University of London LLM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Értékesített képesítést kaphat a világ bármely pontjáról

Bármi legyen is a helyed, a londoni Egyetem értékelt képzettségét megszerzi a Londoni Egyetem Nemzetközi Programjain való tanulással.

A londoni Egyetem Nemzetközi Akadémiája együttműködik a londoni Egyetem 11 főiskolájával, hogy rugalmas és távoktatási programokat kínáljon világszerte.

„A hasonló gondolkodású egyénekkel való találkozás, a problémák együttes kezelése, a látókörünk bővítése, törekvések és álmok építése - ez felbecsülhetetlen.” Olga Zhukova MBA hallgató - a Londoni Egyetem Nemzetközi Programjai - beszél az MBA plenáris ülésről.

A távoktatás globális vezetői

Az 1858-as megalakulása óta a londoni egyetem nemzetközi programjai világszerte több ezer diák életét gazdagították. Globális vezető szerepet tölt be a távoktatásban és a rugalmas tanulmányokban, több mint 54 000 hallgatóval több mint 180 országban.

Alakítsa meg a világot

A korábbi diákok és az öregdiák segítettek a világ alakításában. Nemcsak számos személyes akadályt szereztek meg a tanulmányozásban, hanem Nobel-díjakat, szabályozott országokat és írott nagy irodalmi alkotásokat is nyertek.

Egy program az Ön számára

Akár egy egyetemi, akár egy professzionális, aki a következő szintre kívánja karrierjét venni, a londoni egyetem nemzetközi programjainak megfelelő programja van.

Az egyetemi vagy posztgraduális szinten több mint 100 fok, diplomák, bizonyítványok és egyéni modulok közül választhat. Ha karrierjét megváltoztatja, rugalmas tanulási módszereink azt jelentik, hogy növelheted a készségeidet anélkül, hogy feladnád a jelenlegi munkádat.

Távolság, online és rugalmas tanulás

Ha olyan képesítést szeretne szerezni, amely segít karrierjének fejlesztésében vagy megváltoztatásában, vagy ha érdekel egy olyan témában, amely inspirálja Önt, ajánljuk:

  • a rugalmasság
  • tananyagok
  • tanulási támogatás
  • és a képesítések.

Tanuljon olyan ütemben, amely megfelel neked

Nem kell megtartania az életét a tanuláshoz. Rugalmas tanulási időszakaink - a teljes munkaidős vagy részmunkaidős tanulmányok lehetőségeivel - lehetővé teszik, hogy tanulmányait a családi és munkahelyi kötelezettségvállalásaihoz igazítsa.

Tanuljon bárhol is

Ha utazni szeretne, vagy tervezi, hogy külföldre költözik, ne aggódjon - online tanulási környezetünknek köszönhetően, tanulmányait magával viheti. A vizsgákat a vizsgaközpontokban is beállíthatja világszerte.

Helyszínek

London

University of London

Address
Student Advice Centre
University of London
Stewart House
32 Russell Square
London
WC1B 5DN

London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7862 8000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket