Hivatalos Leírás

Pyatigorsk városa

Pyatigorsk State University Dél-Oroszország festői Piedmont régiójában található, az öko-üdülőhelyen található kaukázusi ásványi gyógyfürdő területén és az észak-kaukázusi szövetségi körzet fővárosában - Pyatigorsk városában, 215 000 lakosú lakossággal és több mint 120 000 turista és nyaralóval, akik évente részt vesznek egészségügyi és üdülési létesítmények kezelésre és kikapcsolódásra. A Pyatigorsk tavaszi és enyhe télen tavasszal mérsékelt, egészséges éghajlatú, sok napsütéses, és 50 km-re fekszik a Nagy-Kaukázus-hegységtől és az Elbrus-tól, Európa legmagasabb csúcsától (5,642 m), ahol hegyi turizmus, sziklamászás és a legjobb lesiklópályák Oroszországban.

Pyatigorsk büszke gazdag történelmére és kulturális örökségére. A híres orosz írók és költők, Alexander Pushkin, Michail Lermontov, Tolsztoj Leó élt és létrehozott híres kaukázusi verseket és regényeket, amelyek az orosz irodalom kimeríthetetlen kincseit tették.

A nagyvárosi városokkal ellentétben a Pyatigorsk nagyon biztonságos környezetet, vendégszerető helyi közösséget, festői vidéket és dél-orosz éghajlatot kínál, hogy az alacsonyabb megélhetési költségek mellett ideális helyszín a jövőbeni életpálya felé való életben és tanulásban.107098_107086_333_3.jpg

Tények és számok

  • Pyatigorsk 1780-ban alakult
  • Napi 8 járat Moszkvába
  • Magasan fejlett tömegközlekedési infrastruktúra
  • Nyolc múzeum, köztük Michail Lermontov emlékhelye
  • Zenei komédia színháza
  • Két mega-bevásárlóközpont és több tucat élelmiszer-marts
  • Öt kényelmes kollégium az egyetemen
  • Az egyetemi végzettek világszerte 120 országban élnek és dolgoznak107088_Piar-sluzbaPGLU038.jpg

Egyetemi

Az egyetem a legmagasabb szintű oktatási színvonalú, innovatív tananyag és fejlett infrastruktúra, a multinacionális diákbarát környezet és a meglehetősen megfizethető áron kínált számos oktatási program között szerepel a legjobb liberális művészeti iskolák között. Az Egyetem nyolc intézménye és felsőoktatási intézménye több mint 4 600 hallgatót tanít Oroszországból és 32 külföldi országból, akik a BA, a szakember, a MA és a Ph.D. Fokozatok, beleértve az e-learning programokat is. A teljes munkaidős programok egyedisége az, hogy 2 alkalmazott idegen nyelven kombinálva tanítják őket.

2015-ben Pyatigorsk State University elnyerte az Orosz Föderáció elnöke által a magasan képzett szakemberek képzésében elért eredményeket.

Mivel az orosz nyelv a tanítás fő nyelve, ezért a nem oroszul beszélő hallgatók szívesen vesznek egy egyéves előkészítő orosz nyelvtanfolyamot, melyet ezután beiratkoznak a kiválasztott főre és szakmára. A legalább B1 szintű orosz nyelvtudással rendelkező nemzetközi diákok közvetlenül jelentkezhetnek a kiválasztott teljes munkaidős programra vagy az e-learning opcionális programokra, amelyek lehetőséget adnak a második fokozat megszerzésére a hazai intézményben szerzett tanfolyam mellett.

A nemzetközi hallgatók egészséges életmódot és lehetőségeket kínálnak a könyvtár, a számítógépes laborok, a sportlétesítmények, a diákklubok, a társadalmi élet és a kulturális események szabadon való részvételére. A teljesen felszerelt egyetemi kollégiumi szállások rendelkezésre állnak, valamint számos egyetemi kávézó található.107095_107083_IMO.-Vruchenie-diplomov.-Iyun-2018-god.-170.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Orosz

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

Pyatigorsk State University

A program célja, hogy a hallgatók szakmai jogi tanulmányokat nyújtsanak, ideértve az elméleti ismereteket, valamint a gyakorlati ismereteket a joggyakorlat területén, ame ... [+]

A program célja, hogy a hallgatók szakmai jogi tanulmányokat nyújtsanak, ideértve az elméleti ismereteket, valamint a gyakorlati ismereteket a joggyakorlat területén, amelynek célja, hogy képzett ügyvédek, ügyészek és közjegyző tisztségviselők, bírósági és bűnüldözési tisztviselők, büntetőjogi tisztviselők képzésére alkalmas szakembereket képezzen laboratóriumok, biztosítótársaságok, bevándorlási és állampolgári részlegek stb.

A felsorolt program egyéb szakterületei között szerepel az Államtan és a jog, a római jog, a bírósági eljárások és feljegyzések, a bírósági hivatali munka, a nemzetközi magán- és büntetőjog, a külföldi alkotmányjog, a kriminológia, a bűnügyi hírszerzés és a felügyeleti műveletek, az emberi jogok védelme. stb.... [-]

Oroszország Pyatigorsk
Szeptember 2019
Orosz
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
9 Kalinin Avenue
357532 Pyatigorsk, Stavropol Krai, Oroszország