University of Law GDL Courses

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AZ UNIVERSITY OF LAW

A Law University egyike az Egyesült Királyság leghosszabb ideig megalapozott jogi oktatásának szakembereknek. Eredetünket 1876-ra lehetne vezetni a vezető Gibson oktató cég megalapításával

A gazdag örökséggel és az innováció és a kortárs tanítási gyakorlatok hírnevével gazdagodva folyamatosan a legmegfelelőbb jogi szemlélet kialakítására koncentrálunk.

MI TÖRTÉNIK, MINT USA KÜLÖNÖS

Ami igazán különbséget tesz más egyetemektől, az az irányadó elv, hogy a jelenlegi és a jövőben tanítókat, akiket tanítunk, csak reális, professzionális és kortárs kontextusban tanulhatunk sok praktikus, interaktív elkötelezettséggel. Ezért tartjuk magasan a kapcsolattartási óráinkat, és a tanári csoportok kicsiek.

INNOVÁCIÓ ÉS KÖZVETLEN

TANÍTÁSI GYAKORLATOK

Minden tanfolyamunk - az egyetemi diplomainktól a különféle posztgraduális tanfolyamokig és a szakmai fejlesztési programokig - egyedülálló, változatos és innovatív tanulási megközelítéssel készült, amely bizonyítottan olyan önálló jogászokat kínál, akik versenyezhetnek a gyorsan változó világban jogi szolgáltatásokat. A problémamegoldás, az érvelés, a kritikai gondolkodás és a kereskedelmi tudatosság mérlegelésére összpontosítva a tanfolyamaink arra szolgálnak, hogy felkészüljenek a munka világának valós kihívásaira.

KIADHATÓ CSATLAKOZÁSOK

A tanulási és fejlesztési kiválóság terén elért eredmények segítettek számunkra világszerte a jogi szolgáltatások piacán. Ezért számos vezető globális ügyvédi iroda kizárólag velünk dolgozik, hogy fejlessze népét, és miért akarnak mindenféle jogi munkáltatót megismerni hallgatóinkkal. Ez az oka annak is, hogy a jogi iskolák és szakmai testületek világszerte stratégiai szövetségeket kötnek velünk.

A JOG ÁLTAL BETÖLTÖTT

A Jogtudományi Egyetem nemzetközileg elismert szakember a jog területén. Ahelyett, hogy az akadémiai kutatásokra koncentrálnánk, a célunk az, hogy vezető szerepet töltsünk be a jogi szakmában és a gyakorló ügyvédek következő generációjában. Tanfolyamaink alaposan megvizsgálják a törvény kulcsfontosságú területeit, és szélesebb körű áttekintést nyújtanak a jogi rendszerről, hogy jobban kontextussá tegyék a tanult dolgokat.

A LEGFONTOSABB TULAJDONOS KUTATÓK

Több mint 250 oktatónk képzett ügyvéd, sokan még mindig a gyakorlatban, és mindegyikük kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, amelyet át tudnak adni a diákjainknak. Ezt a folyamatot a diák-tutor kapcsolattartási idő és a kis méretű diákok magas színvonalával segítjük - ez az egyik oka annak, hogy sok ügyvédi iroda ragaszkodik a gyakornokok tanulmányozásához.

A MUNKAVÉGZÉSRE VONATKOZÓ CÉLCSOPORT

Kizárólag a gyakorlaton alapuló képzésre koncentrálunk, és a diákok számára hozzáférést biztosítanak a szakértői jogi karrier-szolgálatunkhoz és a törvényes üresedési adatbázishoz, amint elfogadnak egy helyet velünk. A diákok is részesülnek úttörő és díjnyertes pro bono programjainkból, amelyek lehetővé teszik számukra értékes munkatapasztalatok megszerzését azáltal, hogy segítenek a helyi közösség valódi ügyfeleinek.

NYÚJTOTT HOZZÁFÉRÉS

Tiszteletben tartjuk felelősségünket az ügyvédi hivatáshoz való komoly hozzáféréshez, és széleskörű ösztöndíjakat kínálunk, hogy segítsük a tehetséges egyetemi hallgatókat a jogi képzésük finanszírozásában és karrierlehetőségeik elérésében.

Helyszínek

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság

Bristol

Address
Bristol, Anglia, Egyesült Királyság

Chester

Address
Chester, Anglia, Egyesült Királyság

Guildford

Address
Guildford, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Exeter

Address
Exeter, Anglia, Egyesült Királyság

Leeds

Address
Leeds, Anglia, Egyesült Királyság

Manchester

Address
Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság

Olvasás

Address
Olvasás, Anglia, Egyesült Királyság

Liverpool

Address
Liverpool, Anglia, Egyesült Királyság