdaságtan
 • közlés
 • Mérnöki
 • Környezet
 • Bírság
 • Bölcsészettudományok, nyelvek
 • Nemzetközi tanulmányok
 • Törvény
 • Gyógyszer
 • Tudomány

Tanulmányi lehetőségek a nemzetközi hallgatók számára

Lund University több mint 100 mesterképzést és 8 bachelor programot kínál angolul , valamint több mint 1000 szabadon álló kurzust angolul.

Keresse meg szakképzési programját: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Alkalmazási időszakok

A nemzetközi diákok fő pályázati periódusa október közepéig és január 15-ig minden évben az őszi félévben (augusztusban) kezdődő programok. A programok kis választéka június és augusztus között is elfogadja a jelentkezéseket a tavaszi félév kezdési dátumához (január).

Hogyan kell alkalmazni a tanulmányokat: www.lunduniversity.lu.se/apply

Tandíj

Az EU / EGT és Svájc területén kívüli országok állampolgárai általában kötelesek fizetni a tandíjat. A tandíj nem vonatkozik az EU / EGT állampolgárokra. Az egyes programok tandíjával kapcsolatos információkért látogasson el a www.lunduniversity.lu.se/programok oldalra

Ösztöndíj lehetőségek

Az EU / EGT-n kívüli országok polgárai pályázhatnak ösztöndíjra, miután jelentkeznek velünk. Az ösztöndíjak odaítélése az akadémiai érdem, nem pénzügyi helyzet alapján történik.

Tudjon meg többet az ösztöndíj lehetőségekről: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Kutatás

A Lund több mint 30 világviszonylatban vezető kutatási környezetet ölel fel, és Európa legnagyobb anyagi kutatási létesítményei közé tartozik: a MAX IV (2016-ban megnyitott) és az ESS (2023-ban nyílik meg). Lund University tagja továbbá a rangos kutatóintenzív Universitas 21 egyetemi hálózatoknak és az Európai Kutatási Egyetemek Ligájának (LERU) .

Tanítási stílus

A kritikai gondolkodás és az elme szabadsága a Lund University tudományos életének sarokköve. Az informálisabb, nyílt osztályú környezetben a csoportmunkára való összpontosítás megkönnyíti a tanulást, párbeszédet teremt és új ötleteket hoz létre.

Lund nemzetközi találkozóhely a diákok és a kutatók számára egyaránt. Ez globális környezetet teremt, ahol a diákok új kulturális perspektívákat nyernek, és fejleszthetik nemzetközi hálózataikat, amelyeket világszerte nagyra értékelnek a munkáltatók.

A Lund diákjai kiváló lehetőséget kapnak az üzleti interakciókra . Lund városának egyedülálló, világszínvonalú környezetet biztosít a technológia, a tudás, az innováció és a vállalkozói szellem számára, és a nemzetközi vállalatok lenyűgöző kiszolgálásával rendelkezik.

Diákélet

Lund a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek, és Svédország legjobb diákvárosának tekintik, a nagy társadalmi klubok (a történelmi "nemzetek"), a diákszövetségek és az Akadémiai Társaság egyedülálló kombinációja. élet.

Lund város

Svédország déli részén fekszik, Lund városa mindössze 10 perc alatt vonattal Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö, és mindössze 35 perc alatt vonattal a koppenhágai repülőtér Dániában.

Svédország egyik legrégebbi városa, amely 990-ig nyúlik vissza, a Lund kontrasztok városa, ahol a több mint 1000 éves történelem ötvözi a modern tudást és ötleteket. A Lund-ban egy kis, festői, kockacokkás város varázsát találja, amely nagy város látnivalókkal, például szolgáltatásokkal, bevásárlási lehetőségekkel, éttermekkel és kulturális rendezvényekkel várja vendégeit. A Lund olyan nagy nemzetközi vállalatoknak is otthont ad, mint a Sony Mobile, a Tetra Pak, az Ericsson, az Alfal Laval és a Gambro.

Az angol nyelvet széles körben beszélik Svédországban és Lundban (a svédek 90% -a folyékonyan beszél), vagyis egy egyedi európai kultúrát élvezhet nyelvi akadály nélkül.

Tudjon meg többet a Lund University

További információkért látogasson el a www.lunduniversity.lu.se címre

Kérdéseket is kérhet Facebook oldalunkon: www.facebook.com/lunduniversity

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


LLM a nemzetközi emberi jogi törvényben

Campus Nappali 2 év September 2019 Svédország Lund

A Lund-i nemzetközi emberi jogi törvények mestere volt az első olyan LL.M programok, amelyek kifejezetten az egyre összetettebb területek - az emberi jogok és a humanitárius jog nemzetközi jogának - megszerzésére irányultak. [+]

A program áttekintése

A Nemzetközi Jogok Törvényének Mesterét 25 évig a Jogi Kar nyújtotta be. A Jogi Kar és a Raoul Wallenberg Emberi Jogi és Humanitárius Jogok Intézete (RWI) szövetkezeti vállalkozása. Ez teszi egyedivé az önképzést: nincs más LL.M program, amely egy rangos jogi egyetem és egy megvalósításorientált emberi jogi intézmény közös erőforrásait kínálja. Úgy véljük, hogy ez lehetőséget ad az emberi jogokkal kapcsolatos emberi jogi gyakorlathoz közel álló tudományos megközelítésre.

Célunk a kontextuális tudatosság, az analitikus tisztaság és a gyakorlati készségek kiképezése. Mind a Lund University Jogtudományi Karát, mind az RWI-t tiszteletben tartják az oktatási szereplők, és diplomásaink részesülnek abban, hogy a Lund-i mester programot világszerte magas színvonalon tartják. A program munkatársai úgy választottak ki, hogy biztosítsák a kutatás és a képzés legmagasabb tudományos színvonalát. Rendszeresen hozzáteszünk kiemelkedő tudósokat, szakértőket, bírákat a nemzetközi bíróságoktól és bíróságoktól, diplomáktól és emberi jogi értelmiségiektől a diákjainknak szóló vendégtanárok listájához. A kar és a RWI neves látogatói többek között Kofi Annan, Shirin Ebadi, Hans Corell, Chris Patten, Rosalyn Higgins és Gro Harlem Brundtland voltak.... [-]


LLM az európai üzleti jogban

Campus Nappali 2 év September 2019 Svédország Lund

Ez a mester program az európai üzleti jogban mélyreható megértést mind az elméleti és gyakorlati szempontok az európai gazdasági jog, valamint az európai piac szabályainak működése globális összefüggésben. [+]

A program áttekintése

A Skandináviában az európai gazdasági jogot lefedő legrégebbi program mélyreható megértést biztosít az európai gazdasági jog gyakorlati és elméleti vonatkozásainak, valamint az európai piac szabályainak globális kontextusban való működtetésében. A program szilárd alapot nyújt az EU alkotmányos kereteihez, amely az európai piac szabályozásának alapját képezi. A hallgatók képesek arra, hogy a programot az érdekeiknek és a jövőbeli karrierjüknek megfelelően alakítsák át a specializáció révén, különösen a program második évében.

Program modulok / tanfolyamok

A 2 éves program tanfolyama : Kötelező kurzusok (összesen 75 kredit): EU alkotmányjog (12), Üzleti tárgyalások (3), Belső piaci jog (12), Argumentáció és módszertan (3), EU versenyjog (15), diplomamunkája (30). Választható kurzusok (összesen 45 kredit) a következő területeken: versenyjog, IP-jog, adótörvény, a digitális korszak törvénye és az európai törvényhozás versenye stb.... [-]


Kapcsolat

Lunds Universitet

Cím Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Svédország
Honlap http://www.lunduniversity.lu.se/
Telefon +46 46 222 00 00

Cím Campus Malmö
Malmö, Skåne County, Svédország

Cím Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne County, Svédország