Hivatalos Leírás

Nyereség értékes képesítést bárhol a világon

Bármi legyen is a helyét, akkor nyerhetsz értékes képesítést, a University of London tanulmányozásával a University of London International programok.

A University of London International Academy együttműködik 11. főiskolák a University of London, hogy rugalmas és távoktatási programok világszerte.

"Találkozni hasonló gondolkodású egyének, a munka révén kérdéseket közösen, bővülő horizontok, építési törekvések és álmok - ez megfizethetetlen." Olga Zhukova MBA hallgató - University of London International programok - beszél a MBA Plenáris.

Világelsők a távoktatás

Megalakulása óta 1858-ben a University of London International programok gazdagította az életét több ezer diák szerte a világon. Ez lett a világ egyik vezető távolság és rugalmas tanulmányi, több mint 54.000 diák több mint 180 országában.

Formálja a világot

Volt diákok és öregdiákok segített formálni a világot. Nem csak ők leküzdeni sok személyes akadályok tanulni, de ők is nyertek Nobel-díjat, kormányzott országok és írásbeli nagy irodalmi művek.

A program tetszik

Akár egy egyetemi, vagy szakmai keresnek, hogy a karrierje a következő szintre, a University of London International programok egy programot, hogy tetszik.

Lehet választani több mint 100 fok, oklevelek, bizonyítványok és az egyes modulok alapképzésben vagy posztgraduális szinten. Ha keres változtatni karrier, a rugalmas tanulási módszerek jelenti azt, hogy fokozza a készségek anélkül, hogy akár a jelenlegi munkáját.

Távolság, az online és a rugalmas tanulási

Ha azt szeretnénk, hogy szert képesítést, amely segít fejleszteni vagy módosítani a karrierjét, vagy ha még érdekel részletezném a téma, hogy inspirál téged is kínálunk:

A rugalmasság tananyagok a tanulás támogatása és a képesítések.

Tanulmányozza olyan ütemben, hogy Önnek

Nem kell tenni az életed tartásba tanulni. Rugalmas tanulmányi időszakra - a lehetőségek teljes munkaidős vagy részmunkaidős tanulmány - lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a tanulmány körül a családi és munkahelyi kötelezettségek.

Tanulmányozzák, bárhol is van

Ha utazik, a munka vagy tervezi, hogy mozogni tengerentúlon, ne aggódj - akkor vegye be tanulmányait veled köszönhetően az online tanulási környezet. Üljön le vizsgák vizsgaközpontok a világ.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of London LLM

Nyereség egy tekintélyes University of London LLM távoktatás A LLM (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát, összehasonlítható egy MBA üzl ... [+]

Nyereség egy tekintélyes University of London LLM távoktatás

A LLM (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát, összehasonlítható egy MBA üzleti és menedzsment.

Értékes kapcsolatos jogi és nem jogi szakemberek

A értékes minősítést kapcsolatos jogi és nem jogi szakemberek, a University of London International programok LLM, tanulmányozta a távoktatás, kínál széles körű és rugalmas, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabott a mesterképzés hogy megfeleljen a személyes és a szakmai érdekek, és nem kell feltétlenül szakosodott egyik jogterületet.

Ez LLM távoktatás keretében kínálja az egyik legszélesebb választási modulok a globális piacon, többek között: Kereskedelmi és társasági jog [LLM szakirányú kereskedelmi és társasági jog természetesen oldalon] International Business Law [LLM a szakirányú International Business Law természetesen oldalon] Human Rights Law [LLM a szakirányú Human Rights Law természetesen oldalon] Nemzetközi vitarendezés [szakirány bontásban: Nemzetközi vitarendezés] Nemzetközi közjog [szakirány bontásban: a nemzetközi közjogi] Maritime Law [szakirány bontásban: Maritime Law] Bank- és pénzügyi törvény [szakirány bontásban: Banki és pénzügyi törvény] Hozzáférés és választék ... [-]
Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul