Ulearn

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ulearn Universe

Ulearn több mint 100 egyetemmel társul az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában.

Az Ulearn Universe magában foglalja az Egyesült Királyság rangos egyetemeit, több száz kurzust kínál, ideértve a legkeresettebb, karrier-központú tanfolyamokat is, és a legnépszerűbb területeken keresztül jár.

Ulearn - Befektetés a jövőbe

Ulearn -t az online oktatás igényeinek kielégítésére hozták létre az oktatási ágazatban. Kiterjedt szolgáltatási portfóliót kínálunk a továbbképző intézmények számára, valamint közvetlen együttműködést a tanulókkal és a magas színvonalú oktatást és képzést kínáló munkaadókkal.

Az elmúlt évtizedben innovatív képzésre szakosodtunk, tanulószerződéses gyakorlati képzéseket, NVQ-kat, írás- és számolási képességeket, képesítési programokat és rövid tanfolyamokat biztosítva, amelyek kielégítik a munkaadók és az ismeretek bővítését érdeklődő egyének igényeit.

Programjainkat úgy fejlesztették ki, hogy kiegészítsék a munkáltatók meglévő belső képzési szolgáltatásait, és javítsák az egyes hallgatók ismereteit és készségeit azáltal, hogy alapvető kompetenciájukat a nemzeti szabványokkal összehasonlítva értékelik. Az oktatásból és az iparból származó csapat segítségével megfelelő tudományos és gyakorlati tapasztalatokkal kombinálhatunk, hogy kivételes testreszabott képzési megoldásokat kínáljunk a munkaadók és a tanulók számára, miközben támogatjuk az alapképzés szolgáltatóit a kritikus célok elérésében.

Oktatási szolgáltatások

Ulearn célja, hogy segítse a leendő hallgatókat a jövőbeni helyes döntések meghozatalában. Kivételes oktatási tapasztalatokat nyújtunk, amelyek segítenek sikeresen haladni egy gyorsan változó, globálisan versenyképes világban a tanulás során.

Ulearn Advantage

Ha a város szívében lévő egyetemen szeretne tanulni, amely a világ jobb megváltoztatására összpontosít holnapra, akkor a megfelelő helyet választja. Nem használunk speciális képleteket a hallgatók kiválasztására. Megvizsgáljuk minden jelentkező pályázatát, akár akadémiai, akár személyesen, hogy kiválaszthassunk olyan hallgatókat, akik teljes háttérrel rendelkeznek a közösségünknek.

Ulearn oktatás - partnerségek

Ulearn Education oktatási közvetítő, és büszkén jelenti be, hogy szorosan együttműködünk a DMU-val az egyetemi partnerségek megkönnyítésében.

Ulearn Education széles körű kapcsolatokkal rendelkezik a felsőoktatás különböző egyetemein szerte a világon, ideértve az Egyesült Királyságot, és globális partnerségeket tervez felépíteni hasonló gondolkodású intézményekkel a világ minden tájáról. A partnerségek javítják globális márkádat és felgyorsítják növekedését.

A partnerségek különféle tevékenységeket foglalhatnak magukban, mint például közös kutatás , folyamatos szakmai továbbképzés, oktatói vagy hallgatói csereprogramok, kulturális találkozók vagy oktatási kezdeményezések.

A közelmúltban a „Gambiai Egyetem” kancellárja és hivatalvezetője, valamint a Sialkot Egyetem kancellárja hivatalos találkozót tartott a DMU partnerségi osztályaival, és mindkét fél kifejezetten kifejezte szándékát a GPA (Általános Progressziós Megállapodás) és a TNE ( Innovatív transznacionális oktatás).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - A barátságos felvételi menedzser

Ulearn egy barátságos tanácsadót szentel, akinek szaktudása van a hallgatói felvételi és egyéb hallgatói igények kezelésében.

Mi, az Ulearn , segítünk Önnek zökkenőmentesen belépni az egyetemen - az IELTS képzés megszervezésétől a hallgatói Ulearn , a felvételi alakiságokig és a szállásig. Jó tapasztalatokkal rendelkezünk abban, hogy segítsünk a hallgatóknak biztosítani a helyet az Egyesült Királyság legjobb egyetemében, és segítünk egy diákbarát és olcsó szálláslehetőség kialakításában is.

Támogatást kap még érkezés előtt, segítve a felvételi folyamatot. Diákszolgálati csapatunk mindig készen áll arra, hogy bármilyen segítséget megadjon a felvételi eljárásokhoz vagy bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Campus túrákat is szervezünk, ha szeretne első kézből tapasztalatokat szerezni az egyetemen, mielőtt jelentkezne.

Az Ulearn tudományos, érzelmi és gyakorlati támogatásával képes lesz a lehető legjobban teljesíteni, és teljes mértékben a tanulmányaira összpontosítani.

Hogyan segíthet az Ulearn ?

Barátságos nemzetközi tanácsadói csapatunk segítséget nyújt az angliai hallgatói élethez való alkalmazkodáshoz. Tanácsot adnak a bevándorlással kapcsolatos személyes vagy jóléti kérdésekben, véglegesítik a tartózkodást, kapcsolatba lépnek ugyanazon egyetem többi hallgatójával

Ulearn tanácsadói szakértők abban is, hogy számos kérdésben információkat és tanácsokat adjon Önnek, a bankszámlanyitás, a hallgatói engedély, az ösztöndíjak és az ösztöndíjak, az orvoshoz történő regisztráció és az út megkeresése között.

Ha a belépés előtt szükség van egyetemi tapasztalatra az egyetemen, akkor barátságos egyetemi túrákat is szervezünk annak érdekében, hogy sétáljon az egyetemi campuson, és közvetlen tapasztalatokkal rendelkezzen az egyetemi campusról, a könyvtárról és beszélgethessen az egyetemen tanulókkal. .

Helyszínek

Halifax

Address
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket