The London Institute of Banking & Finance

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy egyetemi kollégium vagyunk, amely létezik a banki és pénzügyek előmozdításában, kiemelkedő oktatással és gondolkodással, az egyének, az üzleti élet és a társadalom igényeihez igazítva.

Az élethosszig tartó tanulásra összpontosítunk: az egyéneknek a tudás, a készségek és a képesítések megteremtése a karrierjük és életük során elért célok elérése érdekében.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

Nagyon egyszerű okból létezünk - a banki és pénzügyek előmozdítása kiemelkedő oktatással és gondolkodással, az üzleti, egyének és a társadalom igényeihez igazítva.

Az iparági vezetők, gondolkodók és közösségünk tagjai által biztosított tapasztalatok, betekintés és gondolatmenedzsment egyensúlyát biztosítjuk a mai pénzügyi világban.

És mivel 1879 óta az ágazat szívében vagyunk, kapcsolatot teremtünk és partnerségeket alakítunk ki az emberek és az üzleti élet között, amelyek hozzáférhetőbbé és érthetőbbé teszik a bankokat és a pénzügyeket, és a jobb pénzügyi képességek révén fokozzák a társadalmi befogadást.

Mi vagyunk a londoni banki intézet

Helyszínek

London

Address
Lovat Lane,25
EC3R 8EB London, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: