The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elkötelezetten segíteni minden marketingszakértőnek, hogy a legjobbak legyenek, az IDM létezik, hogy támogassa, ösztönözze és javítsa a marketingteljesítményt az első lépéseitől a karrierlétrán, egészen a csúcsig.
30 évig a küldetésünk az volt, hogy a legmagasabb szintű képzést, képzettségeket, eseményeket, erőforrásokat és tagsági szolgáltatásokat biztosítsuk, hogy megfeleljenek a mai digitális, közvetlen és adatmarketingek valós igényeinek. Minden IDM programot a gyakorló marketingszakemberek terveznek és szállítanak, akik tudják, hogy mi a baj, hogy sikerüljön a munkában, és elkötelezetten segítse Önt abban, hogy sikerüljön a tiédben.
A nonprofit szervezetként vállaljuk, hogy folyamatosan újrabefektetjük nyereségünket a felsőoktatásba, hogy megtaláljuk, fejlesszük és a legjobb karrier kezdetét tegyük a marketingcsillagok következő generációjának.
Az IDM a DM Trusthez kapcsolódik. További információért kattintson ide.

Miért csinálod az IDM-el?

Azok az értékesítők, akik az IDM-et választják képzési partnerként, ténylegesen befolyásolják üzleti tevékenységüket, ügyfeleik életét és saját karrierjét.

Az IDM vezeti a "nem forradalmat"

Ami számít ma több, mint valaha, nem az, amit gondolsz, vagy akár azt, amit mondasz, de mit tehetsz . Az IDM képesítések és a rövid marketing tanfolyamok olyan marketingszakemberek számára készültek, akik többet akarnak, gyorsabban, jobban.

Az elmúlt 25 évben 70 országból 2800 fő küldöttségét képeztük, a Microsofttól a BBC-hez, John Lewis-hoz a Lego-hoz.

Mit fogsz tenni a digitális, közvetlen vagy adat-vezérelt karriered során? Tudjon meg többet az IDM-képesítésekről és a képzésekről, illetve az IDM-tagságról.

A csapatok képzése

Fejlessze csapatainak marketing képességeit egy személyre szabott IDM képzési tervvel, amely megfelel az Ön vállalkozásának

Dolgozzon az IDM-mel

Fokozza karrierjét az IDM-szel

Oktatási partnere a digitális és a közvetlen marketing készségek hiányosságainak kitöltése során, különválogatva egymástól

Kezdje el ma

Helyszínek

London

Address
70 Margaret Street
London, Anglia, Egyesült Királyság