University of Lincoln

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza a Lincolnot?

Mióta II. Erzsébet királynő 1996-ban megnyitotta , a University of Lincoln több mint 300 millió fontot fektetett be épületeibe és létesítményeibe. A modern hallgatói központú környezet a festői Brayford Pool kikötőn alapul, és a hallgatóknak csupán egyetemen vagy egy rövid sétára van szükségük. A University of Lincoln The Guardian University Guide 2020 -ban az Egyesült Királyságban a 17. helyezettnek ítélték, ezenkívül a Teaching Excellence Framework keretén belül aranyat is elnyerték, és az Egyesült Királyságban a Times Higher Education Student Experience Survey 2018 felmérésében az egyetemi létesítmények 10. helyezettjévé is kerültek.

A világ egyik nagy történelmi városa, Lincoln híres a régi és az új fúziójáról . Lincolnshire a neves fizikus és matematikus, Sir Isaac Newton, valamint az Egyesült Királyság első női miniszterelnöke, Margaret Thatcher. A közelmúltban Lincoln városa szerepelt a Downton Apátságban és a Da Vinci Kódban.

A University of Lincoln hallgatói közösségének több mint 90 000 volt hallgatója van 135 országban . A Lincoln diplomások munkahelyeket szereztek a világ legnagyobb vállalatainál és szervezeteinél, ideértve a BBC-t, a Rolls-Royce-t, a Siemens-t, a Bootsot, a GlaxoSmithKline-t, a Lloyds Bankot és a Rockstar Games-t.

Egyedülálló élmény

A város híres meredek dombja - butik üzletekkel és tearoomokkal bélelt gyönyörű macskaköves utca - biztosítja a kaput a város történelmi székesegyházi negyedéhez és a Bailgate területéhez, ahol a független üzletek és kávézók fészkelnek a középkori Lincoln kastély falai és a Lincoln katedrális pompája között.

A University of Lincoln érettségi ünnepségeire a Lincoln-székesegyház történelmi környezetében kerül sor, segítve az életre emlékezet kialakítását.

A megye csábító helyi ételeit mintát kell venni, a híres Lincolnshire-i kolbásztól kezdve az ízletes sajtokig és házi szilva kenyérig. A Lincoln különféle éttermeknek és kávézóknak ad otthont, amelyek a világ minden tájáról a konyhára specializálódtak. Ilyen példák a kínai, koreai, spanyol, görög és mexikói. Számos keleti és európai élelmiszerbolt és halal hentes található. Ne hagyja ki a város híres karácsonyi vásárát decemberben.

A foglalkoztathatóság hangsúlya

Az Egyetem minden évben számos olyan előadószemélyt fogad, akik inspiráló beszélgetéseket folytatnak saját területükön a Great Lives előadássorozat részeként. A korábbi példák között szerepel a BBC műsorvezetője, Chris Packham és az ExoMars űrhajómérnök, Abbie Hutty.

A University of Lincoln munkáltatókkal folytatott munka megközelítését számos nemzeti díj és elismerés elismerte, köztük a Lord Stafford-díj (2011) a vállalkozásokkal való partnerség elismeréseként és a Times Higher Education Award kiemelkedő munkaadói elkötelezettségének (2012) révén. ).

Helyszínek

Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Anglia, Egyesült Királyság