University of Dundee - School of Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dundee-ről

Fantasztikus kultúra, gyönyörű tájak és híres barátságos emberek ... .Cotland szenvedély és innováció a szívében, és ezek csak néhány oka annak, hogy ez egy csodálatos hely az élet és a tanulmány.

Dundee a Tay folyó partján, Skócia keleti partján található. Rendszeresen jelenik meg az "életminőség" felmérések legmagasabb végén az Egyesült Királyságban - mindazt, ami nagyszerű a városi életben, de barátságos, kompakt és könnyen navigálható.

A Wall Street Journal Dundee-t a 2018-as évek egyik legfontosabb célpontjának nevezte el.

Dundee lakossága körülbelül 150 000 körül van. A diákok, akik a lakosság egyötödét alkotják, városunk a diákélet felé irányul.

A mi campusunk a Dundee élénk és szórakoztató West End szívében helyezkedik el, ahol üzletek, kávézók és éttermek találhatók az Ön küszöbén.

"A skót emberek kedvesek és barátságosak. Emlékszem az első napra, amikor megérkeztem, az a fickó, akinek találkoznia kellett velem, még nem volt ott. A taxis leejtett, kopogtam az ajtón, és nem volt ott, ezért vártam kívülről. Valaki jött és megkérdezte, hogy rendben vagyok-e, és meghívtam, amíg várták. Örömmel fogadott és ivott nekem, ezért kezdtem szeretni Dundee és Skócia népét az első naptól. " Willy William Mrema Tanzániából tanult és MSc Geotechnical Engineering-t tanult.

Ranglisták: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Társadalomtudományok

A társadalomtudományok számos, a társadalmat alakító akadémiai területet magukba foglalnak. Ezek magukban foglalják azt a módot, ahogyan mi irányítjuk (törvény), ahol élünk (építészet, tervezés és földrajz), hogyan működnek a gazdaságok és a vállalkozások (üzleti és vezetői tanulmányok), az általunk választott döntéseket (pszichológia) és a politikát és a nemzetközi kapcsolatokat. Lényegében minden, ami befolyásolja az emberek gondolkodását és viselkedését.

Mit tanulhatsz?

  • Építészet
  • Üzleti
  • Földrajz
  • Energia Törvény
  • Környezettudomány
  • Törvény
  • Pszichológia
  • Politika

Társadalomtudományi Intézet Kutatás

Elkötelezzük magunkat a világ legösszetettebb és kihívásokkal bíró kérdések megértésében. Ezek az egészség, a munka és a jólét, az éghajlatváltozás és a közösség rugalmassága, valamint a biztonság és a társadalmi igazságosság, valamint a gyermekek, családok és kapcsolatok tapasztalatai között terjednek.

Kutatóink együttműködnek a skóciai, az egyesült királyságbeli és nemzetközi szintű politikai és gyakorlati közösségekkel annak érdekében, hogy kutatásaik hatást gyakoroljanak az akadémián túl.

Világméretű kutatást végzünk, amely egyedülálló kombinációs diszciplínákon alapul: Jog, Üzlet, Energia Jog és Politika, Földrajz, Környezettudomány, Politika és Nemzetközi Kapcsolatok, Pszichológia, Építészet és Várostervezés.

A megújuló kutatásunk a szakértelem, a kiválóság és a hatás szempontjából ismert, és a világ legbonyolultabb és leginkább kihívó kérdéseit kívánja megérteni. Büszkék vagyunk arra, hogy a kutatásokat jelentősen befolyásolják a globális innováció és a nemzetközi politika.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

Egészségügyi törvény és etika LLM

On-line Részidős 36 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Dundee

Függetlenül attól, hogy többet szeretne megtudni a munkája jogi és etikai szempontjairól, felismeri, hogy a jogi és etikai alapú képesítés milyen hatással lehet az előléptetési lehetőségekre, vagy egyszerűen érdeklődik az egészségügyi jogszabályok iránt, ez a kurzus az Ön számára. [+]

Áttekintés

Függetlenül attól, hogy többet szeretne megtudni a munkája jogi és etikai szempontjairól, felismeri, hogy a jogi és etikai alapú képesítés milyen hatással lehet az előléptetési lehetőségekre, vagy egyszerűen érdeklődik az egészségügyi jogszabályok iránt, ez a kurzus az Ön számára.

A kurzus célja, hogy megismerje és megbecsülje a törvényt és az etikát, ahogyan azok a szakmai gyakorlatra vonatkoznak. Segít megérteni a jogi és etikai fogalmakat, a terminológiát és a jogforrásokat.

A tanfolyam lehetővé teszi, hogy tanulmányozzon egy időben és helyen a saját választása, és a ritmus, amely kényelmes az Ön számára, és a legtöbb diplomás befejezte a tanulmányait, miközben teljes munkaidőben egészségügyi szakemberek.... [-]


Jog, banki és pénzügyi LLM

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Dundee

A Dundee-ben működő LLM jogi, banki és pénzügyminiszter innovatív keveréket kínál a szakmai és elméleti képzéshez a hallgatóknak a pénzügyi szektorban való karrierhez való felkészítéséhez. A kurzus természeténél fogva nagy hangsúlyt fektet, és sok más LLM tanfolyamtól eltérően mind az üzleti, mind a jogi szakemberek tanítják, akik széles körű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a banki és pénzügyi jog terén, beleértve a pénzügyi szabályozói jog gyakorlását mind az EU-ban, mind az USA-ban. . [+]

Áttekintés

A Dundee-ben működő LLM jogi, banki és pénzügyminiszter innovatív keveréket kínál a szakmai és elméleti képzéshez a hallgatóknak a pénzügyi szektorban való karrierhez való felkészítéséhez. A kurzus természeténél fogva nagy hangsúlyt fektet, és sok más LLM tanfolyamtól eltérően mind az üzleti, mind a jogi szakemberek tanítják, akik széles körű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a banki és pénzügyi jog terén, beleértve a pénzügyi szabályozói jog gyakorlását mind az EU-ban, mind az USA-ban. .

Kinek kell tanulmányoznia a tanfolyamot?

Az LLM célja azoknak a diplomásoknak, akik jogi vagy jogi háttérrel rendelkeznek, akik speciális készségeket szeretnének fejleszteni annak érdekében, hogy karriert érjenek el a banki és pénzügyi szolgáltatások területén.... [-]


Környezetjogi LLM

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Dundee

A Föld ma nagy környezeti kihívásokkal néz szembe: az éghajlatváltozás, a biodiverzitás csökkenése és a természeti erőforrások túlzott kihasználása. Ezek kezelése hatékony jogi és politikai eszközöket igényel, nemzetközi, országos és helyi szinten. A Dundee rendelkezik azzal a szaktudással, hogy fejlessze a kulcsfontosságú készségeket és ismereteket ahhoz, hogy karriert érjen el ebben az izgalmas jog és politika területén. [+]

Áttekintés

A Föld ma nagy környezeti kihívásokkal néz szembe: az éghajlatváltozás, a biodiverzitás csökkenése és a természeti erőforrások túlzott kihasználása. Ezek kezelése hatékony jogi és politikai eszközöket igényel, nemzetközi, országos és helyi szinten. A Dundee rendelkezik azzal a szaktudással, hogy fejlessze a kulcsfontosságú készségeket és ismereteket ahhoz, hogy karriert érjen el ebben az izgalmas jog és politika területén.

A University of Dundee az egyik legnagyobb csoportja a környezeti és erőforrás-gazdálkodási ügyvédek alkalmazottai az Egyesült Királyságban. A személyzet a legmagasabb szinten tanácsolta, gyakorolta, tette közzé és oktatta széles körben a jogterületek széles körét, beleértve a környezetvédelmi szabályozást, az energiát, a fenntartható fejlődést, a területrendezést, a természetvédelmet, az erdőgazdálkodást, a vizet, az arktális kormányzást és a jogot. a tenger.... [-]


Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Dundee

Az LLM a nemzetközi kereskedelmi törvények lefedi azokat a lényeges kérdéseket, amelyek a kereskedelmi viták rendezéséhez és szerződéses elvekhez kapcsolódnak. [+]

Áttekintés

Az LLM a nemzetközi kereskedelmi törvények lefedi azokat a lényeges kérdéseket, amelyek a kereskedelmi viták rendezéséhez és szerződéses elvekhez kapcsolódnak.

Ez a kurzus biztosítja Önnek azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vállalati jog területén eltökéljék az e-kereskedelemmel, a szellemi tulajdonsal, a szerződésekkel és még sok mással kapcsolatos témákat.

Kurzusunk biztosítja azokat a készségeket és ismereteket, amelyek a kereskedelmi arénában való boldoguláshoz szükségesek. Megtanulják a kereskedelmi viták globális és összehasonlító perspektívából történő megoldását. Rendszeresen frissítjük a moduljainkat, hogy azok a mai üzleti élet szempontjából relevánsak legyenek. Ezek közé tartozik az e-kereskedelem; szellemi tulajdon; versenyjog; üzleti tranzakciók és így tovább.... [-]


Olaj- és gázjog és politika

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Dundee

A világ hosszú távú gazdasági fejlődése a hatékony, innovatív és kreatív energia- és erőforrás-ipar létezésétől függ. Ezek viszont olyan személyekre támaszkodnak, akik jogi, gazdasági, technikai és politikai háttérrel rendelkeznek. [+]

Áttekintés

A világ hosszú távú gazdasági fejlődése a hatékony, innovatív és kreatív energia- és erőforrás-ipar létezésétől függ. Ezek viszont olyan személyekre támaszkodnak, akik jogi, gazdasági, technikai és politikai háttérrel rendelkeznek.

A CEPMLP e kérdések középpontjában áll, és a legmagasabb szintű szakképzést nyújtja a szakterületen, és felkészíti a diplomásokat a fejlődő globális gazdaság kihívásaira.

Története során a CEPMLP folyamatos növekedést ért el, és alapvető tevékenységei közé tartozik a nemzetközi előtérben: tudományos teljesítmény, magas szintű tudományos kutatás, stratégiai tanácsadás és kiváló minőségű felsőoktatási képzés. Jelenleg több mint 500 regisztrált posztgraduális hallgató van világszerte több mint 50 országból.... [-]


Társasági

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Dundee

Az LLM Corporate [+]

Áttekintés

Az LLM Corporate

A Dundee vállalati moduljai a hallgatók számára részletes ismereteket nyújtanak a vállalati joggal és a vállalatirányítással, a versenyjoggal, a nemzetközi adójoggal, valamint a szellemi tulajdonra vonatkozó jog specializálódásával kapcsolatos alapvető kérdésekkel kapcsolatban.

A Times Good egy egyetemi útmutató 2012-ben a Dundee Law School helyet kapta a 7. helyen az Egyesült Királyság jogi egyetemi rangsorában, és a 2011-es Nemzeti Student Survey (NSS) a Skóciában első helyezést ért el.

A 2008-as kutatási felmérési gyakorlatban a Dundee Law School volt az Egyesült Királyságban csak két jogi iskola egyike, hogy 100% -os nemzetközi szabványos besorolást érjen el. A beadványaink fele nemzetközi szinten kiváló vagy világelső. Elkötelezettségünk, hogy magas színvonalú oktatást biztosítsunk, elsősorban a gyakorlati jelentőségű kérdésekre összpontosítva, hogy felkészítsük a hallgatókat a sikeres jogi pályafutásra, akár otthon, akár külföldön.... [-]


Videók

Start your journey

Learn why our international students choose to study at the University of Dundee

Kapcsolat