Hivatalos Leírás

Múltunk ihlette, hogy segítsen a jövő alakításában

A 50 éves egyetemi kiválóság mögöttünk, mint egyetem, folyamatosan bővítettük nemzetközi hírnevünket és tanfolyamainkat. Mindig is úttörő szerepet játszottunk abban, hogy új kurzusokat dolgozzunk ki, tükrözve és előrevetítve a munkáltatók, a diákok és a társadalom egészének szükségleteit.

Bradford volt az első olyan egyetem Londonon kívül, amely részmunkaidős képzést kínál, és a tanfolyamaink a változó üzleti, társadalmi, tudományos és környezeti tájakra épülnek.

Az első, a nemzetközi bőkezű üzleti iskolától az első Béke Tanulmányi fokozatig folyamatosan releváns, gyakorlati és hasznos tanulást kínálunk valamennyi diákunk számára.

Ma a munkáltatókkal szerzett szövetségeink a világ minden táján kiterjedtek. Együttműködésünk a helyi munkáltatókkal való egyesületektől a munkáltatói elköteleződési kezdeményezéseinktől a tengerentúli partnerségekig terjed, köztük Szingapúrban, Bruneiben, Malajziában, Pakisztánban és Indiában.

"Bízhat abban, hogy az Ön egyeteme a jövőben ugyanolyan dinamizmussal fejlődik, mint a múltban kimutatták - olyan nők és nők oktatását, akik a változó társadalom igényeihez igazodó oktatást és képzést kapnak."

Harold Wilsonvolt miniszterelnök és az első kancellárunk

Stratégiák, politikák, küldetés és értékek

Minden, amit az Egyetem tesz, függetlenül attól, hogy mennyire kicsi, egy intézményi és vállalati stratégiánk részét képezi.

Értékeink és politikáink azért vannak érvényben, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a célok elérésében a lehető legegyszerűbben és lehető leggyorsabban teszünk.

A fenntartható egyetemre vonatkozó elképzelésünk

A University of Bradford i University of Bradford elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, és elnyertük a fenntartható campus elismerését, és mi vagyunk a világ egyik vezető Ecoversities-je.

Vízióunk négy alapvető célkitűzés elérését jelenti:

A fenntartható oktatás fenntartása

A fenntarthatóbb jövő megteremtése a diákok, a személyzet, a helyi közösség és a munkaadók bevonásával a fenntartható fejlődés érdekében szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Az egészséges környezet megteremtése

A környezet védelme az erőforrás-felhasználás és a kibocsátás minimalizálásával, miközben javítja a környező környezetet is.

A társadalmi jólét megteremtése

Zöldebb, biztonságosabb környezet megteremtése, amelyben hallgatóink, munkatársaink és a helyi közösség élhet, kölcsönhatásba léphet, tanulhat és aktív lehet.

Egy virágzó gazdaság felé

A kutatás, az innováció és a tudásátadás fejlesztése a diákok, az egyetem, a város és a régió számára nagyobb jólét érdekében.

Kutatás

A University of Bradford egy technológiai egyetem, amely több mint 50 éves élvonalbeli kutatási tapasztalattal rendelkezik.

Kutatásaink az Egyesült Királyság legmagasabb 50-ben (HEFCE, 2014) a kutatási minőségre vannak felosztva, három negyedévben pedig világviszonylatban vagy nemzetközileg kiválónak minősülnek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

University of Bradford

Vegyük az első lépést az emberi jogi ügyvéd karrierjéig az LLB (Hons) jogi diplománkkal, ahol a társadalmi igazságosság és a szendvicselhelyezés éve specializálódott az i ... [+]

Áttekintés

Szenvedélyes az emberi jogok és az egyenlőség?

Vegyük az első lépést az emberi jogi ügyvéd karrierjéig az LLB (Hons) jogi diplománkkal, ahol a társadalmi igazságosság és a szendvicselhelyezés éve specializálódott az iparágban.

Erős alapot épít majd a jogi ismeretekhez, és lehetővé teszi, hogy ügyvédi vagy ügyvédi karrierje érdekében dolgozzon.

Más területeken is átadható készségek széles skáláját fejlesztheti ki, ha úgy dönt, hogy nem folytat szakmai minősítést.

A programot tudományos szakértők és gyakorló ügyvédek keverékével oktatják, akik a valós idejű klinikai jogi tapasztalatokat a program középpontjába helyezik. Kritikusan megragadja a törvényt és politikai, társadalmi és gazdasági összefüggéseit.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az LLB (Hons) diploma biztosítja a jogi eszközöket, amire szüksége van az ügyvédi vagy ügyvédi pályafutáshoz, valamint a más területeken való foglalkoztatáshoz, ha úgy dö ... [+]

Áttekintés

Az LLB (Hons) diploma biztosítja a jogi eszközöket, amire szüksége van az ügyvédi vagy ügyvédi pályafutáshoz, valamint a más területeken való foglalkoztatáshoz, ha úgy dönt, hogy nem folytat szakmai képesítést.

A programot tudományos szakértők és gyakorló ügyvédek keverékével oktatják, akik a valós idejű klinikai jogi tapasztalatokat a program középpontjába helyezik. Kritikusan megragadja a törvényt és politikai, társadalmi és gazdasági összefüggéseit.

Ez az LLB alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik általános érdeklődést mutatnak a jogi és jogi tanulmányok iránt, és nem akarnak egy adott jogterületre összpontosítani ebben a korai szakaszban.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

LLM

University of Bradford

Az emberi jogok és a jog hatalmas növekedési terület, amely az új fejleményekre, fenyegetésekre és a társadalomban gondolkodásunkban bekövetkezett evolúcióra válaszul fej ... [+]

Áttekintés

Az emberi jogok és a jog hatalmas növekedési terület, amely az új fejleményekre, fenyegetésekre és a társadalomban gondolkodásunkban bekövetkezett evolúcióra válaszul fejlődik és bővül. Nagy jelentőséggel bír az olyan jelentős globális kihívásokra, mint a háború, a terrorizmus, a nemek, a migráció és az éghajlatváltozás, és jelentősen kapcsolódnak a tudomány és az innováció hatásaihoz.

Ez az új emberi jogi és fejlesztési LLM célja, hogy többszintű formában megismerje az emberi jogokat, és kiemelten hangsúlyozza annak kiegészítését a fejlődéssel.

A kurzus modulok széles skáláját kínálja, amelyek korszerűek, tudományos szempontból szigorúak és készségorientáltak. A szélesebb körű kontextus-kialakítási törvényt és a szakpolitikát ezen a területen szerezte meg, ugyanakkor rugalmasságot biztosít az adott érdeklődés és a karrier-törekvések igényeinek megfelelő személyre szabása érdekében, különféle emberi jogi és fejlesztési modulok közül választva.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A Master of Laws (LLM) program ad alapos ismereteket a törvény nemzetközi környezetében. A kutatásokat és a fejlett ösztöndíjat értékelni fogja a jogi tanulmányok olyan t ... [+]

Áttekintés

A Master of Laws (LLM) program ad alapos ismereteket a törvény nemzetközi környezetében. A kutatásokat és a fejlett ösztöndíjat értékelni fogja a jogi tanulmányok olyan területein, mint az emberi jogok, a bevándorlás és a menekültjog, a nemzetközi banki és pénzügyi jog, valamint a nemzetközi környezetvédelmi jog.

Az opcionális modulok széles választékával az alaptanterv mellett megtalálhatja a programot az érdeklődésre számot tartó érdeklődési körökre és a karrierlehetőségekre.

Tanulni fog a Jogtudományi Akadémikusoktól, akik jelentős kutatási szakértelemmel és nemzetközi jogi tapasztalattal rendelkeznek a következő területeken:... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az új LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban speciális ismereteket ad a nemzetközi kereskedelem szabályozásáról és a modern kereskedelmi jogot és gyakorlatot formáló széles ... [+]

Áttekintés

Az új LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban speciális ismereteket ad a nemzetközi kereskedelem szabályozásáról és a modern kereskedelmi jogot és gyakorlatot formáló szélesebb társadalmi, gazdasági és politikai kontextusok alapos megértéséről.

A kurzus modulok széles skáláját kínálja, amelyek korszerűek, tudományos szempontból szigorúak és készségorientáltak. A modern kereskedelem keretrendszerének és szabályozási környezetének alapvető ismereteit szerezheti meg, miközben rugalmasan alkalmazhatja a szakterületét, hogy megfeleljen az adott érdeklődési körnek és a karrier-törekvéseknek, választva a különféle kereskedelmi jogi modulok közül (és az opcionális modulokat a Vezetői Iskolából). ).... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul