University of Deusto

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Deusto több mint 130 éves tapasztalattal rendelkező intézmény. Napjainkban több mint 12 000 diák van a különböző területein, és 2017- ben elnyerte az 1. egyetemet az oktatásban Spanyolországban .

A következő tanulmányi területeket kínálja:

 • Etika
 • Szabadidő tanulmányok
 • Mérnöki
 • Nemzetközi és interkulturális tanulmányok
 • Üzleti iskola
 • Pszichológia
 • Törvény
 • Vállalkozói szellem
 • Oktatás
 • Teológia

A University of Deusto két egyeteme Bilbaóban és San Sebastiánban található. A Baszkföld története, ipari hagyománya, vállalkozói szelleme, egyedi kultúrája, gasztronómiai és természeti környezete többek között híres.

Bilbao nemrégiben megkapta a Lee Kuan Yew Világvárosi Díjat, amely a város Nobel-díjának tekinthető átalakítási folyamatának tekinthető, amelyet világszerte építészeti referenciaként kezelnek.

A San Sebastian Európa 2016-os kulturális városává vált, és elnyerte a legjobb európai strandot, a világ hatodik helyezését.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Spanyol

Megjelenítés Law Diplomák » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Részletes program International Legal Studies

Campus Nappali 10 hetek September 2019 Spanyolország Bilbao

Nemzetközi Tanulmányok Karának Jogi Deusto hosszú múltra területén egyaránt az oktatás és a kutatás területén (Erasmus Mundus plusz európai projektek H2020). [+]

Nemzetközi Tanulmányok Karának Jogi Deusto hosszú múltra területén egyaránt az oktatás és a kutatás területén (Erasmus Mundus plusz európai projektek H2020).

Mi egy speciális program?

Ez egy speciális specializáció program, amely lehetővé szelektív mélyülő intenzív és komplex és az aktuális problémák nemzetközi jogi valóság.

résztvevő profil

Ez egy speciális specializáció program a diákok a jog területén:

A diákok Bachelor vagy Jogi diploma

Is, ezek által engedélyezett Igazgatósága Cím személyek Bachelor diploma vagy támogatott nemzetközi kapcsolatok, politológia, szociológia és a Business Administration.

tanterv

Diploma, amely 30 ECTS, két specializáció útvonalak állítják elő a választott tantárgyak kínált:... [-]


LLM

Master of Laws (LLM) a Nemzetközi Jogi Tanulmányok

Campus Nappali 1 év September 2019 Spanyolország Bilbao

A Master of Laws egy posztgraduális diploma, amely lehetővé teszi a mélyül a jog területén, adhat egy generalista vagy speciális jogi képzés. [+]

Mi a Master of Laws?

A Master of Laws egy posztgraduális diploma, amely lehetővé teszi a mélyül a jog területén, adhat egy generalista vagy speciális jogi képzés.

Abban az esetben, Master of Laws (LL.M.) a Nemzetközi Jogi Tanulmányok a University of Deusto egy mester specializáció a jogi és nemzetközi kérdésekről. A hallgató irányítani tanulási szerint érdekük kiválasztásával közül szabadon kurzusokat évente, vagy kövesse a két orientáció a program által kínált:

transznacionális törvényNemzetközi közjogHozzáférés és Felvételi követelményekLegyen birtokában egyetemi diplomát a jog területén, kapott egy külföldi egyetemen. Pályakezdő diplomások és spanyol egyetemek hozzáférést biztosít a nemzetközi program Advanced Program Nemzetközi Jogi Tanulmányok (30 kredit).Lehet értékelni a felvételi diplomások nemzetközi kapcsolatok, politológia, szociológia és a Business Administration.program... [-]

Kapcsolat

Cím Avenida de las Universidades,
2448007 Bilbao, Basque Country, Spanyolország