University of Birmingham - College of Arts and Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Művészeti Főiskola és a Jogtudományi Egyetemek élénk nemzetközi közösség, amely több mint 1500 posztgraduális hallgatóból áll. Előnyösek a kiváló kutatási források és egy támogató környezet, amely lehetővé teszi a kutatás virágzását. Az Edgbaston fő campusának Művészetek épületében található egyetemi és operatív személyzetünk csapata készen áll, hogy bármikor támogatást és tanácsot kínáljon.

Főiskolaként olyan felsőbb osztályú létesítményeink vannak, amelyek ösztönzik a tudományágak és a kutatási területek közötti interakciót, így a hasonló gondolkodású emberek körébe tartoznak, és ösztönzést, támogatást és kihívásokat jelentenek a sikerhez.

A Birminghami Egyetem

Birmingham folyamatosan fejlődik és fejlődik a vágya, hogy vezető globális egyetemessé váljon. Ezt a megnövekedett kutatási teljesítmény és elérésünk révén érjük el; kivételes hallgatói tapasztalatunk megkülönböztető képességét; akadémiai portfoliónk szélessége és mélysége; méretünket és globális hálózatainkat.

Birmingham városa

Birmingham már nem átalakul; átalakul. A központ egész területén található független éttermekkel, üzletekkel és bárokkal, valamint a város környékén található népszerű kerületekkel ez az új és élénk Birmingham a helyi piacok, ipari örökségünk ikonikus épületei és kortárs építészet, például az új Birminghami Könyvtár között fészkel.

Az új bárok és üzletek gyakran nyitottak, mivel a város továbbra is fiatalos és egyedi identitása épül. Annyi sokszínűség és történelem van Birminghamben, hogy az üzletek, ételek és helyszínek tükrözik ezt. A régi ikonok, például a Custard Factory alternatív üzletekkel és bárokkal találkoznak, csak egy rövid sétára a híres Birmingham nagykereskedelmi hal- és rongypiacoktól, amelyek mindegyike az új Grand Central vasútállomás és a bevásárlóközpont közelében fekszik.

Birmingham Jogi Iskola

A Birmingham Jogi Iskola majdnem egy évszázada élen jár a jogi oktatás és kutatás területén. Ma továbbra is innovatív, kihívást jelentő és kutatásvezérelt oktatást kínálunk hallgatóink számára.

A Birmingham LLM egy évre (teljes munkaidőben) vagy két évre (részmunkaidőben) kerül sor, és hat szakos modul tanulmányozását és egy értekezés alapját képezi. A pályázóknak jó jogi diplomával vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük.

A Birmingham LLM lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy általános útvonalat kövessenek, teljes rugalmassággal a modulválasztásban, vagy kövessék az egyik szakemberünk Pathways . A Birmingham LLM-be jelentkezéskor a hallgatóknak nem kell eldönteniük, hogy ebben a szakaszban szakosodni kívánnak-e, mivel a Pathway specialitásokról a diákok indulása után dönthetnek.

A Shakespeare Intézet

A Stratford-upon-Avonban található Shakespeare Intézet 1951-es alapítása óta a nemzetközi Shakespeare-ösztöndíj jele.

A Shakespeare Institute hallgatói részesülnek az RSC-vel folytatott izgalmas együttműködésünkből, amely szerint az Egyetem a Másik Hely alapító partnerévé vált. A Másik hely az RSC kreatív központja a próba, a képzés, a tanulás és a kutatás számára. Diákjaink most hozzáférhetnek a kreatív és oktatási terekhez a Másik helyen, valamint az RSC művészek és szakemberek szakértelmére.

Helyszínek

Birmingham

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket