Hivatalos Leírás

A University of Law-ben Londonban, Birminghamben, Bristolban, Chesterben, Guildfordban, Leedsben, Manchesterben és Nottinghamban található egyetemek, valamint az Exeteri Egyetemen, a Reading Egyetemen és a Liverpooli Egyetemen tanított GDL és LPC tanfolyamok, valamint LPC tanfolyamunkat a kelet-anglia egyetemen tanítottuk 2019 szeptemberétől. Korábban a Jogi Főiskola 2012 novemberében egyetemi státuszt kaptunk. Üzleti iskolánk a University of Law egyetemeken, London Bloomsbury, Birmingham, Leeds és Manchester.

Amit igazán különböztetünk meg más egyetemektől, az a meggyőződésünk, hogy diákjainknak reális, szakmai és kortárs környezetben kell tanulniuk. A gyakorlaton alapuló képzésre összpontosítunk, és a diákok számára hozzáférést biztosítunk a kiterjedt karrier-szolgáltatási és álláshelyekre vonatkozó adatbázisunkhoz, amint elfoglalnak egy helyet velünk. Pro bono programunkon keresztül a jogtudományi hallgatók képesek legyőzni a készségeiket, ha valódi esetekben dolgoznak, mielőtt befejeznék.


Több campus az Egyesült Királyságban:

Az Egyesült Királyság legélénkebb és legérdekesebb városaiban található campusokkal a Jogtudományi Egyetem sokféle helyszínt kínál a tanuláshoz. Minden közel van a sikeres kereskedelmi központokhoz, ügyvédi irodákhoz és közlekedési kapcsolatokhoz. Online tanfolyamokat is kínálunk.

Az egyetemi jog, a rendőrség és a kriminológiai kurzusok esetében: nyolc városban az Egyesült Királyságban nyolc egyetem közül választhat. Mi is egyedülálló kapcsoló létesítmény *, amely lehetővé teszi az egyetemi LLB hallgatók választani, hogy tanulmányozza az egyik, két vagy több campus mintavétel élet különböző városokban tanulmányaik során (* T


Innovatív tanítás:

Szakterületünk a tanításra és az energiára összpontosítunk olyan innovatív, nagy hatékonyságú oktatási és tanulási módszerek kifejlesztésére, amelyek felkészítik a tanulókat szakmai karrierjükre. Több mint 250 képzett és tapasztalt ügyvédünk, barristereink és bírók vannak, mint oktatóink, lehetővé téve számunkra, hogy segítsünk abban, hogy olyan gyakorlati készségeket fejlesszen ki, amelyek a jogi pályafutás megkezdésekor mindent elkövethetnek.


Karrier és foglalkoztathatóság:

Az Egyesült Királyságban az egyik legnagyobb jogi karrier és foglalkoztathatósági szolgálat van, több mint 30 szakértővel.

A Jogtudományi Egyetem dedikált Foglalkoztatási Szolgálata a diákok számára hozzáférést biztosít a munkatapasztalathoz és a pro bono lehetőségekhez és a törvényes álláshirdetésekhez, amint elfogadják helyüket. Az eredmény kiváló foglalkoztathatósági statisztikák:

· A teljes munkaidőben működő brit LLB diákjaink 92% -a 2017-ben végzett diplomázott munkát vagy további tanulmányokat folytat hat hónapon belül a tanfolyam sikeres befejezését követően.

Támogató környezet:

Arra törekszünk, hogy több háttérrel rendelkező diákokat támogassunk, mint valaha, hogy elérjék pályafutásukat, ezért széles körű ösztöndíjakat és jogbiztosítási rendszereket kínálunk, beleértve a jogi munkatapasztalat lehetőségeit is, és jelentős alapok állnak rendelkezésre a tanfolyamokon keresztül .

Minden diáknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználja a létesítményeinket és szolgáltatásainkat.

A Fogyatékossági Támogatási Szolgálat célja, hogy kezelje a tanulmányai során esetlegesen felmerülő követelményeket, beleértve a sérülések vagy betegségek miatt nyújtott ideiglenes segítséget.

Átfogó és tapasztalt foglalkoztathatósági szolgáltatásunk mélyreható segítséget nyújt az önéletrajz-íráshoz, az interjútechnikákhoz és az általános pályaválasztási tanácsadáshoz, valamint lehetőséget kínál a tapasztalatok és készségek fejlesztésére. Közben a pro bono klinikáink lehetőséget adnak arra, hogy gyakorló ügyvédekkel dolgozzanak fel valódi jogi ügyekben, amíg tanulsz.

Könyvtár és tanulmányi létesítmények:

Jól felszerelt IT-lakosztályaink, átfogó törvénykönyvtárai, csendes tanulmányi területei és élénk társadalmi helyszínei kielégítik a tanulmányi igényeket. Könyvtári szolgáltatásunk több mint 20.000 e-könyvet biztosít az egyetemen és az off-campuson, hogy megtalálja, amire szüksége van.

Diákélet:

Élvezze az interaktív és élénk tevékenységek széles skáláját mind az osztályteremben, mind azon kívül. Az üzleti játékok, a próbaverziók és a tárgyalási versenyek csak néhány a gyakorlati gyakorlatokról, amelyekben részt vesz a jogi készségek fejlesztésében. Szabadidejében számos klubhoz és társasághoz, sportcsapatokhoz és adománygyűjtő bizottságokhoz csatlakozhat, vagy akár saját maga is elindíthatja, valamint élvezheti a diákok társadalmi életének nyugodtabb oldalát.

Diákszövetség:

Minden diák automatikusan tagja az egyetemi hallgatói szövetségnek (SA). Az SA feladata a hallgatói és az akadémiai tapasztalatok erősítése a hallgatói kohorsz erős képviseletével.

Számos klub és társadalom létezik minden egyes egyetemen, amelyet az SA irányít. Csak néhány példa a klubokra, amelyeket nemrég futtattunk:

· Kaland sportklub

· Cake Club

· Jótékonysági Társaság

·Futball

· Női hálózat

·Jóga

Tanfolyamok:

Alapfokú jog, rendőrség és kriminológia:

Az egyetemi LLB kurzusok egyesítik az akadémiai szigorúságot a gyakorlati jogi készségekkel, hogy biztosítsák számodra a szükséges alapokat ahhoz, hogy elkezdhessük az utazást egy sor karrierre.

LLB-oktatóink több mint 90% -a képzett ügyvéd, amely széles körű gyakorlati tapasztalatokat szerez a tanulmányaiban. A tanfolyamok teljes munkaidőben, gyorsított vagy online tanfolyamok formájában állnak rendelkezésre, így kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő módszert. A tanfolyamok közül sokan egy Alapítvány Év opcióval is rendelkeznek. Ezenkívül a rendőrség és a kriminológia alapfokú végzettségét is kínáljuk.

Nemzetközi vezetőiskola, Berlin:

A törekvéseink folyamatos elkötelezettségének részeként 2019-es egyetemi hallgatóinknak lehetőséget kínálunk arra, hogy részt ULaw a Berlini Nemzetközi Vezetői Nyári Iskolán, ahol kulcsfontosságú foglalkoztatási készségeket fejleszthet ki, és felfedezheti ezt az izgalmas várost ULaw diákjaival.

Ez nyitva áll minden Jogtudományi Egyetem és az ULaw Business School egyetemi hallgatók számára. Ha 2019 szeptemberében jelentkezik velünk a tanulmányok megkezdésére, hároméves képzésen, akkor a második tanulmányi év végén jelentkezhet a Vezetői Nyári Iskolánkba. További részletek a Jogi Egyetem honlapján találhatók: látogatás: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Belépési követelmények és díjak:

A belépési követelmények és díjak természetesen eltérőek - a belépési követelményekről, a díjakról, a finanszírozási lehetőségekről és az ösztöndíjakról, valamint az ösztöndíjakról további információkért látogasson el a University of Law weboldalára.

Nemzetközi diákok:

Ha a University of Law-n tanul, akkor több mint 120 különböző nemzetiségű diákot fog csatlakozni, akik egyetemi adottságainkon keresztül egy virágzó nemzetközi közösséghez járulnak hozzá.

Van egy Student Support Services csapata, amely itt nyújt segítséget a jóléti tanácsadáshoz és útmutatáshoz; és a vízumkérelmekre vonatkozó információk megtalálhatók a Jogi Egyetem honlapján.


Szállás - alapképzés:

Az egyetemi hallgatók számára az Egyesült Királyságban tanuló diákszállókkal szállítottunk szállást, hogy kényelmes tartózkodási helyet biztosítsunk, miközben velünk tanul. A szálláshely általában közös lakásokban, vagy egyes esetekben önálló stúdiókban van.

Az egyetemi hallgatók számára biztosítjuk Önnek a szállásadást az Ön diplomájának első évében, ha elfogadta minket, mint céges választást, és március 30-ig jelentkezett a szállásra ( T


Nyílt napok és események:

Nyílt napjaink nagyszerű módja annak, hogy megtudjuk a tanfolyamainkat, nézzük meg a létesítményeinket, és találkozzunk oktatóinkkal és jelenlegi diákjainkkal. Lesz tárgyalások, kóstoló ülések és túrák, és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet. A lehető legérdekesebb és interaktívabbá tesszük a napodat.

Időnként online nyílt napokat is kínálunk a kurzusokhoz. Tehát, ha nem tudod az egyetemi Open Days-ok egyikére tenni, még mindig lehetőséged van arra, hogy megtudd, mit szeretne tanulni a Jogi Egyetemen, és kérdezd meg online kérdéseidet.

Nemzetközi diákok számára érdemes többet megtudni velünk való tanulásról, ha egy külföldi eseményen látogat meg minket.

Egyesült Királyság helyszínei:

Az egyetemi jogtanfolyamok legfeljebb nyolc egyetemen állnak rendelkezésre: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester és Nottingham.

További információk a helyszínekről a Jogi Egyetem webhelyén, a Helyek oldalon találhatók.

A Jogi Egyetem

133 Nagy Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

A Jogi Egyetem

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

A Jogi Egyetem

Christleton Hall

Pepper utca

Christleton

Chester

CH3 7AB

A Jogi Egyetem

Braboeuf kastély

Portsmouth út

Guildford

Surrey

GU3 1HA

A Jogi Egyetem

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

A Jogi Egyetem

14 Store Street

London

WC1E 7DE

A Jogi Egyetem

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

A Jogi Egyetem

1 Királyi standard hely

Nottingham

NG1 6FS

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

The University of Law Undergraduate Programmes

Ez a kurzus célja, hogy a leginkább koncentrált szakmai jogtudomány legyen. A gyakorlatban összpontosított intenzív tanfolyamot két éven belül tanulmányozni kívánó diákok ... [+]

Az LLB (Hons) Törvény felgyorsult

Ez a tanfolyam célja, hogy a lehető legpontosabb szakmai jogi diplomát kapja. Azoknak a hallgatóknak, akik két év alatt gyakorlatilag koncentrált intenzív kurzust akarnak tanulni, és karrierjük szeretnének lenni a jogi szektorban. Ez egy gyorsabb, intenzívebb út, amelyet ugyanazok az oktatók tanítanak, és ugyanazokat a magas színvonalú oktatási módszereket alkalmazzák, mint a hároméves jogi diplománkat. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Dual Degree az IE Egyetemmel, Spanyolországban. Négyéves program. Egy igazán nemzetközi tanulási tapasztalatot fogsz tapasztalni, amely három évet töltöt be az IE egyetem ... [+]

LL.B polgári és angol jog

Dual Degree az IE Egyetemmel, Spanyolországban. Négyéves program. Egy igazán nemzetközi tanulási tapasztalatot fogsz tapasztalni, amely három évet töltöt be az IE egyetemen és egy negyedik évet a Law University-ben. A sikeres diákok egyaránt jogosultak a spanyol jogtudomány és az érettségi jogi fokozat Angliában és Walesben. A Dual-LLB segít kiemelkedő profil kialakításában, és arra, hogy nemzetközi jogi szakembergé váljon. Minden alkalmazás közvetlenül az IE Egyetemen történik.

Tanfolyam követelmények

Lépjen kapcsolatba az IE-val a beiratkozási követelményekhez - egy online jelentkezési lapot, amelyhez belépési vizsgát (beleértve a nyelvtudást is), valamint a bizottság döntése és egy személyes interjú. ULaw nek jogában áll elutasítani azokat a pályázókat, amelyek nem felelnek meg a szabványoknak.... [-]

Egyesült Királyság London Spanyolország Móstoles
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az akadémiai szigorúság és a gyakorlati jogi ismeretek ötvözésével, az üzleti környezetben az LLB biztosítja az alapvető alapokat, függetlenül attól, hogy elkötelezte mag ... [+]

LLB (Hons) törvény

Egyesítve az akadémiai szigorúságot a gyakorlati jogi ismeretekkel, üzleti jellegű környezetben, az LLB biztosítja az alapvető alapmunkákat, függetlenül attól, hogy ügyvéd vagy, vagy más karrierlehetőségeket kíván felfedezni. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.

Tanfolyam követelményekBBB A Level és C / ... [-]
Egyesült Királyság Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

A büntető igazságszolgáltatással foglalkozó LLB (Hons) 3 év alatt minősített jogi diploma, amelynek célja a hallgatók, akik a jogi vagy tágabb kereskedelmi ágazatokban, v ... [+]

LLB (Hons) törvény a büntető igazságszolgáltatással

A büntető igazságszolgáltatással foglalkozó LLB (Hons) 3 év alatt minősített jogi diploma, amelynek célja a hallgatók, akik a jogi vagy tágabb kereskedelmi ágazatokban, vagy a szélesebb büntetőjogi rendszerben és a kapcsolódó szakmákban kívánnak pályafutást folytatni. A kulcsfontosságú jogi témák tanulmányozása mellett tanulmányozni fogja a büntető igazságszolgáltatás lehetőségeit is, amelyek vizsgálják az ügynökségeket és a jogintézményeket, figyelembe véve azok szerepét, felelősségét és mérlegelési jogkörét, valamint az elszámoltathatóság kérdéseit a büntető igazságszolgáltatás jelenlegi fejleményeivel kapcsolatban.... [-]

Egyesült Királyság London Birmingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény a jogi innovációval és technikával az alapítvány évében * 4 év alatt megszerzett minősítő jogi végzettség. Olyan diákok számára készült, akik karrie ... [+]

LLB (Hons) jog a jogi innovációval és technológiával az alapítvány éve *

Az LLB (Hons) törvény a jogi innovációval és technikával az alapítvány évében * 4 év alatt megszerzett minősítő jogi végzettség. Olyan diákok számára készült, akik karrierjüket a jogi vagy szélesebb kereskedelmi szférában szeretnék folytatni, és akik érdeklődnek a 21. századi jogi gyakorlat iránt. A legfontosabb jogi témák tanulmányozása mellett a jogi innováció és a jogi technológia moduljait is tanulmányozza. A tanfolyam kiterjed a jog területére, mint például a mesterséges intelligencia, blokkhossz, marketing, üzleti pszichológia és folyamatelemzés. Az első év az Alapítvány éve, amelynek középpontjában a jogi szektor megértése és az LLB (Hons) jogi diploma megszerzéséhez szükséges kulcsképesség fejlesztése áll. Az azt követő három évben követi a nappali tagozatos tanfolyamot, az LLB (Hons) törvényt a jogi innovációval és technológiával.... [-]

Egyesült Királyság London Leeds Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény a jogi innovációval és technológiával * egy 3 éves képzettségi jogi diplomával rendelkezik. Olyan diákok számára készült, akik karrierjüket a jogi v ... [+]

LLB (Hons) jog a jogi innovációval és technológiával *

Az LLB (Hons) törvény a jogi innovációval és technológiával * egy 3 éves képzettségi jogi diplomával rendelkezik. Olyan diákok számára készült, akik karrierjüket a jogi vagy szélesebb kereskedelmi szférában szeretnék folytatni, és akik érdeklődnek a 21. századi jogi gyakorlat iránt. A legfontosabb jogi témák tanulmányozása mellett a jogi innováció és a jogi technológia moduljait is tanulmányozza. A tanfolyam kiterjed a jog területére, mint például a mesterséges intelligencia, blokkhossz, marketing, üzleti pszichológia és folyamatelemzés.

* A jóváhagyás függvényében.

Tanfol... [-]
Egyesült Királyság London Leeds Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

A LLB (Hons) törvény a kormány és a politika egy kvalifikációs jogot vizsgált három év alatt a lehetőségeket, amelyek középpontjában a kormány és a politika. Célja a diák ... [+]

LLB (Hons) törvény a kormányzattal és a politikával

A LLB (Hons) törvény a kormány és a politika egy kvalifikációs jogot vizsgált három év alatt a lehetőségeket, amelyek középpontjában a kormány és a politika. Célja a diákoknak, akik karrierjüket a jogi vagy szélesebb köz-, központi és helyi kormányzati szektorban vagy a kereskedelmi szektorban szeretnék folytatni, és akik érdeklődnek a kormány és a politika iránt. Gyakorlati szempontból, a foglalkoztathatósággal integrálva a kurzusba. A szemináriumon magas színvonalú oktatás valósul meg, amelyet a jogi modulok esetében elsősorban szakképzett ügyvédek nyújtanak.

Tanfolyam követelménye... [-]
Egyesült Királyság London Leeds
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény a kormány és a politika az alapítvány éve egy minősítő jog diplomát tanulmányozott négy év alatt. Az első év az Alapítvány éve, amelynek középpontjá ... [+]

LLB (Hons) törvény a kormány és a politika alapítvány éve

Az LLB (Hons) törvény a kormány és a politika az alapítvány éve egy minősítő jog diplomát tanulmányozott négy év alatt. Az első év az Alapítvány éve, amelynek középpontjában a jogi szektor megértésének fejlesztése és az LLB (Hons) törvény kormány- és politikatudományi megszerzéséhez szükséges kulcskészségek állnak. Az azt követő három évben követi a teljes idejű LLB törvényt a Kormányzati és Politikai Tanfolyamon.

Tanfolyam követelményekA pályázóknak, akik 48 UCAS Pontot kapnak legfeljebb 3 A szintről vagy azzal egyenértékű képesítéssel, valamint GCSE angol nyelv... [-]
Egyesült Királyság London Leeds
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény az alapítványi kriminológiával négyéves jogosítványt szerez. A kurzus középpontjában a legfontosabb jogi témák és a különböző szempontok a kriminoló ... [+]

LLB (Hons) Törvény a kriminológiával az alapítvány éve szerint

Az LLB (Hons) Törvény a kriminológiáról az Alapítvánnyal Éve négyéves jogi képesítéssel rendelkezik. A tanfolyam a legfontosabb jogi témákra és a kriminológia különféle aspektusaira összpontosít, ideértve a bűnözést, a büntető igazságszolgáltatást és a bűncselekményt. A jogi modulokat elsősorban szakképzett ügyvédek szállítják, magas szintű személyes oktatásban. A tanfolyam gyakorlati fókuszba áll, a törvény és a kriminológia valós alkalmazásával. A foglalkoztathatóság integrálva van a kurzusba, hogy megadja neked a tudományos ismereteket és a kulcsfontosságú átadható készségeket, amelyekre a mai munkaadók igényt tartanak. Ez a kurzus ideális azoknak a hallgatóknak, akik karrierlehetőséget szeretnének folytatni a jogi szektorban, vagy pontosabban a büntető igazságszolgáltatási rendszerben. Az első év egy alapítási év, amelynek középpontjában a jogi szektor megértésének és a teljes képzés elvégzéséhez szükséges kulcsfontosságú készségek fejlesztése áll. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény nemzetközi üzleti négyéves teljes idejű végzettséggel segít elindítani a karrierjét a jogi vagy a nemzetközi kereskedelmi szektorban. Ez egy minősít ... [+]

LLB (Hons) Törvény a nemzetközi üzleti alapítványi évvel

A négyéves nappali tagozatos nemzetközi üzleti vállalkozással kapcsolatos LLB (Hons) törvényünk segít karrierjének megkezdésében a jogi vagy a nemzetközi kereskedelmi szektorban. Ez egy jogi képesítés, amely lehetővé teszi a jogi képzés következő szakaszába való áttérést. Minden modult a jog és az üzleti világ tapasztalt szakemberei tanítják, megadva a karrierjéhez szükséges gyakorlati kilátásokat. Az első év egy alapítási év, amelynek középpontjában a jogi szektor megértésének és a teljes képzés elvégzéséhez szükséges kulcsfontosságú készségek fejlesztése áll. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény nemzetközi üzleti életű, hároméves teljes idejű végzettséggel segít abban, hogy karriert kezdjünk a jogi vagy a nemzetközi kereskedelmi szektorban. ... [+]

LLB (Hons) törvény a nemzetközi üzleti életben

Az LLB (Hons) törvény a nemzetközi üzleti vállalkozással kapcsolatos hároméves teljes munkaidős végzettséggel segít karrierjének megkezdésében a jogi vagy a nemzetközi kereskedelmi szektorban. Ez egy jogi képesítés, amely lehetővé teszi a jogi képzés következő szakaszába való áttérést. Minden modult a jog és az üzleti világ tapasztalt szakemberei tanítják, megadva a karrierjéhez szükséges gyakorlati kilátásokat. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB törvényünkben, üzleti szinten, a legfontosabb jogi témákat és a hozzá kapcsolódó készségeket tanulmányozhatja, hogy széles körű megértést szerezzen számos jogi terüle ... [+]

LLB (Hons) törvény a vállalkozásokkal

Az LLB Business Business fokon alapuló jogunkról tanulmányozni fogja a legfontosabb jogi témákat és a hozzájuk kapcsolódó készségeket, hogy széles körű megértést szerezzen a jogi területek széles skáláján, amely szükséges egy jogi képesítés megszerzéséhez. Gyakorlati hangsúly a törvény valós alkalmazásával és az üzleti élettel, amelynek foglalkoztathatóságát beépítették a kurzusba. A hallgatók számára, akik hároméves jogi diplomát akarnak gyakorolni, de szeretnék nyitva tartani választási lehetőségeiket a jogi vagy a szélesebb üzleti világban folytatott karrierek számára. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London Birmingham Leeds
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) törvény az alapítvány éve egy képesítést végző jogi diploma négy évig. Az első év az Alapítvány éve, amelynek középpontjában a jogi szektor megértése és az ... [+]

LLB (Hons) törvény az alapítvány évével

Az LLB (Hons) törvény az alapítvánnyal éve egy négy év alatt tanult jogi képesítéssel rendelkezik. Az első év egy alapítási év, amelynek középpontjában a jogi szektor megértésének és az LLB (Hons) jogi fok megszerzéséhez szükséges kulcskészségek fejlesztése áll. A következő három év ezt követően a teljes munkaidős LLB kurzusunkat követi. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az alapítványi év fokozatú üzleti életről szóló törvényünkön a legfontosabb jogi témákat és a kapcsolódó készségeket tanulmányozzuk annak érdekében, hogy széles körű isme ... [+]

LLB (Hons) törvény az üzleti alapítvány évével

Az LLB-vel foglalkozó, az Alapítvánnyal rendelkező üzleti év végzettségéről szóló törvényünkön tanulmányozni fogja a legfontosabb jogi témákat és a hozzájuk kapcsolódó készségeket, hogy széles körű megértést szerezzen a jogi területek széles skáláján, amely szükséges egy képesítő jogi fokozat megszerzéséhez. Gyakorlati hangsúly a törvény valós alkalmazásával és az üzleti élettel, amelynek foglalkoztathatóságát beépítették a kurzusba. A hallgatók számára, akik szeretnék nyitva tartani választási lehetőségeiket a jogi vagy a szélesebb üzleti világban folytatott karrierek számára. Az első év egy alapítási év, amelynek középpontjában a jogi szektor megértésének és a teljes képzés elvégzéséhez szükséges kulcsfontosságú készségek fejlesztése áll. A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kaptak a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Eredmények Keretében (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen túllépjük az Egyesült Királyság magasabb szintű szigorú nemzeti minőségi követelményeit. oktatás.... [-]

Egyesült Királyság London Birmingham Leeds
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) büntető igazságszolgáltatással az Alapítvány Évével minősített jogtudományi diplomát szerzett 4 év alatt. Célja azoknak a diákoknak, akik karrierjüket kívánják ... [+]

LLB (Hons) törvény büntető igazságszolgáltatással az Alapítvány Évével (a jóváhagyás függvényében)

LLB (Hons) büntető igazságszolgáltatással az Alapítvány Évével minősített jogtudományi diplomát szerzett 4 év alatt. Célja azoknak a diákoknak, akik karrierjüket kívánják folytatni a jogi vagy tágabb kereskedelmi ágazatokban, vagy a szélesebb büntetőjogi rendszerben és a kapcsolódó szakmákban. A kulcsfontosságú jogi témák tanulmányozása mellett tanulmányozni fogja a büntető igazságszolgáltatás lehetőségeit is, amelyek vizsgálják az ügynökségeket és a jogintézményeket, figyelembe véve azok szerepét, felelősségét és mérlegelési jogkörét, valamint az elszámoltathatóság kérdéseit a büntető igazságszolgáltatás jelenlegi fejleményeivel kapcsolatban. Az első év az Alapítvány éve, amely a jogi szektor megértésének és az LLB (Hons) jogi fokozat megszerzéséhez szükséges alapvető készségek fejlesztésének középpontjában áll. Az ezt követő három évben követjük a teljes munkaidőt, az LLB (Hons) törvényt a büntető igazságszolgáltatással.... [-]

Egyesült Királyság London Birmingham Leeds
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

A kriminológiai törvényünk hároméves minősítő jogi diploma. A kurzus a legfontosabb jogi témákra és a kriminológia különböző aspektusaira összpontosít, beleértve a bűnözé ... [+]

LLB (Hons) törvény kriminológiával

A kriminológiai törvényünk három éves jogi diplomát jelent. A tanfolyam a legfontosabb jogi témákra és a kriminológia különféle aspektusaira összpontosít, ideértve a bűnözést, a büntető igazságszolgáltatást és a bűncselekményt. A jogi modulokat elsősorban szakképzett ügyvédek szállítják, magas szintű személyes oktatásban. A tanfolyam gyakorlati fókuszba áll, a törvény és a kriminológia valós alkalmazásával. A foglalkoztathatóság integrálva van a kurzusba, hogy megadja neked a tudományos ismereteket és a kulcsfontosságú átadható készségeket, amelyekre a mai munkaadók igényt tartanak. Ez a kurzus ideális azoknak a hallgatóknak, akik karrierlehetőséget szeretnének folytatni a jogi szektorban, vagy pontosabban a büntető igazságszolgáltatási rendszerben.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Undergraduate Programmes

Az LLB (Hons) Senior Status diplomáját kifejezetten azoknak a diplomásoknak terveztük, akik átalakítani kívánják a jog tanulmányozását. Amellett, hogy két év alatt jogosí ... [+]

LLB Senior Status

Az LLB (Hons) Senior Status diplomáját kifejezetten azoknak a diplomásoknak terveztük, akik átalakítani kívánják a jog tanulmányozását. Amellett, hogy két év alatt jogosítvánnyal rendelkező jogi diplomát szerzett, három LLB lehetőséget választ, hogy elősegítse karrierlehetőségeit. A tengerentúli hallgatók számára ez a fokozat az Ön hazai joghatósága alól mentességet is engedélyezhet (az érdekelt kérelmezőknek ellenőrizniük kell a mentességet a hazai joghatóságukkal a tanfolyam elvégzése előtt).

Tanfolyam követelményekA pályázóknak rendelkezniük kell egy 2: 2 vagy magasabb szintű egyetemi diploma bármely fegyelem. A... [-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, England, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+44 (0)1483 216000
Address
Guildford, England, Egyesült Királyság