University Of Zurich - Faculty of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A zürichi egyetem

28 000 beiratkozott hallgatójával a Zürichi Egyetem (UZH) Svájc legnagyobb egyeteme. Az 1833-ban alapított UZH Európa első egyeteme, amelyet egy demokratikus politikai rendszer alapított; ma az UZH az egyik legelső egyetem a német ajkú világban. A hét karból álló , mintegy 100 különböző tantárgyat felölelő egyetem az alap-, a mester- és a doktori fokozat széles skáláját kínálja. programok. Emellett az UZH továbbképzési programjai kiváló tanulási lehetőségeket kínálnak.

Jogi Kar

Sokéves tapasztalatának köszönhetően az LL.M. programok biztosítják hallgatóinak a legmagasabb szintű tudományos oktatást. A jogi kar nemcsak a legkülönbözőbb szakterületeket kínálja Svájcban, hanem kiemelkedő hálózatával is kiváló a világ minden tájáról származó elismert professzorok közül, akik előadják a sok programot és tanfolyamot.sftj

LL.M. A Zürichi Egyetem nemzetközi üzleti joga

Az LL.M. A Zürichi Egyetem nemzetközi üzleti joga gyakorlattal kapcsolatos posztgraduális képzéseket kínál a legmagasabb szinten.

Gondosan megválasztott szakterületeivel az LL.M. A nemzetközi üzleti jog megfelel a globalizált üzleti világ jogi igényeinek, és:

  • Teljes munkaidőben vagy munkán alapulhat.
  • Kiváló a nagy tapasztalattal.
  • A nemzetközileg elismert oktatók kiváló hálózata jellemzi.
  • A legszélesebb körű specializációt kínálja Svájcban.
  • Nemzetközi irányultságú az Egyesült Államokba, Kínába és az EU-ba tett utazásokkal.
  • Kiváló támogatást nyújt résztvevőinek a tanulmányok során.
  • Ösztönzi a vitát és a beszédet.
  • Támogatja a hallgatók és az oktatók közötti cserét a szemináriumi szállodák intenzív hétvégéin keresztül.
  • A tanulmányi program során a résztvevők számára személyes útmutatást nyújt, és élvezheti a Zürichi Egyetem kínálatát.
  • Nyereség a Zürichi Egyetem Europa Institutjának kínálatából.

Elhelyezkedés

Svájc sok mindent kínál a kulturális sokszínűség, a nyelvek, a lenyűgöző díszletek és természetesen az emberek szempontjából. Körülbelül 8,1 millió ember él Svájcban, és az országnak négy hivatalos nyelve van: német, francia, olasz és román. Svájc gazdasági stabilitást élvezett az elmúlt évtizedekben. Annak ellenére, hogy Svájcban nincsenek természeti erőforrások, és az a tény, hogy a svájci gazdaság nagymértékben függ az exporttól, az egy főre jutó GDP magasabb, mint a legtöbb iparosodott országban.

A svájci lakosság összességében magas életszínvonallal rendelkezik, és Svájc jó hírnévnek örvend a magas színvonalú szolgáltatások terén számos ágazatban, ideértve az egészségügyet, az ipart, a tömegközlekedést, az oktatást stb. A 2015/2016-os fórum, Svájc vezeti az összesített helyezést. A „Brainforce” Svájcban is nagyra értékelődik, és ezt tükrözi Svájc vezető pozíciója az „European Innovation Union Scoreboard 2016” -on.

Zurich Uni1

Diákélet

Zürichben tanulni Svájc élénk és izgalmas kulturális fővárosában él. Sokkal több, mint egy üzleti és pénzügyi központ, Zürich „kis nagyvárosként” is ismert. Zürich ugyanis a városi élet minden előnyét és egyben vonzó kikapcsolódási lehetőségeket kínál a küszöbön, lenyűgözően gyönyörű tóval és a közeli hegyekkel.

Helyszínek

Zürich

University of Zurich - Faculty of Law

Address
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Zürich, Zürich, Svájc
Telefonszám
+41 44 634 22 36

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket