Hivatalos Leírás

Értékesített képesítést kaphat a világ bármely pontjáról

Bármi legyen is a helyed, a londoni Egyetem értékelt képzettségét megszerzi a Londoni Egyetem Nemzetközi Programjain való tanulással.

A londoni Egyetem Nemzetközi Akadémiája együttműködik a londoni Egyetem 11 főiskolájával, hogy rugalmas és távoktatási programokat kínáljon világszerte.

„A hasonló gondolkodású egyénekkel való találkozás, a problémák együttes kezelése, a látókörünk bővítése, törekvések és álmok építése - ez felbecsülhetetlen.” Olga Zhukova MBA hallgató - a Londoni Egyetem Nemzetközi Programjai - beszél az MBA plenáris ülésről.

A távoktatás globális vezetői

Az 1858-as megalakulása óta a londoni egyetem nemzetközi programjai világszerte több ezer diák életét gazdagították. Globális vezető szerepet tölt be a távoktatásban és a rugalmas tanulmányokban, több mint 54 000 hallgatóval több mint 180 országban.

Alakítsa meg a világot

A korábbi diákok és az öregdiák segítettek a világ alakításában. Nemcsak számos személyes akadályt szereztek meg a tanulmányozásban, hanem Nobel-díjakat, szabályozott országokat és írott nagy irodalmi alkotásokat is nyertek.

Egy program az Ön számára

Akár egy egyetemi, akár egy professzionális, aki a következő szintre kívánja karrierjét venni, a londoni egyetem nemzetközi programjainak megfelelő programja van.

Az egyetemi vagy posztgraduális szinten több mint 100 fok, diplomák, bizonyítványok és egyéni modulok közül választhat. Ha karrierjét megváltoztatja, rugalmas tanulási módszereink azt jelentik, hogy növelheted a készségeidet anélkül, hogy feladnád a jelenlegi munkádat.

Távolság, online és rugalmas tanulás

Ha olyan képesítést szeretne szerezni, amely segít karrierjének fejlesztésében vagy megváltoztatásában, vagy ha érdekel egy olyan témában, amely inspirálja Önt, ajánljuk:

  • a rugalmasság
  • tananyagok
  • tanulási támogatás
  • és a képesítések.

Tanuljon olyan ütemben, amely megfelel neked

Nem kell megtartania az életét a tanuláshoz. Rugalmas tanulási időszakaink - a teljes munkaidős vagy részmunkaidős tanulmányok lehetőségeivel - lehetővé teszik, hogy tanulmányait a családi és munkahelyi kötelezettségvállalásaihoz igazítsa.

Tanuljon bárhol is

Ha utazni szeretne, vagy tervezi, hogy külföldre költözik, ne aggódjon - online tanulási környezetünknek köszönhetően, tanulmányait magával viheti. A vizsgákat a vizsgaközpontokban is beállíthatja világszerte.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of London LLM

Nyereség egy tekintélyes University of London LLM távoktatás A LLM (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát, összehasonlítható egy MBA üzl ... [+]

Nyereség egy tekintélyes University of London LLM távoktatás

A LLM (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát, összehasonlítható egy MBA üzleti és menedzsment.

Értékes kapcsolatos jogi és nem jogi szakemberek

A értékes minősítést kapcsolatos jogi és nem jogi szakemberek, a University of London International programok LLM, tanulmányozta a távoktatás, kínál széles körű és rugalmas, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabott a mesterképzés hogy megfeleljen a személyes és a szakmai érdekek, és nem kell feltétlenül szakosodott egyik jogterületet.

Ez LLM távoktatás keretében kínálja az egyik legszélesebb választási modulok a globális piacon, többek között: Kereskedelmi és társasági jog [LLM szakirányú kereskedelmi és társasági jog természetesen oldalon] International Business Law [LLM a szakirányú International Business Law természetesen oldalon] Human Rights Law [LLM a szakirányú Human Rights Law természetesen oldalon] Nemzetközi vitarendezés [szakirány bontásban: Nemzetközi vitarendezés] Nemzetközi közjog [szakirány bontásban: a nemzetközi közjogi] Maritime Law [szakirány bontásban: Maritime Law] Bank- és pénzügyi törvény [szakirány bontásban: Banki és pénzügyi törvény] Hozzáférés és választék ... [-]
Egyesült Királyság London
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
University of London
Address
Student Advice Centre University of London Stewart House 32 Russell Square London WC1B 5DN
London, England, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+44 20 7862 8000