Holsby Bible School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KIK VAGYUNK

A Holsby egy nemzetközi bibliaiskola és tábor

MI VANNAK

Hitvallásaink szerint a Torchbearers International, amelynek tagsági iskolánk vagyunk:

 • Isten a három Isten: Atya, Fiú és Szentlélek.
 • Az Úr Jézus Krisztus az Isten fia, aki az Atyával egyezik. Minden dolog létrejön Ő és Ő számára.
 • A Szentlélek cselekvésén keresztül, és a Szűz Mária szülötte lett emberré.
 • Bűn és szabad akarata nélkül volt, és a kereszten keresztelő áldozati halálával, üdvösséget hozott e bukott világ számára.
 • Ő az egyetlen közvetítő az Isten és az ember között, és elfogadása révén a megváltást a hit által, az ember igazolja a bűneit, és megkapja a megbocsátást és az örök életet.
 • Jézus Krisztus testileg felemelkedett a halálból.
 • Jézus Krisztus visszatér majd, hogy ítélkezzen, és mindent elvégezzen.
 • A Szentlélek az Atyával és a Fiúval való egység.
 • A Szentlélek kiáradása révén Jézus Krisztus olyan emberek között él, akik elfogadják Őt a hit által. A Szentlélek jelenléte révén egy személy új teremtménysé válik, és Jézus Krisztus hasonlatosságává változik.
 • Jézus Krisztus hozzáteszi azokat, akik hisznek a testében. Ez a földi egyháza, amelynek Ő a feje.
 • A Biblia teljes egészében az Isten emberiségre vonatkozó kinyilatkoztatása, amelyet a Szentlélek ihletett.

A MUNKATÁRSAINK

"... örömmel fogadtuk veled nemcsak az Isten evangéliumát, hanem az életünket is ..."

-1 Tál. 2: 8

Ez a mi kiváltságunk, hogy személyzetként fektessünk be olyan emberek életébe, akiket az Úr Holsby-be hoz. Függetlenül attól, hogy az osztályteremben folyik-e beszélgetés, a kollégiumi késő esti beszélgetések, a konyhában egymás mellé szolgálnak, vagy a kötélpályán magasra lógnak, várjuk, hogy megismerjük azokat a vendégeket, akiket az Úr hoz itt és Krisztus által érzett életüket.

FELSZERELÉS

Brunnsgården

A Brunnsgården Holsby főépülete 120 fő befogadására alkalmas nagy étkezővel, olvasóteremmel, számítógépes teremmel, központi irodákkal, konyhával és más létesítményekkel várja vendégeit. A Brunnsgården emeleten található szobák a nõk kollégiumaként szolgálnak a bibliai tanév alatt.

A kápolna

A kápolna ahol vasárnap reggeli szolgálatot tartanak, valamint a hét minden előadását. A Bik nevű emeleti emeleten Foosball asztal, kanapék és egy kioszk van felszerelve, ahol frissítők vásárolhatók.

Ekhaga

Ekhaga a mi tanulói diákunk a tanév alatt, és a nyár folyamán vendéglátó-táborokat szervezünk. Minden szobában két-négy ember alszik, közös WC-vel és zuhanyzóval a folyosón. Az 1880-as években épült épületet nemrég felújították, és hangulatos társalgó helyiséget kínál, melyben kanapék és kandalló található. Ekhaga is a Holsby-i terem helyén található.

Solhult

Az 1800-as évek közepétől származó épület a legrégebbi épület az egyetemen. Jelenleg alkalmazottaként / gyakornokként, esetenként hallgatói kollégiumként használják. A földszinten egy közös nappali és konyha található. Minden szoba 1-4 ággyal, mosdóval és néhányukon WC-vel is rendelkezik. Az előszobában további WC és zuhanyzó található.

Sport

A Holsby számos kikapcsolódási lehetőséget és tevékenységet kínál. A diákok használhatják az atlétikai mezőt a szabadidőben, a labdarúgásban vagy a végső Frisbee-ben. Ősszel és tavasszal a magas kötelek tanfolyam nyitott a hallgatók számára. Kenu, túrázás és sziklamászás is rendelkezésre áll. A Holsbynek súlyos terem, valamint kosárlabda és teniszpálya van a hallgatók számára.

Helyszínek

Vetlanda SO

Address
Brunnsvägen,31
570 15 Vetlanda SO, Jonkoping megye, Svédország

Programok

Az intézmény további kínálata: