Read the Official Description

A világ bármely pontján értékes University of London minősítést szerezhet.

1858-ban lett a világ legrégebbi távoli és rugalmas tanulója, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy első osztályú oktatásban részesüljenek hazájukban. Mi továbbra is globális vezető a távolsági és rugalmas tanulmány, több mint 50.000 diák 180 országban.

Csatlakozzon a világosztályhoz

Világszerte elismert hírnevünket 18 tagintézményünk és kilenc speciális kutatóintézet támogatja. Ezek közé tartoznak a világ legmagasabb rangú egyetemei, köztük a University College London, a King's College London és a London School of Economics and Political Science.

Ezek az intézmények biztosítják a tanfolyamok tudományos vezetését, biztosítva ezzel, hogy a képesítéseket az egyetemek, a munkaadók és az egyes szakmai és törvényes testületek értékelik és ismerjék el.

A sikere az akadémiai kiválóság és integritás nyomon követésére épül. Tagintézményeink jó hírnevének és minőségbiztosítási folyamatainknak köszönhetően a University of London minősítése ugyanolyan magas színvonalú, bárhol is tanul.

Távolság, online és rugalmas tanulás

Ha szeretné fejleszteni vagy megváltoztatni a karrierjét, vagy folytatni egy olyan témát, amely inspirálja Önt, kínálhatunk:

·rugalmasság

· Tanulmányi anyagok

· Tanulás támogatása

· A megfelelő képesítések.

Lehetséges, hogy beiratkozhat egy helyi tanítási központba, amelyet jóváhagyott a kiválasztott tanfolyam támogatására.

Tanuljon olyan ütemben, amely megfelel neked

Nem kell az életedet tartani, hogy velünk tanulhasson. Rugalmas tanulmányi időszakaink - teljes munkaidős vagy részmunkaidőben - lehetővé teszik, hogy tanulmányait a családja és a munkakörülmények között illessze be.

Tanuljon bárhol is

Ha munkahelyre utazik vagy tengerentúli terveket tervez, ne aggódjon - a tanulmányait magával viheti. A vizsgahelyeket a világ különböző vizsgálóközpontjaiban is el lehet végezni.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

University of London (LLB)

A világszínvonalú LLB nemzetközi színvonalú. Ez volt az első lépés a több ezer gyakorló ügyvédek szerte a világon. ... [+]

A világszínvonalú LLB nemzetközi színvonalú. Ez volt az első lépés a több ezer gyakorló ügyvédek szerte a világon.

Tanfolyam szerkezete és moduljai

Az LLB útvonalakra van osztva. Az Ön választása számos tényezőtől függ:

Szeretne tanulmányozni egy kvalifikációs jogi fokozatot (ahol a modulok többségét előre beállították) vagy egy nem-képzettségi fokozatot (amely több választást tesz lehetővé)?Van olyan diploma, amely lehetővé teszi, hogy jogosult legyen a Graduate Entry programra? (A 9. kísérlet befejezéséhez a szokásos 12. helyett)

Szabványos belépési útvonal - Minősítő jogi fokozat (LLB)

Szabványos beutazási útvonal - Nem minősülő jogtudomány (LLB)... [-]

Egyesült Királyság UK Online
November 2019
3 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul