BAU International Academy of Rome

Bevezetés

Hivatalos Leírás

International Academy of Rome tagja az BAU Global Education Network, Az egyik legnagyobb nemzetközi csoportok vezető oktatási intézmények világában. Nál nél BAU IAR Célunk, hogy egyedülálló oktatási és szakmai lehetőségeket, hogy a diákok a globális hálózat és az uniós polgárok érdekelt, hogy folytassák tanulmányaikat, és pályára a legtöbb feltörekvő piacok a 21. század piacon. A programok célja a vezetők, művészek, tervezők, vállalkozók és szakemberek bármely szektor képes egyesíteni a vezetési ismeretek és önindító hozzáállást a szenvedély az innováció és a mobilitás határon túli. -On BAU IAR megtudhatja, hogy az üzleti lényegében egy művészeti forma, és hogy a kreativitás, az innováció és a nemzetközivé tenni a Olaszországban készült egy prémium márka világszerte. A kapu az Orient Rómában a Piazza Venezia. Nál nél BAU International Academy of Rome megtudhatja, és a tapasztalat az oka annak, hogy az olasz áruk elismert ikonok a stílus, a kreativitás és az innováció világszerte, és hogyan növeli a karrier-és szakmai életben, kihasználva a hírnév és a lehetséges az Made in Italy.

TAGJA BAU GLOBAL

BAU International Academy of Rome tagja globális hálózat vezető felsőoktatási intézmények.

MADE IN ITALY OKTATÁS

Tanulmány mélyreható kritikus sikertényezők és a kulcs a versenyszférában a Made in Italy.

tapasztalati tanulás

A vállalati látogatások, találkozók, Creative Labs, hogy maximalizálja a karrier lehetőségeket a feltörekvő piacokon.

nemzetközi osztályok

Vegye fel a kapcsolatot a diákok szerte a világon, és merüljön el a multikulturális környezetben.

A csapat EXCELLENCE

A szakértők a kiválasztott területeken: professzorok, vezetők, tudósok, tanácsadók állami és magán intézmények és cégek.

Európai kreditátviteli

Egy ajánlat alapján az előírásoknak az európai bolognai megállapodás és a kredit rendszer.

Tanulás és Rómában élő

Tanulás Róma ad az egyedülálló lehetőséget, hogy felfedezzék a vezető kulturális, politikai és vallási központja a nyugati civilizáció, bölcsője ezeréves kulturális hagyományok. A tapasztalat az élet a városban, amely értékes leckéket vállalkozások és az innováció teljes régészeti és művészeti kincsek központjában a divat, luxus és kivitelezés: a város, ahol az új mindig jön a szennyeződés a régi.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law Oklevelek » Megjelenítés Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Competition Law Certificate

Campus Nappali 10 napok October 2019 Olaszország Rome

[+]

Tervezett tanulási eredmények

Számú törvény 192/1998 [-]

Direct & Cross Examination in Legal Practice Certificate

Campus Nappali 10 napok October 2019 Olaszország Rome

[+]

A kritikus sikertényezők, hogy sikerül ezt a szaktudást, amely elengedhetetlen bármilyen vitarendezési

[-]

Environmental Law Certificate

Campus Nappali 10 napok October 2019 Olaszország Rome

[+]

Olaszországi villamosenergia-gáz- és vízügyi szabályozó hatóság [-]

Szellemi tulajdonra vonatkozó igazolás

Campus Nappali 10 napok October 2019 Olaszország Rome

Ez persze lehet akár kínálnak 6 hét során 3 hónap, 10 órán heti 15hrs utolsó hetében kell elvégezni BAU International berlini BAU International University Washington DC vagy BAU Bahcesehir University Isztambulban a teljes összeg 6 kredit; vagy koncentrálódik 30 óra 10 nap alatt a teljes merítés szellemi tulajdonjogok teljes összege 4 kredit, hogy össze lehet akár Versenyjogi vagy jogi angol. [+]

Ez persze lehet akár kínálnak 6 hét során 3 hónap, 10 órán heti 15hrs utolsó hetében kell elvégezni BAU International berlini BAU International University Washington DC vagy BAU Bahcesehir University Isztambulban a teljes összeg 6 kredit; vagy koncentrálódik 30 óra 10 nap alatt a teljes merítés szellemi tulajdonjogok teljes összege 4 kredit, hogy össze lehet akár Versenyjogi vagy jogi angol.

Tervezett tanulási eredmények

A sikeres befejezése ezt az utat, a résztvevők képesek lesznek:

Közötti különbség megértéséhez a szabadalmak, védjegyek és szerzői jogok és a fundamentumok védelme, vásárolni és eladni ötletek és szellemi tulajdon Határozza meg a további kérdés, hogy az új technológiák terén felvetett szellemi alkotások joga, a gyakorlati alkalmazások speciális ágazatokban (például a zene, szórakozás, mozi) Megérteni az elveket a szabadalom, védjegy és szerzői jog regisztrációs és kiaknázása a globális piacon, a nyitott innováció, figyelembe véve az etikai korlátok, akadályok és rendelkezések által előírt speciális piacok, esettanulmányokon keresztül középpontjában az újonnan felemelkedő gazdaságok Legyen képes felmérni, hogy mi lehet és nem lehet védeni, és milyen jogok tulajdonosa nem, és nem kapjuk Legyen képes kritikusan elemezni az üzleti modellek által generált új gazdaság a tárgyi eszközök Tanulási és tanítási stratégiák ... [-]

Videók

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture