Westminster Kingsway College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Westminster Kingsway College az egyik legnagyobb oktatási szolgáltató London központjában, és büszkélkedhet oktatási központok a főváros, amelyek széles skáláját kínálja a tanfolyamok, beleértve az angol nyelvet, Pathway az egyetemi kurzusok és egyetemi kurzusok.

Minden évben a Westminster Kingsway College üdvözli a nemzetközi diákokat a világ minden tájáról . Kozmopolitan Főiskola közösségünk több mint 60 nemzetet foglal magában, amelyek 54 különböző nyelvet beszélnek . Üdvözöljük az összes olyan nemzetiségű diákot, akik vagy az Egyesült Királyságban telepedtek le vagy Londonba utaztak, hogy tanulmányozzanak velünk. Tanulhatsz a diákok mellett a világ minden tájáról, és a velünk kapcsolatos tapasztalatok nagyban gazdagodnak e sokszínűséggel. A kollégium széles skálájú kurzusokat kínál az egyetemre való haladás lehetőségeivel. Kiváló hírnévnek örvendünk a vendéglátóiparban, és kiemelkedő alumíniumaink közé tartozik a TV-szakács Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

A Westminster Kingsway College által kínált összes kurzust úgy tervezték, hogy segítsen Önnek abban, hogy a legtöbbet kihozza az Ön oktatási tapasztalatából. Számos kurzust kínálunk olyan nemzetközi hallgatóknak, akik szakmai készségeket fejlesztenek vagy tudományos végzettséget szereznek.

A Westminster Kingsway College a British Council által akkreditált angol nyelvtanulásért, és tagja az angol UK-nak. A Westminster Kingsway College angol nyelvtudását EL Gazette, az angol nyelv és a nemzetközi oktatás újságcíme is elismerte, a British Council legutóbbi felmérése alapján.

A Westminster Kingsway College szakosított kurzusa a következőket tartalmazza:

 • Nemzetközi angol nyelvtanfolyamok
 • Nemzetközi vendéglátás diplomák kulináris
 • Szakmai tanfolyamok a kreatív iparágakban
 • Egyetemi diploma az üzleti és kulináris művészetekben

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Miért tanuljon velünk?

A Westminster Kingsway College-ban való tanulmányozás mellett nagy lépést tesz egy izgalmas és sikeres jövő megteremtésében, miközben a világ egyik legizgalmasabb és legélénkebb városában tanul. Utazás Londonba, Anglia, és ugyanazon az utcán járhat, mint a királyok, királynék, hercegek és hercegnők, akiket a történelemosztályban tanulmányoztak, olvastam az újságokban és látták a tévében. A londoni szemtől, a nemzeti galériától és a londoni toronytól, akár történelmet, akár modern művészt szeretne, megtalálja itt az izgalmas városban. Gyönyörű parkjainkon és kertjében járhat, látogasson el világszínvonalú múzeumokba és galériákba, és ápolja a kultúrát, képzőművészetet és színházat. Ön is képes lesz arra, hogy látogasson el a közeli helyeken, mint például a Brighton partvidék, Kent kertjei, Stratford-upon-Avon Shakespeare szülőhelye és a Windsor kastély híres királyi rezidenciája. A város szívében található a Westminster Kingsway Főiskola a fő közlekedési csomópontok közelében, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy európai szomszédainkba utazhasson.

Miért Westminster Kingsway College

A Westminster Kingsway College nemzetközi hallgatói széles körű kurzusokat vehetnek igénybe egy barátságos és professzionális környezetben, hogy a legjobb tanulási élményt nyújtsák Önnek.

A Főiskola felajánlja:

 • Első osztályú tanítás olyan oktatókból és oktatókból, akik a kiválasztott iparágban dolgoztak, és kifejlesztették a tanítási készségüket, hogy segítsenek megtanulni és a legtöbbet kihozni a kiválasztott szakterületről
 • Oktatók és támogató tisztviselők, akik a tanulmányaik során támogatják Önt
 • Progresszus az egyetemek széles skálájához, beleértve a Russell Csoport egyetemeket
 • Kitűnő eredményeket nyújt a hallgatóknak, akik elkötelezték tanulmányaikat és olyan költséghatékony kurzusokat, amelyek ár-érték arányt nyújtanak Önnek
 • Első osztályú létesítmények és erőforrások minden kollégiumi központunkban, ingyenes internet-hozzáféréssel és tagságunkat tanuló központjainkkal. A tanulási központokat kifejezetten az angol nyelvektől eltérő nyelvű beszélők számára tervezték, biztosítva ezzel, hogy minden nemzetközi hallgató teljes mértékben kihasználhassa a létesítményeket.
 • Kiváló elhelyezkedés a központi vonat és a csomópontok közelében London központjában
 • Egy nemzetközi csapat és a hallgatói csapat támogatást és tanácsot nyújt a tanulmányai során
 • Esély, hogy részt vegyen a nemzeti versenyeken és rendezvényeken, amíg tanulmányoz a Westminster Kingsway College-ban
 • Biztonságos és kényelmes tanulókörnyezet, amely segít Önnek maximalizálni minden lehetőséget a személyes célok eléréséhez.

Nemzetközi irodai támogatás

A nemzetközi tisztviselő az első kapcsolattartó pont a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek a Westminster Kingsway College-ban való tanulmányozásra. A Westminster Kingsway College nemzetközi diákjainak széles körű kiegészítő támogatást tud nyújtani a tanfolyam előrehaladásával és pénzügyi tanácsadással kapcsolatos tanácsadáshoz. Segítünk továbbá a nemzetközi diákoknak, hogy szállásokat találjanak speciális szállásszolgáltatókon keresztül.

Vízum

A Westminster Kingsway College Tier 4 szponzor. Szakképzett munkatársaink segítenek Önnek a Tier 4 vízum- és rövid távú tanulmányi vízumkérelmezési folyamatban.

Helyszínek

London

Address
Victoria Centre, Vincent Square
SW1P 2PD London, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: