UNICRI United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi UNICRI?

UNICRI egy ENSZ-szervezet alakult 1967-ben, hogy támogassa országban világszerte bűncselekmények megelőzésére és megkönnyíti a büntető igazságszolgáltatás.

Crime közös érdeke mind a kormányok és a polgárok szerte a világon. Mivel a bűnözés egyre inkább nemzetközivé, bűnözés új formái jelennek meg, és a szervezett bűnözés terjed, nemzeti válaszok és a nemzetközi együttműködésre van szükség a következő területeken bűnmegelőzés és a büntető igazságszolgáltatás. UNICRI támogatja a kormányok és a nemzetközi közösség egészének kezelésében fenyegető bűncselekményekről, a társadalmi béke, a fejlődés és a politikai stabilitás. UNICRI feladata, hogy segítse a kormányközi, kormányzati és nem-kormányzati szervezetek kialakítása és végrehajtása a jobb politikák terén a bűnmegelőzés és a büntető igazságszolgáltatás. UNICRI 's céljai:

előre megértéséhez bűnözéssel kapcsolatos problémák; hogy elősegítse az igazságos és hatékony büntető igazságszolgáltatási rendszerek; hogy támogassa a vonatkozó nemzetközi jogi eszközök és más szabványok; hogy megkönnyítsék a nemzetközi bűnüldözési együttműködés és jogsegély.

UNICRI szabályozza a kuratórium álló kiemelkedő szakértőit. A személyzet széles skáláját ölelik fel a szakértelmet kezelése kutatás, a képzés, műszaki együttműködés és dokumentációt, és támogatja a magasan képzett tanácsadók szerint kiválasztott projekt követelményeinek.

Milyen UNICRI jelent

UNICRI programok célja, hogy ösztönözzék a nemzeti önállóságot és az intézményi képességek. Ebből a célból, UNICRI biztosít egy-stop létesítmény kínál magas szintű szakértelemmel a bűnmegelőzés és a büntető igazságszolgáltatás problémáit. Technikai együttműködés növeli a használata cselekvés-orientált kutatás, hogy segítse a megfogalmazása a hatékonyabb politikák és konkrét intervenciós programok. Intézményi és on-the-job szakosodott személyzet kiképzését szerves részét képezik a UNICRI tevékenységek.

Cselekvési területek

A több mint 40 éves tapasztalattal, UNICRI építette a munkaprogramok és működését annak érdekében, hogy mindig szükségleteire reagálni a nemzetközi közösség.

UNICRI a programok középpontjában a különböző területeken azzal a céllal, létrehozása és tesztelése az új, holisztikus megközelítés bűncselekmények megelőzésére és támogatja az igazságosság és a fejlődés. UNICRI játszik vezető szerepet a külön fülkékben, és támogatja a más nemzetközi szervezetek a szakosodott és magasabb szintű szolgáltatásokat. Az intézet jelenlegi prioritásai a következők:

Vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris kockázatok mérséklése; Cyber-bűncselekmények; Tiltott kereskedelme nemesfém; Környezetvédelmi crimess; Urban Biztonság; Security főbb rendezvények ideje alatt; A terrorizmus elleni küzdelem; A nemek közötti kérdések kábítószerrel való visszaélés és a kezelés; A családon belüli erőszak; A veszélyeztetett lakosság és az áldozatok; Fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási; Nemzetközi Büntetőjogi.

Kik vagyunk?

UNICRI hozta létre a Gazdasági és Szociális Tanács (ECOSOC) következő határozatot 1086, amely sürgette tágulási ENSZ tevékenysége a bűnmegelőzés és a büntető igazságszolgáltatás. Az intézet autonóm intézmény, az ENSZ, és jelenleg uralja az alapokmány elfogadott ECOSOC Resolution No.1989/56 24 1989. UNICRI keretein belül működik az ENSZ Bűnmegelőzési és Büntető Igazságszolgáltatási Program Network. Az intézet végez cselekvés-orientált kutatás és képzés, és megvalósítja a műszaki együttműködési programok. Célja, hogy segítse a kormányok és a nemzetközi közösség egészének kezelésében fenyegető bűncselekményekről, a társadalmi béke, a fejlődés és a politikai stabilitás és a fejlődését előmozdító igazságos és hatékony büntető igazságszolgáltatási rendszerek.

UNICRI támogatja kialakításában és végrehajtásában a jobb politikák terén a bűnmegelőzés és a büntető igazságszolgáltatás, a támogatása a nemzeti önállóságot, és a fejlesztés az intézményi kapacitások. Az intézet azon dolgozik, hogy előre megértéséhez bűnözéssel kapcsolatos problémák, támogatja a tiszteletben tartása a nemzetközi eszközök és normák. Megkönnyíti cseréje és tájékoztatás, az együttműködés a nemzetközi bűnüldözési és igazságügyi segítséget.

UNICRI struktúrák tevékenységét, hogy megfeleljen a meghatározott tagállamok igényeinek. A program tevékenységei adódó prioritások az ENSZ éves bűnmegelőzés és a büntető igazságszolgáltatás Bizottságnak. Az intézet jelenlegi prioritásai közé tartozik, többek között, kapcsolódó tevékenységek a szervezett bűnözés, az igazságügyi reform, a nemzetközi büntetőjog, a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás, a biztonság és a terrorizmus elleni küzdelem, jelentős esemény a biztonság, a városi biztonság, a korrupció, az áldozatvédelem, családon belüli erőszak, a hamisítás, a számítógépes bűnözés, elleni bűncselekmények a környezet, és a nemek közötti egyenlőség terén a kábítószerrel való visszaélés.

Az Intézet irányítja a kuratórium álló kiemelkedő szakértőit ​​a különböző országokban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés LLM » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

Master Of Laws (LL.M.) A Nemzetközi Bűnözés és A Jog érvényesülésén

Campus Nappali 1 év November 2018 Olaszország Turin

A Master of Laws (LL.M.) a bűnözés és a jog kifejezetten a fiatal szakemberek és diplomások számára, szakosodni területén a komparatív büntetőjog, a humanitárius jog, az emberi jogok, a határokon átnyúló bűnözés és az átmeneti igazságszolgáltatás. [+]

LLM áttekintése

A Master of Laws (LL.M.) a bűnözés és a jog kifejezetten a fiatal szakemberek és diplomások számára, szakosodni területén a komparatív büntetőjog, a humanitárius jog, az emberi jogok, a határokon átnyúló bűnözés és az átmeneti igazságszolgáltatás.

Attól függően, hogy az egyes tanulók hátterét, és érdeke, a program ideális pályára a jogi és politikai szektor mind a nemzeti, mind nemzetközi szinten, valamint a további tudományos vizsgálatok.

Kombinációja révén előadások, szemináriumok és gyakorlati feladatokat kiválasztott diákok szert:

mélyreható ismeretek elméleti és gyakorlati szempontokat kapcsolatos nyomozás és elbírálása a nemzetközi bűncselekmények és az emberi jogok megsértése; teljes megértése működésének nemzetközi törvényszékek, speciális és hibrid bíróságok és az örökölt nemzeti bíróságok ismerete elvének jogállamiság és alapos ismerete interdiszciplináris folyamatokat és mechanizmusokat kapcsolódó átmeneti igazságszolgáltatás és az igazságszolgáltatás reformja a konfliktus utáni helyzetek és országok átmenetek; egyedülálló betekintést a szakpolitikák és eszközök az ENSZ és más nemzetközi szervezetek, valamint nemzeti szervek megelőzése, vizsgálata, ellenőrzése és büntetése nemzetközi bűncselekmények, mint a korrupció, a hamisítás, a környezeti bűnözés, embercsempészet tekintetében, a terrorizmus és az emberkereskedelem . ... [-]

Videók

UNICRI at a glance