Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

A Lausannei Egyetem (UNIL) hét karból áll:

  • Vallástudományi és Tudományi Kar;
  • A francia nyelv mint idegen nyelvű művészeti és iskolai kar;
  • Szociál- és Politikatudományi Kar;

Európában az ötödik helyen szerepel a kiadványok fontossága szempontjából, a kutatás a Lausannei Egyetem kulcsfontosságú témája.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of Lausanne

A Master of Advanced Studies Nemzetközi adózás (MASIT) által felajánlott adó Policy Center, a Lausanne-i Egyetem (UNIL), Svájc célja, hogy azok számára, akik gyakorolni a ... [+]

Üdvözöljük a Master of Advanced Studies Nemzetközi adózás (MASIT)

A Tax Policy Center, egy közös kezdeményezés között a Kar Üzleti és Közgazdasági | HEC Lausanne és Jogtudományi Kar, Büntetőjogi Sciences Közigazgatási kínál a Master of Advanced Studies Nemzetközi adózás (MASIT) program. A cél a MASIT is biztosítja elsősorban a magas színvonalú oktatás adójog.

A Master of Advanced Studies Nemzetközi adózás (MASIT) kínált a University of Lausanne (UNIL), Svájc célja, hogy azok számára, akik gyakorolni adójog belül törvény vagy tanácsadó cég, bank, mint a házon belüli tanácsot a társaság vagy az adóhatóságnál.

Mivel a MASIT célja azoknak a gyakorló külföldi vagy Svájcban egyaránt kínál nemzetközi adó- és svájci adó tananyag, amelyek alkalmasak a részmunkaidőben (1,5 év), vagy teljes munkaidőben (1 év).... [-]

Svájc Lausanne
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Master of Advanced Studies in International Taxation