The University of Law Undergraduate Programmes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Law-ben Londonban, Birminghamben, Bristolban, Chesterben, Guildfordban, Leedsben, Manchesterben és Nottinghamban található egyetemek, valamint az Exeteri Egyetemen, a Reading Egyetemen és a Liverpooli Egyetemen tanított GDL és LPC tanfolyamok, valamint LPC tanfolyamunkat a kelet-anglia egyetemen tanítottuk 2019 szeptemberétől. Korábban a Jogi Főiskola 2012 novemberében egyetemi státuszt kaptunk. Üzleti iskolánk a University of Law egyetemeken, London Bloomsbury, Birmingham, Leeds és Manchester.

Amit igazán különböztetünk meg más egyetemektől, az a meggyőződésünk, hogy diákjainknak reális, szakmai és kortárs környezetben kell tanulniuk. A gyakorlaton alapuló képzésre összpontosítunk, és a diákok számára hozzáférést biztosítunk a kiterjedt karrier-szolgáltatási és álláshelyekre vonatkozó adatbázisunkhoz, amint elfoglalnak egy helyet velünk. Pro bono programunkon keresztül a jogtudományi hallgatók képesek legyőzni a készségeiket, ha valódi esetekben dolgoznak, mielőtt befejeznék.


Több campus az Egyesült Királyságban:

Az Egyesült Királyság legélénkebb és legérdekesebb városaiban található campusokkal a Jogtudományi Egyetem sokféle helyszínt kínál a tanuláshoz. Minden közel van a sikeres kereskedelmi központokhoz, ügyvédi irodákhoz és közlekedési kapcsolatokhoz. Online tanfolyamokat is kínálunk.

Az egyetemi jog, a rendőrség és a kriminológiai kurzusok esetében: nyolc városban az Egyesült Királyságban nyolc egyetem közül választhat. Mi is egyedülálló kapcsoló létesítmény *, amely lehetővé teszi az egyetemi LLB hallgatók választani, hogy tanulmányozza az egyik, két vagy több campus mintavétel élet különböző városokban tanulmányaik során (* T


Innovatív tanítás:

Szakterületünk a tanításra és az energiára összpontosítunk olyan innovatív, nagy hatékonyságú oktatási és tanulási módszerek kifejlesztésére, amelyek felkészítik a tanulókat szakmai karrierjükre. Több mint 250 képzett és tapasztalt ügyvédünk, barristereink és bírók vannak, mint oktatóink, lehetővé téve számunkra, hogy segítsünk abban, hogy olyan gyakorlati készségeket fejlesszen ki, amelyek a jogi pályafutás megkezdésekor mindent elkövethetnek.


Karrier és foglalkoztathatóság:

Az Egyesült Királyságban az egyik legnagyobb jogi karrier és foglalkoztathatósági szolgálat van, több mint 30 szakértővel.

A Jogtudományi Egyetem dedikált Foglalkoztatási Szolgálata a diákok számára hozzáférést biztosít a munkatapasztalathoz és a pro bono lehetőségekhez és a törvényes álláshirdetésekhez, amint elfogadják helyüket. Az eredmény kiváló foglalkoztathatósági statisztikák:

· A teljes munkaidőben működő brit LLB diákjaink 92% -a 2017-ben végzett diplomázott munkát vagy további tanulmányokat folytat hat hónapon belül a tanfolyam sikeres befejezését követően.

Támogató környezet:

Arra törekszünk, hogy több háttérrel rendelkező diákokat támogassunk, mint valaha, hogy elérjék pályafutásukat, ezért széles körű ösztöndíjakat és jogbiztosítási rendszereket kínálunk, beleértve a jogi munkatapasztalat lehetőségeit is, és jelentős alapok állnak rendelkezésre a tanfolyamokon keresztül .

Minden diáknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználja a létesítményeinket és szolgáltatásainkat.

A Fogyatékossági Támogatási Szolgálat célja, hogy kezelje a tanulmányai során esetlegesen felmerülő követelményeket, beleértve a sérülések vagy betegségek miatt nyújtott ideiglenes segítséget.

Átfogó és tapasztalt foglalkoztathatósági szolgáltatásunk mélyreható segítséget nyújt az önéletrajz-íráshoz, az interjútechnikákhoz és az általános pályaválasztási tanácsadáshoz, valamint lehetőséget kínál a tapasztalatok és készségek fejlesztésére. Közben a pro bono klinikáink lehetőséget adnak arra, hogy gyakorló ügyvédekkel dolgozzanak fel valódi jogi ügyekben, amíg tanulsz.

Könyvtár és tanulmányi létesítmények:

Jól felszerelt IT-lakosztályaink, átfogó törvénykönyvtárai, csendes tanulmányi területei és élénk társadalmi helyszínei kielégítik a tanulmányi igényeket. Könyvtári szolgáltatásunk több mint 20.000 e-könyvet biztosít az egyetemen és az off-campuson, hogy megtalálja, amire szüksége van.

Diákélet:

Élvezze az interaktív és élénk tevékenységek széles skáláját mind az osztályteremben, mind azon kívül. Az üzleti játékok, a próbaverziók és a tárgyalási versenyek csak néhány a gyakorlati gyakorlatokról, amelyekben részt vesz a jogi készségek fejlesztésében. Szabadidejében számos klubhoz és társasághoz, sportcsapatokhoz és adománygyűjtő bizottságokhoz csatlakozhat, vagy akár saját maga is elindíthatja, valamint élvezheti a diákok társadalmi életének nyugodtabb oldalát.

Diákszövetség:

Minden diák automatikusan tagja az egyetemi hallgatói szövetségnek (SA). Az SA feladata a hallgatói és az akadémiai tapasztalatok erősítése a hallgatói kohorsz erős képviseletével.

Számos klub és társadalom létezik minden egyes egyetemen, amelyet az SA irányít. Csak néhány példa a klubokra, amelyeket nemrég futtattunk:

· Kaland sportklub

· Cake Club

· Jótékonysági Társaság

·Futball

· Női hálózat

·Jóga

Tanfolyamok:

Alapfokú jog, rendőrség és kriminológia:

Az egyetemi LLB kurzusok egyesítik az akadémiai szigorúságot a gyakorlati jogi készségekkel, hogy biztosítsák számodra a szükséges alapokat ahhoz, hogy elkezdhessük az utazást egy sor karrierre.

LLB-oktatóink több mint 90% -a képzett ügyvéd, amely széles körű gyakorlati tapasztalatokat szerez a tanulmányaiban. A tanfolyamok teljes munkaidőben, gyorsított vagy online tanfolyamok formájában állnak rendelkezésre, így kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő módszert. A tanfolyamok közül sokan egy Alapítvány Év opcióval is rendelkeznek. Ezenkívül a rendőrség és a kriminológia alapfokú végzettségét is kínáljuk.

Nemzetközi vezetőiskola, Berlin:

A törekvéseink folyamatos elkötelezettségének részeként 2019-es egyetemi hallgatóinknak lehetőséget kínálunk arra, hogy részt ULaw a Berlini Nemzetközi Vezetői Nyári Iskolán, ahol kulcsfontosságú foglalkoztatási készségeket fejleszthet ki, és felfedezheti ezt az izgalmas várost ULaw diákjaival.

Ez nyitva áll minden Jogtudományi Egyetem és az ULaw Business School egyetemi hallgatók számára. Ha 2019 szeptemberében jelentkezik velünk a tanulmányok megkezdésére, hároméves képzésen, akkor a második tanulmányi év végén jelentkezhet a Vezetői Nyári Iskolánkba. További részletek a Jogi Egyetem honlapján találhatók: látogatás: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Belépési követelmények és díjak:

A belépési követelmények és díjak természetesen eltérőek - a belépési követelményekről, a díjakról, a finanszírozási lehetőségekről és az ösztöndíjakról, valamint az ösztöndíjakról további információkért látogasson el a University of Law weboldalára.

Nemzetközi diákok:

Ha a University of Law-n tanul, akkor több mint 120 különböző nemzetiségű diákot fog csatlakozni, akik egyetemi adottságainkon keresztül egy virágzó nemzetközi közösséghez járulnak hozzá.

Van egy Student Support Services csapata, amely itt nyújt segítséget a jóléti tanácsadáshoz és útmutatáshoz; és a vízumkérelmekre vonatkozó információk megtalálhatók a Jogi Egyetem honlapján.


Szállás - alapképzés:

Az egyetemi hallgatók számára az Egyesült Királyságban tanuló diákszállókkal szállítottunk szállást, hogy kényelmes tartózkodási helyet biztosítsunk, miközben velünk tanul. A szálláshely általában közös lakásokban, vagy egyes esetekben önálló stúdiókban van.

Az egyetemi hallgatók számára biztosítjuk Önnek a szállásadást az Ön diplomájának első évében, ha elfogadta minket, mint céges választást, és március 30-ig jelentkezett a szállásra * (* T


Nyílt napok és események:

Nyílt napjaink nagyszerű módja annak, hogy megtudjuk a tanfolyamainkat, nézzük meg a létesítményeinket, és találkozzunk oktatóinkkal és jelenlegi diákjainkkal. Lesz tárgyalások, kóstoló ülések és túrák, és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet. A lehető legérdekesebb és interaktívabbá tesszük a napodat.

Időnként online nyílt napokat is kínálunk a kurzusokhoz. Tehát, ha nem tudod az egyetemi Open Days-ok egyikére tenni, még mindig lehetőséged van arra, hogy megtudd, mit szeretne tanulni a Jogi Egyetemen, és kérdezd meg online kérdéseidet.

Nemzetközi diákok számára érdemes többet megtudni velünk való tanulásról, ha egy külföldi eseményen látogat meg minket.

Egyesült Királyság helyszínei:

Az egyetemi jogtanfolyamok legfeljebb nyolc egyetemen állnak rendelkezésre: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester és Nottingham.

További információk a helyszínekről a Jogi Egyetem webhelyén, a Helyek oldalon találhatók.

A Jogi Egyetem

133 Nagy Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

A Jogi Egyetem

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

A Jogi Egyetem

Christleton Hall

Pepper utca

Christleton

Chester

CH3 7AB

A Jogi Egyetem

Braboeuf kastély

Portsmouth út

Guildford

Surrey

GU3 1HA

A Jogi Egyetem

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

A Jogi Egyetem

14 Store Street

London

WC1E 7DE

A Jogi Egyetem

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

A Jogi Egyetem

1 Királyi standard hely

Nottingham

NG1 6FS

Helyszínek

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 (0)1483 216000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket